terry gibi birinden bunu beklemiyordum, beklemezdim. milli takım kaptanlığına beckham ile beraber en çok yakışan isimdi bence. ama artık yakıştıramıyorum
terry gibi birinden bunu beklemiyordum, beklemezdim. milli takım kaptanlığına beckham ile beraber en çok yakışan isimdi bence. ama artık yakıştıramıyorum
Kadın tek Terry'i ayartmamış ki yakında T.D'ü ayalasa ne olacaktı![]()
Terry'nin kaptanlığı alındı
Premier lig takımlarından Chelsea ve İngiltere Milli takımının kaptanı John Terry'nin adı geçtiğimiz hafta aşk skandalına karışmıştı. 29 yaşındaki defans oyuncusunun bu skandalın ardından milli takım kaptanlığı elinden alındı.
İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Fabio Capello, Terry'nin eski takım arkadaşı Wayne Bridge'nin kız arkadaşıyla yaşadığı birlikteliğin basına yansımasından sonra verdiği kararla kaptanlık görevini Terry'den aldı.
Webley Stadı'nda yapılan görüşmede Capello ile John Terry kısa süren bir konuşma yaptı ve bu konuşmanın ardından Capello'nun kaptanlık görevini başarılı savunma oyuncusundan aldığı açıklandı. Terry'den sonra kaptanlık görevinin Manchester United'ın savunma oyuncusu Rio Ferdinand, Liverpool'un başarılı orta saha oyuncusu Steven Gerrard ya da Chelsea'nin oyuncusu Frank Lampard'a verilebileceği iddia ediliyor.
hadi yine iyi yırttın terrycim
Gerrard hariç hepsi olabilir bence![]()
bence eğerki dünya kupası kadrosuna alınacaksa beckham olmalı.
terry karısını biçok kez aldatmıs orası kesin.olaya başka acıdan da bakalım.terry nin karısı neler yapmıstır acaba..bu da bir muamma
Cehenneme Kombinelik Ya Bunlar![]()
Avram Grant'te genelev hizmeti veren masajcıda yakalanmış..
Dedikodu kazanına dönmeden kapatalım
Koskoca Liverpoolda Adam gibi doktor yoksa gerçekten enteresan![]()
Buraya dikkatKewell şu an dünyanın en iyi doktorlarının elinde.![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Liverpool 10 kişi kaldığı maçta Everton'u Kuyt'ın golüyle 1-0 yendi.
Bence mecazi anlamda söylemiş. Hani Kewell birine hastaysa, o da onun doktoru oluyor ya.![]()
Sunderland maçına kalmış herkesin iddaa kuponu benimde aynı şekilde ve şu anda karşılaşma 1-1 devam ediyor.Dakika 80
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Liverpool harika mücadele etti gerçekten.Kuyt da iyi bir korner golü attı.
Sunderland den bende yattım 2.20lik Burnley i bildik Sunderland den yattık işe bak
Yok ya en büyük Liverpool fanı Gökay, o da kızmaz zaten temiz çocuktur. (:
Ben daha kaliteli bir derbi bekliyordum. Maç boyu futboldan ziyade sertlik ön plana çıktı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
The Times'ın haberine göre, Arsenal, Bordeaux'nun golcüsü Marouane Chamakh ile sezon sonu transferi için prensip anlaşmasına vardı.
Adı geçen yaz yoğun olarak Premier Lig kulüpleriyle anılan Faslı forvet, kulübü Bordeaux ile olan sözleşmesini uzatmayı reddetmişti. 26 yaşındaki oyuncuyla, Arsenal başta olmak üzere, Sunderland, Liverpool ve West Ham United gibi çok sayıda İngiliz kulübü ilgileniyordu.
Ancak Chamakh'ın bütün bu kulüpleri reddederek, haftalık 68 bin avro kazanacağı Arsenal'i tercih edeceği bildiriliyor.
Hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkat çeken Marouane Chamakh, bu sezon çıktığı 23 lig maçında 7 gol kaydetti.
Goal
Hayırlı olsun Arsenal'e.Forvet konusunda sıkıntı çekiyorlardı ama Chamakh ne kadar sıkıntıyı çözer bilmiyorum.
Eduardo zaten Chamakh tarzı bir oyuncu. Ne gerek var ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Man City Bolton u 2-0 yendi.Adebayor sık bir gol attı gerçekten...Seneye Mancini ile şampiyonluk yarışında olabilirler bence..