1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Nasıl Gol Ama?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Başlığı görünce harika bir gol izlemeyi umuyordum ama saçmasapan bi gol olduğunu gördüm

Yapay zeka biraz daha geliştirilmeli.

Ben de golu hiç iyi bulmadım yaa yalan yok şimdi.. Bişey diyemiyorum

Quote Originally Posted by dogan61 View Post
    Gol sonuçta emek ama çok da anlı şanlı diil. Yine de tebrikler kardeşim
    Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Başlığı görünce harika bir gol izlemeyi umuyordum ama saçmasapan bi gol olduğunu gördüm

Yapay zeka biraz daha geliştirilmeli.
    Quote Originally Posted by dogan61 View Post
    Ben de golu hiç iyi bulmadım yaa yalan yok şimdi.. Bişey diyemiyorum
    O kadar haklısınız ki anlatamam. Bende bunu kaydederken bir düşündüm asıl amacım ne diye. Öncelikli olarak ortadaki saçmalıktı, yahu o kadar zaman bir hamle yapılmaz mı! Bir şey yap pozisyonunu kaybet, en azından helal olsun denedi yine de diyelim. Siz de buna değinmişsiniz. Özel olarak da ben bu tarz gollerin hep kurtarıcım olduğunu düşünürüm. Bu yüzden de oyunda ilk işim takıma hızlı ve iyi dribbling yaparak bu gibi işler çıkarabilecek oyuncular katmak olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    O kadar haklısınız ki anlatamam. Bende bunu kaydederken bir düşündüm asıl amacım ne diye. Öncelikli olarak ortadaki saçmalıktı, yahu o kadar zaman bir hamle yapılmaz mı! Bir şey yap pozisyonunu kaybet, en azından helal olsun denedi yine de diyelim. Siz de buna değinmişsiniz. Özel olarak da ben bu tarz gollerin hep kurtarıcım olduğunu düşünürüm. Bu yüzden de oyunda ilk işim takıma hızlı ve iyi dribbling yaparak bu gibi işler çıkarabilecek oyuncular katmak olur.
    Olsun kaRdeş saygımız var.. Bol Fm'ler..

Mesaj Yetkileri