Sayfa 17 / 34 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

A. Gücü Pavon'u bitirmek üzere
    Ankaragücü, Real Zaragoza'nın defans oyuncusu Francisco Pavon'un transferinde sona yaklaşıyor..
    Sarı lacivertliler, bir dönem Real Madrid forması da giyen Zaragoza'nın İspanyol futbolcusu Francisco Pavon'un transferini gerçekleştirmek için, futbolcunun menajeri ve avukatıyla masaya oturdu. 30 yaşındaki defans oyuncusu Pavon için Real Zaragoza Kulübü ile anlaşan Ankaragücü yönetimi, oyuncunun menajeri ve avukatı ile akşam saatlerinde Ankara'da pazarlığa başladı. Anlaşma sağlanması halinde Zaragoza'nın savunma oyuncusu Ankaragücü'ne imza atacak.

FRANCİSCO PAVON KİMDİR?

2001–2007 yılları arasında Real Madrid'de toplam 106 maçta forma giyen ve 4 gol atan Francisco Pavon, 2007 yılında transfer olduğu Zaragoza'da 42 maçta forma giyip 5 gol kaydetti

A.Gücü fenalarda

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu bu A.Gücü'de abarttı Valla kadrosu büyük takımlarınkine yaklaşmakta. Helal olsun böyle güçlü yönetimler olursa iyi kadrolar görebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yapilan transferler nasil bi takim kurcak merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nonda'yı dün ben GECEKONDU forumunda yazmıştım alacaz görürsünüz diye. Ama Nonda'dan daha bomba bir transfer var diyolar.

Sabah sabah haberlere bak Sapara gelmeden önce Seneckyle konuşmuş onun referansı olunca düşünmeden kabul etmiş. Ama şimdi yabancı sınırı dolayısıyla Senecky'le yollar ayrılacak sanırım. Brabec kesin olarak yollandı takımdan.

Sivasspor'lu Hayrettin için Ceyhun takası önermişler ve kabul edilmiş sanırım. Hayrettin'de imzayı atabilir.

5. Default

Sapara Rothen Pavon Valla Gurur Duydum Süper Transferler. Bu Takım Eğer Uyumu Sağlarsa İlk 5i Rahat Zorlar. Ama Takım Olmayı Bilmek Lazım. Umarım 2.Yarı Bambaşka Olur Ankara İçin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Evet,Ankaragücü uyumu yakalarsa iyi sonuçlar alıp üst sıraları zorlayacaktır bu transferlerle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Nonda'yı dün ben GECEKONDU forumunda yazmıştım alacaz görürsünüz diye. Ama Nonda'dan daha bomba bir transfer var diyolar.

Sabah sabah haberlere bak Sapara gelmeden önce Seneckyle konuşmuş onun referansı olunca düşünmeden kabul etmiş. Ama şimdi yabancı sınırı dolayısıyla Senecky'le yollar ayrılacak sanırım. Brabec kesin olarak yollandı takımdan.

Sivasspor'lu Hayrettin için Ceyhun takası önermişler ve kabul edilmiş sanırım. Hayrettin'de imzayı atabilir.
    Senecky beğendiğim bir kaleci aslında onu takımda tutsalar çok daha iyi olur, sol bek alıp şu yabancı adamı yollayabilirler, Hayrettin ve Uğur Demirkol gayet yeter sol bek için.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://transfermarkt.co.uk/en/verein...tartseite.html

Heyt kadroya bak ama hala Geremi gözükmüyo kadroda.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

(.de) uzantili sitelerinde gözüküyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu para nerden geliyor acaba

Nesil
    2007
    Yer
    34

Senecky iyi kaleci bence. Yazık etmesinler...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    İsmail abi sana gerekli açıklamayı yapacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İso abiyi kızdırdın şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kötü bişey ima etmedim ki sordum sadece.)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yardım kutusu yaptılar Ankara'lı iş adamları için 30 Trilyon para toplandı. Yönetime giren adamlar belli paralar ödeyerek girdiler yönetime.

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Senecky iyi kaleci bence. Yazık etmesinler...
    Forvet alma durumuna göre karar verilecekmiş. Bebbe - Meye yabancı sınırı dolayısıyla gönderilebilir.

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    İsmail abi sana gerekli açıklamayı yapacaktır
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İso abiyi kızdırdın şimdi
    Olm niye öyle diyosunuz ne yaptım şimdiye kadar Ankaragücü aleyhine konuşanlara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bebbe Türk Olmamışmıydı bi ara? Öyle bi söylenti çıkmıştı.. Kamerunda oynadı diye Türk kimliği iptal edildi diye..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Türk vatandaşlığına geçmişti ama Kamerun forması giydiği için vatandaşlık düştü.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Rothen: "Tıka basa kültür dolu bir ülke"

Ankaragücü'nün yeni futbolcusu Rothen, Fransa'nın Monte Carlo radyosuna yaptığı açıklamalarda futbola tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.Yeni takımı Ankaragücü'nü ve geliş şartlarını anlatan Rothen "Türk yöneticiler kısa bir zamanda takıma katılmış olmamdan memnunlar, ben de takıma çabuk kavuştuğum için mutluyum, kiralık olarak geldim ama kulüp ile sözleşme imzalamamı engelleyici hiç bir şart yok, Pazar günü yapılacak maçtaki kadroda yer almak istiyorum" dedi.
    Satış opsiyonu olmadığını, bunu bizzat kendinin istediğini, sebep olarak da mayıs ayında sona erecek olan süper ligin kalan 3 ayında hem kulubün kendini, hem de kendisinin Super ligi deneme arzusu olduğunu bildiren Rothen "Eğer herkes bu tecrübeden memnun olursa satış opsiyonu ön plana çıkabilir" dedi.
    Şu andaki tek arzusunun futbol oynamak olduğunu açıklayan Rothen Ankaragücü tesislerinden çok etkilendiğini, Ankaragücü yetkililerinin bu tesisler için "dünyanın en büyük antreman tesisleri" demelerinde haklı olduklarını, gerçekten de bunun çılgınca bir şey olduğunu söyledi.
    Türkiye için "tıka basa kültür dolu bir ülke" diyen Rothen her şeyi öğrenmek arzusunda olduğunu söyledi.
    Rothen'den inciler

Hayrettin transferi iptal olmuş. Sivas yönetimiyle anlaşmış Hayrettin.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Oh Hayronun Gitmediği İyi Oldu

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Pavon transferi yatmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Njitap Geremi

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=28562

Jerome Rothen

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1307444

GEREMİ VE ROTHEN İMZA ATIYOR

Ankaragücü'nün yeni transferleri Geremi ve Rothen bugün imza atıp sarı lacivertli olacaklar.

Ankaragücü kulübünden yapılan açıklamaya göre Geremi ve Rothen bugün saat 12.30'da Saray Tesisleri'nde sözleşme imzalayacak.

Erich Brabec Sparta Prag'da..
    Ankaragücü ile yollarını ayıran Çek savunmacı Erich Brabec, ülkesinin takımlarından Sparta Prag ile sözleşme imzaladı.

Sparta Prag'dan yapılan açıklamada, 32 yaşındaki savunma oyuncusunun 2011-12 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladığı kaydedildi.

Sezona Ankaraspor forması altında başlayan ancak Başkent ekibinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından küme düşürülmesinin ardından Ankaragücü'nün yolunu tutan Brabec, daha önce Rusya, Avusturya, İsviçre liglerinde de boy göstermişti.

Sparta Prag'ın ezeli rakibi Slavia Prag forması da giyen 32 yaşındaki futbolcu, iki kez de milli takımda oynamıştı.

Bugün veya Yarın akşama kadar 2 transfer daha yapılacakmış. Rothen - Geremi antrenmanlara katılmışlar. Sapara'da katılacakmış bugün. Onun imzası yeni gelen transferlerle beraber olacak sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Su an kac yabancisi var A.Gucunun?

Rothen, Geremi, Zewlakow, Sapara, Brabec, Konate, Meye, Bebbe? Bu kadar mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Meye ile Bebbe gitti diye biliyorum.Vassel'de var yabancıların arasında.Brabec'te gitti.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Senecky ne oldu?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Seneck'yi unutmustum, onu da sayarsak demek ki 1 bos kontenjan daha var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şu anda tam 8 yabancı var. Konate'nin sözleşmesi feshedildi. Gelecek oyunculara göre. Meye - Theo'da yollanabilir. Ama Theo'yu çok istiyo Lemerre Senecky yollanacak sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Theo kaliteli bir oyuncu, Ankaraspor'da oynarken cok begenirdim Gönderirlerse hata yaparlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Şu anda tam 8 yabancı var. Konate'nin sözleşmesi feshedildi. Gelecek oyunculara göre. Meye - Theo'da yollanabilir. Ama Theo'yu çok istiyo Lemerre Senecky yollanacak sanırım.
    Senecky gibi bir kaleciyi yollamak kötü olabilir.Ligde en beğendiğim kalecilerden bir tanesi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Pavon olmamış galiba ama daha iyisini alır A.Gücü.. Weeks kalmalı bence potansiyeli olan bir oyuncu...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ankaragücü'nde imza şov

Ankaragücü, daha önce anlaşmaya vardığı Njitap Geremi, Jerome Rothen ve Marek Sapara ile sözleşme imzaladı.

Sarayköy Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Ahmet Gökçek, yöneticiler Avni Kavlak, Ahmet Sarı ve Mehmet Ercan, yardımcı antrenör Ümit Özat ile yaklaşık 50 taraftar katıldı.

Sarı-lacivertliler, Kamerun Milli Takım oyuncusu ve son olarak İngiliz Kulübü Newcastle United forması giyen Njitap Geremi ve İskoçya'nın Glasgow Rangers takımında kiralık oynayan Fransız oyuncu Jerome Rothen ile sezonu sonuna kadar, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı forması da giyen ve Norveç Ligi'nin şampiyon takımı Rosenboorg'tan transfer edilen Marek Sapara'yla ise 2,5 yıllık sözleşme yaptı.
    Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek imza töreninde yaptığı konuşmada, şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını, bunun için de güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirterek, ''Transfer, yapılan eleştirilere cevabı sahada verecek. Bu yönetim, Ankaragücü'nde bugüne kadar yapılmayanları yapıyor'' dedi.
    ''Türkiye'nin gücü Ankaragücü'' parolası ile yola çıktıklarını ifade eden Gökçek, ''Güçlü bir kadro oluşturacağımızı söyledik. Bugün bu sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Aldığımız oyuncular için 'yaşlı' diye spekülasyonlar yapılıyor. Ancak 3 büyükler, bu yaştaki oyuncuları getirdiklerinde 'yıldız' diye lanse ediliyor. Transfer yapmış olmak için, oyuncu almıyoruz. Bu oyuncular ve gelecek olanlar, takıma büyük katkı sağlayacak. Eleştirilere gereken cevabı sahada verecekler'' diye konuştu.
    Geremi ve Rothen'in sezon sonuna kadar sözleşme yaptığını, ancak transfer opsiyonunun Ankaragücü kulubünde olduğunu ifade eden Gökçek, şunları söyledi:
    ''Böyle isimleri takıma getirmek çok zor. Ankaragücü'nün tarihine baktığınızda dünya çapında isim yapmış böyle oyuncuların olmadığını görüyoruz. Marek Sapara, benim Ankaraspor'dan bu yana çok yakından izlediğim ve beğendiğim bir oyuncu. 2,5 yıllık sözleşme yaptık, 1 yıl da opsiyonu var. Kulübüne gerçekten ciddi bir bonservis bedeli ödeyerek aldık. Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından biri olacağına eminim. Norveç'te iki kez yılın futbolcusu seçildi. Takımının şampiyonluklarında önemli pay sahibiydi. Hem Ankara hem de Türk futbolu çok kaliteli bir isim izleyecek.''
    Başkan Gökçek, gündemdeki Ricardo Costa'nın kendisi ile anlaştıklarını, ancak son anda kulübü Wolfsburg'un sorun çıkardığı için transferin gerçekleşmediğini, Pavon'dan ise daha genç bir oyuncu buldukları için vazgeçtiklerini söyledi.
    Geremi, Rothen ve Sapara ise Ankaragücü'ne gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, ''Burada iyi şeyler yapmak istiyoruz. Tesisler gerçekten çok üst düzeyde. Takım şu an için alt sıralarda ama elbirliğiyle hak ettiği yere taşıyacağız. Lemerre ve Özat ile birlikte çalışacak olmamız bizim için avantaj'' dediler.
    Ümit Özat ise yaptığı açıklamada adımları yavaş ama sağlam attıklarını kaydederek, ''Yapılan eleştiriler zamansız ve acımasız. Hepsi takımlarında oynayan futbolcular. Geremi, Real Madrid, Chelsea ve Newcastle Unıted gibi ünlü ekiplerde forma giydi. Rothen, geçen sezon PSG'de 34 maç oynadı. Marek, göreceksiniz Dünya Kupası'nda kendinden söz ettirecek. Sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor olmasaydı bu paralara kesinlikle alamazdık'' dedi.
    Ankaragücü'nün, her sene şampiyonluğa oynayan bir takım haline geleceğini belirten Özat, ''Daha önce İstanbulspor, 2 sezon önce Sivasspor, basamakları 3'er 5'er çıktı ama sonuç ortada. Başarının adı teneke kupa değildir. Biz her yıl koyduğumuz hedefe koşacak ve ona ulaşacak bir ekip oluşturmak için çaba harcıyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 17 / 34 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri