Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

4 13.33%
  • Galatasaray

23 76.67%
  • Berabere

3 10.00%
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Denizlispor - Galatasaray [19. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Neill'i beğenmedim.Golde ofsaytı bozan oydu.Hatalı pasları yapan oydu.Servet kapattı hep hatalarını.
    Aygün sanırım sen Spormax'te O'Neill'i izledin. Evet O'Neill berbat oynadı. Lucas Neill bugün Lig Tv'deydi, ben yanlış görmediysem

Bugün maçta en beğendiğim oyuncu Lucas'dı kesinlikle. Karşı ataklarda sürekli ismini duyduk. Hava topu vermedi. Kademede kusursuzdu. Savunmadan oyunu o kurdu ve bunu ne kadar başarılı yapacağını gösterdi. Böylesini beklemiyordum. Bu performansı devam ederse Ertunç'un da dediği gibi Galatasaray için yeni Popescu olması işten değil...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Aygün sanırım sen Spormax'te O'Neill'i izledin. Evet O'Neill berbat oynadı. Lucas Neill bugün Lig Tv'deydi, ben yanlış görmediysem

Bugün maçta en beğendiğim oyuncu Lucas'dı kesinlikle. Karşı ataklarda sürekli ismini duyduk. Hava topu vermedi. Kademede kusursuzdu. Savunmadan oyunu o kurdu ve bunu ne kadar başarılı yapacağını gösterdi. Böylesini beklemiyordum. Bu performansı devam ederse Ertunç'un da dediği gibi Galatasaray için yeni Popescu olması işten değil...
    Abi ben de neden beğenmedim bilmiyorum 90 dk canlı izledim Nedense iyi tarafı değil de kötü tarafını gördüm bilmiyorum ben de şaşırdım beğenmediğime

Mesaj Yetkileri