O konu bir hataydı ve bu hatanın baştan sona mimarı benim.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı diye ölümüne markaj yapmak yerine kazananın futbol güzellikleriyle dalga geçmesini kaybedenin üzüntüsünü yaşamasını ve bu dalgalara futbol güzelliğiyle cevap vermesini istedim.

Sonuçta Fenerbahçe kazandı. Bu hak onlara tanındı.

Yoksa eski usule göre ne benim ne başkasının haddine düşmüştür Mor Menekşe Ağlıyor mu ne tarzı bir mesajı imzaya bırakmak yada aynı anlamda Fenerbahçe için bir imza bırakmak.

Bu rahatlığı sağladığım için hatalıyım. Rahatlığın getirisi olan abartmalarda yine müdahale etmediğim için hatalıyım. Sonra diğer yöneticiler olarak ve üst yönetici olarak gelip benimde bu rahatlığa katılmam başlı başına hataydı.

Bu konuyu konuştuk. Herkesin cezası kesildi. Ben kendime ceza veremiyorum. Yoksa verirdim. Benim cezamda yapmam gereken birşeyi yapıyor olarak kendime kızmamdır.

Daha önce bir üyeye daha söylemiştim. Benim verdiğim uyarıları göremezsiniz. Çünkü her üye kendi profilini görür. Ama kara tahta yazarlığını aldığım Galatasaray'lılarla doludur. Sebep tahrik, sebep kışkırtma, sebep taraftarlıkta karşı görüşe saygı duymama...

Galatasaray'lılar

"Fenerbahçe'li yöneticiler Fenerbahçe''lilere karışmıyor. Sen ise bize ceza veriyorsun abi" diyorlar...

Oysa Fenerbahçe'li yöneticilerde hatalı Fenerli'yi affetmiyor.

Fenerbahçe'liler

"Aynısını Galatasaray'lı yapınca onada veriyormusun bravooo" diyorlar..

Değerlendirmesi size kalmış...