Quote Originally Posted by DisCo View Post
Gölgeleme yapmayı veya baltalamayı sonucu alıncada sevinmeyi siz yapıyorsunuz.

Yapılan tüm olumlu işlere tesadüf, kolay yapılacak işler gibi bakıyorsunuz. Değerlendirme mekanizmanızda bu yönde olduğundan yapılan maç yorumlarınada bu muamele ile yaklaşıyorsunuz.

Mesela ben şimdi gidip Aziz Yıldırım başlığına Sivas maçı öncesi desteklediğin Uğurcuğun sakatlanmış çok üzülmüşsündür yazmıyorum. Sanki beni duyuyormuşçasına...Haldun Üstünel başlığında Jo için bunları görüyoruz. Şimdi hangi yoruma kim ne için gülecek.

Varsın biz gölgeleyelim biz kabullenelim.
Hayır gerçekten burası futbol forumu değil mi ama nedense hep bu forumda futbol dısındaki olaylar tartışılıyor nedense ya futboldan anlamayan üyelere sahipsiniz ya da gerçekten bu yorumları kasıtlı olarak karşı takım taraftarını rencide edip küçük düşürmek laf sokup aşağılamak için kullananlar olduğu için...

Örneğin sizin gibi üst yöneticinin ''Uğurcunun'' ifadesi ne kadar doğru bu ifade ne anlatıyor rütbenizdeki sarı kırmızı renklerle mi açıklamaya ve anlamaya çalışayım yoksa bu oyuncunun sakatlandığı için acıma duygusuyla mı???

Kusura bakmayın da bu foruma saf futbol forumu diyenlere gülerim hem de kıs kıs...