ama çok bonservis isterler zokorayada en son duyduğumda büyük takımlarda peşindeydi bide dünya kupasında iyi oynarsa bu adamı elimizden kaparlar![]()
ama çok bonservis isterler zokorayada en son duyduğumda büyük takımlarda peşindeydi bide dünya kupasında iyi oynarsa bu adamı elimizden kaparlar![]()
6 Milyon Euro'dan fazla olamaz sanırım, Gravesen için o kadar istiyorlar. Bu adama en fazla 2,5-3 Milyon Euro isterler, Gravesen'den daha iyi ama tanınmamış bir futbolcu çünkü. Yönetim de artık kaçırmasın yani, yapsın bir şeyler.Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
allahim duyduklarima inanmiyom bu zokora dünyanin en iyi dmc lerinden biridir zaten fm06 dada harika oynuyo cimboma gelirse harika olur
fm oyununda değil gerçekte iyi oynaması lazımOriginally Posted by crazy_aslan
yahu şu Angulo ile oynadıgımız milli takım hazırlık maçını izleyen varmı Zokoronko diye bir futbolcu vardı yattara gibi adamdı hatta ondan daha iyi adam eksiltiyor topla çok iyi hızlanıyordu bunun gibi adamları neden gündeme almazlar hayret ediyorum bu Zokora da hiç izlemedim yorum yapamıcam ama umarım fm06 daki gibi iyi bir defansıf ortasaha cıkar![]()
inşallah dediğin gibidir eğer gravesene o parayı istiyolarsa yeni oyuncu arayışına hemen başlayalım...Originally Posted by Gravity
--------------------------------------------------------------------------
Real Betis'li Denilson, Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını belirterek, "Ben Türkiye'ye gelmeye hazırım" dedi.
Gönüllü Denilson
Galatasaray ve Beşiktaş'ın istediği Brezilyalı oyuncunun, Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
Real Betis'te beklenen performansı gösteremeyen Denilson'un Türkiye'ye gelmeye hazır olduğu ifade edildi. Menajerler aracılığıyla Galatasaray ve Beşiktaş'a önerilen Brezilyalı oyuncuya, her iki kulüp de sıcak bakıyor. Denilson'un bonservisinin elinde olması bu transferi kolaylaştırırken İsviçre'nin Basel takımında oynayan Delgado transferinin bitirilememesi
halinde Beşiktaş'ın Denilson ile masaya oturacağı öğrenildi.
haber:http://www.turksportal.net/futbolhaber/10175
Gravesen'e bonservis olarak 6 Milyon Euro istiyor R.Madrid, Gravesen de R.Madrid'de 1,7 Milyon Euro alıyorken Galatasaray'dan 2,250 Milyon Euro istemiş. Galatasaray'da 5 Milyon Euro boservis ve 1,750 Milyon Euro'da yıllık ücret önermiş karşılık olarak.Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Denilson ve Zokora haberleri doğru ise başka bir transfere ihtiyacımız kalmaz. İkisini alalım yeterde artar bile. Hem Gravesen için gözden çıkartılan paraya bu iki oyuncunun 2 yıllık parasını öderiz zaten.
sonuna kadar katılıyorum sana ikisi gelsin yeter...Originally Posted by Gravity