Sayfa 167 / 1204 İlkİlk ... 671171571651661671681691772172676671167 ... SonSon
4,981 ile 5,010 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Bu transfer çıkarılacak iki dersin olduğunu bize göstermiştir;

1. arkadaş bbc, reuters haber ajansı açıkladılar bu transferi, biz ne hale gelmişsek resmi siteden haberi duymadan inanmadık. bir kere taraftarların resmi siteye olan bakış açıları anormal değişmiş. bu, teknolojiyi ve galatasaray klübünün interneti ne denli önemsediğinin en önemli göstergelerinden birisi. daha başka klüplerin güncel takip edileni bırakın, adam akıllı internet siteleri yokken.

2. kewell durumu. taraftar resmen bir sınavdan geçiyor şu an. gerçekleri görmek, fanboy'luk yapmamak lazım. sanırım yıllar içerisinde bunu da öğreneceğiz. malum kendisi 2 ay sakat, dönse, eski haline gelmesi 3 ayı bulacak. galatasaray bu 3 ayda çoktan her kulvarda topu atmışta olabilir. sonuçta şubat ayında oynayacağı öyle bir fikstür var ki nisan ayını etkiler. bırakın sözleşmeymiş, isimmiş, futbolcuymuş... bunlar yönetimin ayarlayacağı konular. şampiyonluk, avrupa kupasında bir üst tur gittiği zaman senin takımında ronaldinho olsa ne yazar. geçen senenin milan'ını düşünün.

ama dediğim gibi bu takımı, armayı, tarihini seven insanları önümüzdeki süreçte daha çok dersler bekliyor. level atlıyoruz beyler. sıkı durun. baros ile başlayan süreç bu çocuğa kadar gelmiştir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

duyduğuma göre Kewell'ın raporu gelmiş Mart ayının başında maçlara çıkabilecek duruma gelecekmiş ameliyata gerek yokmuş...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    duyduğuma göre Kewell'ın raporu gelmiş Mart ayının başında maçlara çıkabilecek duruma gelecekmiş ameliyata gerek yokmuş...
    İşte bu güzel haber

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet sporx'te yazıyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

okuduğuma göre deseydin daha çok sevinirdik.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Dos Santos hayırlı olsun . Yakında resmi sitede.
    Demedim mi İbrahim 6 gün önce

Tekrardan hayırlı olsun. Faydalı olacağından şüphem yok.

İyiki Kewell gitmedi en sevindiğim nokta bu oldu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    NTVSpor'daki yorumcu FM'de bu kadroyu yapamazsınız diyor
    O adam zaten sürekli FM den örnekler veriyor. Mesela bir transfer adamı çıkınca " Bu futbolcuyu Football Manager oynayanlar yakından biliyordur" diyor

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Haldun Ustunel niye bu kadar abartiliyor anlamiyorum.
    Jo'yu Everton gonderdi ve 1 talibi bile yoktu, City zaten hayrina verecekti. GS disinda Jo ile ilgilenen 1 takim bile yoktu.
    Dos Santos'u ise Ipswich Town kiraladi, yani bir Ingiltere Championship takimi. Bir Championship takiminin kiraladigi adami kiralamak cok buyuk is olmasa gerek.
    Neill ise zaten sezon basinda bosta idi ve Everton sezon sonunda sozlesmesi bitecegi icin her turlu gonderirdi. Simdi bonservis parasi verip sezon basinda serbest kalmis 32 yasinda oyuncuya para odemek mi buyuk transfer, yoksa sozlesmesi bitecek 32 yasinda bir oyuncuyu paraya satip yerine bedavadan Senderos'u kiralamak mi? Bir de bu acidan dusunun.....
    Bana gore her halukarda Anelka, Carew, R.Carlos gib transferler zor transferdir, Ingiltere 2. liginde oynayan bir oyuncuyu 4 ayligina kiralamak degil....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Jo'yu Everton gonderdi ve 1 talibi bile yoktu, City zaten hayrina verecekti. GS disinda Jo ile ilgilenen 1 takim bile yoktu.
    Dos Santos'u ise Ipswich Town kiraladi, yani bir Ingiltere Championship takimi. Bir Championship takiminin kiraladigi adami kiralamak cok buyuk is olmasa gerek.
    Neill ise zaten sezon basinda bosta idi ve Everton sezon sonunda sozlesmesi bitecegi icin her turlu gonderirdi. Simdi bonservis parasi verip sezon basinda serbest kalmis 32 yasinda oyuncuya para odemek mi buyuk transfer, yoksa sozlesmesi bitecek 32 yasinda bir oyuncuyu paraya satip yerine bedavadan Senderos'u kiralamak mi? Bir de bu acidan dusunun.....
    Bana gore her halukarda Anelka, Carew, R.Carlos gib transferler zor transferdir, Ingiltere 2. liginde oynayan bir oyuncuyu 4 ayligina kiralamak degil....
    Baros'u,Kewell'ı,Leo Franco'yu,Elano'yu,Keita'yı ikna etmek çok mu kolaydır?İşi çok bilseydilerde sizin yönetiminiz alsaydı bu isimleri!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

O adam zaten sürekli FM den örnekler veriyor. Mesela bir transfer adamı çıkınca " Bu futbolcuyu Football Manager oynayanlar yakından biliyordur" diyor
    hangi adam o ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ayrıca Jo yu Büyük klüplerde istemiş. Ama Jo bize daha önceden söz verdiği için bize geldi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    hangi adam o ?
    Gece bültenini sunuyor. Sempatik bir tipi var. Adı dilimin ucunda

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

haklısın. rijkaard'ı elano'yu milan vs. istemiyordu. doğru ... r.carlos'unda bir çok talibi vardı zamanında

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Murat Kosova

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gece bültenini sunuyor. Sempatik bir tipi var. Adı dilimin ucunda
    Ersin Düzen'mi?Murat Kosova mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

artık birbirinize laf sokma işini bırakırsanız sevinirim.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

herkes düşündüğü şeyi yazabilir bunda biz kısıtlama yapmazken siz mi kısıtlayacaksınız üyeleri? üye kendi fikrini yazmış. sonra diğer üyelerden mantıklı açıklamalar gelmiş ki üstelememiş.

küfür, hakaret, argo ve benzeri şeyler yazmadıkça istediğiniz gibi tartışabilirsiniz ama kısıtlayamazsınız.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayır kime ne Haldun Üstünel'e sevgi gösterileri yapıyor, ona teşekkür ediyorsak? Rakibimiz olan takımlar anadolu takımından aldıkları oyunculara 15küsür milyonları sayıyorken biz bu paranın 4de 1 etmeyecek ücrete devre arasında Jo, Gio, Neill gibi adamları aldık. Bırakın da konuşalım Haldun Üstünel'in başarısını. Elano, Kewell, Baros, Keita vs bunlardan hiç bahsetmiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ersin Ersin. Seviyorum onu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hayır kime ne Haldun Üstünel'e sevgi gösterileri yapıyor, ona teşekkür ediyorsak? Rakibimiz olan takımlar anadolu takımından aldıkları oyunculara 15küsür milyonları sayıyorken biz bu paranın 4de 1 etmeyecek ücrete devre arasında Jo, Gio, Neill gibi adamları aldık. Bırakın da konuşalım Haldun Üstünel'in başarısını. Elano, Kewell, Baros, Keita vs bunlardan hiç bahsetmiyorum.
    Katılıyorum.Burası Galatasaray transfer haberleri.Bizimde gelen isimleri övme hakkımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ersin Ersin. Seviyorum onu
    Yalnız dün söyleyen Murat Kosova'ydı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşaallah bir gün sizinde bir yöneticiniz böyle transferler yapar.Sizde o zaman abartırsınız..Yada böyle Haldun Üstünel'i ve transferleri izlemeye ve eleştirmeye devam edersiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle katılıyorum zira Haldun Üstünel Tabata'lara 8 milyon euro verememiştir bu transferlerde çok büyük değildir.. Heralde Gio,Jo ve Neill Antep'te oynasalardı en az 20 milyon euroya patlardı başka takımlara..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Haldun Üstünel'in övülmesindeki sebep birazda aşağıda yatıyor. Bu değersiz transferleri (!) getirebiliyorsa mali gücü yüksek bir takım olduğumuzda kimler gelecek siz düşünün.

Galatasaray 3. Avrupa Kupasını Alabilecek mi?

29/01/10 10:08Çok değil 25 Eylül 2009’da yine bu köşede yazmıştım. “GALATASARAY’IN YILDIZ TRANSFERLERİNE ve 3. AVRUPA KUPASI’NA HAZIRLANIN” başlığıyla yayınlanan yazıda, ekonomi sayfasında yer alan bir habere atıfta bulunmuştum. Atıfta bulunduğum ekonomi haberine göre, gelirlerde G.Saray F.Bahçe’yi geride bırakmıştı. Ben de bu kesin ekonomik verilerde henüz bitmemiş Seyrantepe Stadı’nın bugünden satılan belli oranda koltuklarının etkisinin olduğunu, stadın bittiği gün itibarıyla tüm gelirlerde G.Saray’ın F.Bahçe’nin önüne geçeceğini söylemiştim. G.Saray’ın bugünkü gelir durumuyla bile Elano’yu, Lincoln’ü, Keita’yı getirebildiğini; artacak gelirlerle yeni yıldızlara daha rahat kavuşabileceğini de belirtmiştim. İsteyen 25 Eylül’deki yazının tamamını internette bulabilir.

* * *

Bugün geldiğimiz noktaya bir bakalım. Sezon başında Keita, Elano gibi iki büyük transfer yapan G.Saray, bu oyuncuların bonservislerine toplam 15 milyon Euro saydı. Rijkaard gibi ismi büyük bir hocayı yıllık 4.5 milyon Euro’luk bir maliyetle takımın başına getirdi. Devre arasında Jo ve Dos Santos kadroya dahil edildi. Bir santrfor transferi daha söz konusu olabilir. Ayrıca ligin en iyi savunma oyuncularından Ali Turan da en geç sezon sonunda
    takıma katılacak.

Ayrıca kulüp Linderoth‘a, Nonda‘ya ve eğer 3. transfer yapılırsa Kewell’a alacakları karşılığında yaklaşık 3 milyon
    Euro daha ödeyecek. Evet Dos Santos ve Jo’ya bonservis parası ödenmedi. Ancak bu oyunculara maaş olarak da
    ‘çakıl taşı’ verilmeyecek. Nereden baksanız primler dahil 3-4 milyon Euro’luk yeni bir maliyet demek.

Sene sonunda ‘satın alma opsiyonlu’ Dos Santos’un bonservisinin de alındığını düşünelim. G.Saray en az 6-7 milyon Euro daha ödeyecek demektir. Bir de bu ödeme 4 ay sonra yapılacak. Üstüne üstlük kulübün üzerine her ay ‘maliyet’ olarak binen yükten kurtulunamadı: Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş.birleşemedi. Özetle gelirlerde bir artış görünmediği gibi giderlerde de bir eksilme olmuyor. Peki yıllardır “Parası yok” denilen kulüp bu maliyetleri nasıl karşılıyor?

* * *

Bu işte, yönetimin göreve geldiği günden bu yana yaptığı başarılı çalışmaların, her türlü engele rağmen bitme yoluna giren stadyumun getirdiği katkının payı var. Sonuçta “GALATASARAY’DA PARA YOK. TÜRKİYE’NİN EN ZENGİN KULÜBÜ FENERBAHÇE” efsanesinin sonu gelmiştir. Galatasaray’da para vardır, nakit akışı zorluğuna rağmen banka borçları artmamıştır. 29 Ekim 2010’da biteceği söylenen (Bence en fazla bu tarihten 1 ay geç açılır) Türk Telekom Arena’nın faaliyete geçmesiyle, G.Saray’ın futbola ayırabileceği bütçe 80- 100 milyon Euro’lara ulaşacak.

* * *

Peki mali durum toparlanıyor da ne oluyor? Bu sorunun cevabına da bakalım. G.Saray taraftarları son 2 yıldır havaalanında yıldız futbolcu karşılamaktan helak oldu. Bu oyuncuların performansları yeterli olur veya olmaz, önemli olan bu değil. Önemli olan G.Saray’ın 2000’li yıllardan beri ilk kez ‘transfer’ konusunda ezeli rakibini geride bırakmasıdır. Ayrıca uluslararası değerlendirme kuruluşlarının analizlerine göre Sarı- Kırmızılı takımın değeri ezeli rakibini solladı. Özetle, G.Saray mali durumunu belli oranda toparladı. Transferde de ‘yıldız’ takviyesi başladı. Göreceksiniz, stadyum bittiğinde ‘daha isimli’ ve daha ‘kabul edilmiş’ yıldız transferleri de olacaktır.

* * *

Elbette Avrupa Kupası veya sportif başarı, kadroyla, yıldız transferlerle olmuyor. Peki bendeniz neden “3. Avrupa Kupası gelir” diyorum? Bu soruya da cevap verelim. Çünkü G.Saray’ın amacı, vizyonu, hedefi budur. Sarı-Kırmızılı takım, mali yapısını toparlamayı devam ettirip SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜMEYİ yakalayabilirse, 5 yıllık sürede bir Avrupa Kupası daha kazanacak kadroyu oluşturabilir. Ayrıca bu başarıyı bir kez yapabilmiş olmak, bundan sonra da yapabilme adına ‘hiç yapamamışlar’a göre bir adım önde olmak demektir. G.Saray, yeni stadında ilk maçını oynadığı gün bu yol başlamış olacaktır.

Serdar Ali Çelikler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çok güzel bir yazı olmuş kelimesi kelimesine de katılıyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Gerçekten çok iyi şeylere değinmiş.Sonuna kadarda katılıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yalnız dün söyleyen Murat Kosova'ydı
    Ersinde söylüyordu canım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ersinde söylüyordu canım
    Olsun dün o söylemedi Programda bile yoktu. Neyse transfer konuşalım birazdan Rossoneri gelir laf söyler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Olsun dün o söylemedi Programda bile yoktu. Neyse transfer konuşalım birazdan Rossoneri gelir laf söyler

İyi o zaman mesaj boşa gitmesin şunu ekliyim

Bence daha transfere gerek yok bu kadro iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Ali Turan da bitiyor

Başlatim o zaman transfer konuşmasını

Ara transfer döneminde kadrosunu yabancı oyuncu transferleri ile güçlendiren Galatasaray, yılan hikayesine dönen Ali Turan transferini de bitirmek üzere.

NTV Spor
    Güncelleme: 23:07 TSİ 29 Ocak. 2010 Cuma
    Galatasaray, devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Ali Turan için
    Kayserispor Yönetimi ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
    Başarılı savunma oyuncusunu kadroda görmek isteyen Galatasaray Yönetimi, son pürüzleri de ortadan kaldırmak için çalışmalarına hız verdi.
    Kayserispor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ali Turan, ara transfer döneminde Galatasaray'a transfer olmak amacıyla sözleşme yenilemeye yanaşmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı.

Mesaj Yetkileri