Abi Murat Aksu'nun Ak Parti'ye üyeliği yoktur.Daha önce kendisine siyasete atılması yönünde teklifler gelmiş ama kabul etmemiş.Babasının siyasi bir kimlik olması yüzünden Murat Aksu'ya da siyasi bir kimlik diye bakmamak lazım.Murat Aksu aday olmadan önce CHP'li olduğu bilinen Hikmet Çetin'i ikna etmek için baya çaba gösterdi.Murat Aksu'nun siyasi bir kimliği olsaydı böyle bir şey yapmazdı hani.Bir de Murat Aksu'yu salt değerlendirmemek lazım bence.Onun adaylığını değerlendirirken yönetimini de göz önünde bulundurmak lazım.Çünkü listesinde gerçekten değerli isimler var ve bu yönetimin bizi düzlüğe çıkarabileceğini düşünüyorum.
Kongrede Yıldırım Demirören galip çıkarsa taraftarın prostestosu devam edecek dediğin gibi.Çünkü harbiden yetti artık.Bir de kongreden galip çıkarsa düşünemiyorum gerçekten oluşacak ortamı.Bu durumda takıma acayip negatif yansıyor maalesef.Sezon sonunda başarısız olduğunda Yıldırım Demirören hiç bir yere gitmez.Mustafa hocayı gönderir,yerine başka birisini getirir.Yapmadığı şey değil.Adam başarısız olduğunu kabul etmiyor.Düşünebiliyormusun adam ciddi ciddi başarısız değilim diyor.Hatalarım oldu,onları da düzelteceğim diyor.5.5 senedir hatalarından ders alamadı beyimiz,önümüzdeki dönemde bunları düzeltecekmiş.Zaten ünlü bir sözü var.Kongreyle geldim,kongreyle giderim diye.Hele ki bu kongreyi kazanırsa hiç bir yere gitmez.İşi inada bindirdi çünkü.Taraftar bugüne kadar protesto etti,hala başarısız olduğunu görmüyor.Kongre üyeleri bu kongrede Yıldırım Demirören'i seçme hatasına düşerlerse 3 yıl daha bu eziyeti çekmek zorunda kalırız ve bir dahaki seçime de daha kötü bir durumda olan bir Beşiktaş olur.Zaten şu durumda bile kimse aday olmaya cesaret gösteremedi.3 sene sonra ne olur hiç bilinmez.