Wayne Rooney!
Wayne Rooney!
Şuraya bak 1 kişi yazmış Cardozo'yutabii kide Cardozo adam havada, karada, suda her hava ve saha koşulunda mutlaka atıyor
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sabri Sarıoğlu.. Hangi taraftarı indiricek diye korkuyorum şutlarıyla![]()
Cangele ; küçük takımlarla oynadığımda , her kayserispor'la maçımda en az 1 gol atmadan geçmez beni![]()
Burnley'den Fletcher, bide Van Persie
Bu ikisine benim sahamda top gelirse kesin gol atıyolar :@
Palermo'dan Mark Bresciano
Golcü denilecek bi oyuncu değil orta saha oyuncusu ama long shots 18. O yüzden juventusla oynadığım 5 sezon boyunca her maç başıma bela olmuştu. Palermo maçları da hep bol gollü oluyordu zaten![]()
Konuyla alakasız ama bir de buna ne diyosunuz merak ettim![]()
Necati Ateş. zaten gıcığım adama, her maçta ya penaltısı ya da golü illaki var.
Yeni bi regen çıkdı adam ligde 7 gol atmış hepsi bana![]()
Edin Dzeko; bence oyunun uzak ara en iyi forveti.tek forvet oynat,hedef adam yap,fırsatçı golcü,uç forvet ne ararsan bu adamda.ceza sahasında topu yakalamasın.her sezan 30 golün altına kesinlikle düşmüyor.
dzeko delibasic messi c.ronaldo bilindik isimler![]()
Fransa Ligue 1'de Paris St Germain takımı dışında oynayan bütün futbolcular![]()
Kalinic valla korkutuyoAdam 30-40 m tanımıyo yapıştırıyo golü
![]()
Mahir Saglik ( yakubu gibi bir adam cok abartili özellikleri yok gibi ama saydiriyor adam :S ),Dzeko ve ayagina degilde kafasina dogru geldiginde korktugum Ibisevic :S
Maxim Choupo-Moting
Yok arkadaş ya adam lanet.HSV-Leverkusen maçlarında hiç boş geçmiyo beni.
Robert ACQUAFRESCA...BU adam resmen kudurmuş![]()
Kallström , adam maçta DM de oynasa MC de oynasa AMC de oynasa bi yolunu buluyor ya gol atıyor ya penaltı yaptırıyor ya da asist yapıyor. Tam bir manyak olur kendiler![]()
bakın bakalım kim
oha veysel 6 gol mü ????????![]()
Umut Bulut...kabusum oldu...
Piatti Celta'da da Villarreal'de de başıma bela oldu top ne zaman alsa gol atıyor hatta bi maçı tek başına çevirdi adam 5 gol attı 5-5 bitti![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Andrei Arshavin.Takımı İpe Diziyor Sonra Bi Pas Boş Kale=Gol![]()
Fernando Torres, karşı karşıya kaldı mı %100 atamıyor, top onun ayağına gelince aha bitti pozisyon diye korkuyorum, o kadar kaçırdım torres'i, özel taktik bile yaptım her golü atar boş kalırsa diye, yok, bir tane bile atamıyor. Çok tırsıyorum onun önü boşken o.O
( Tabi bu durumda Liverpool olduğumu da anlamışsınızdır)
Diğer yandan, Nani de çok fena asıyor golleri. Onun ayağına top gelsin ve kaleyi görüyorsa bir asıyor. Havayı deliyor vellehe.
Türkiye Ligi'nde oynadığımdan Arda fena yaaa..![]()