-
Yuh ya bu kadar şanssız bir takım olamaz bu kura çekiminde. Geçen sefer onca takımın içinden bosnayı çektik gidemedik , Şimdide 1. torbada rusya hırvatistan gibi takımlardan çeke çeke Almanları çektik.
3.Torbadanda kuzey irlanda finlandiya israil gibi takımlar arasından avusturya gibi bizi deplasmanda zorlayabilecek belkide yenebilecek bir takımı çektik.
4.torbada litvanya belarus galler gibi takımlardan yine bizi orada yenebilecek bir takım olan belçikayı çektik.
5.torbadan gönül isterdi licheştayn moldova gibi ekipler gelsin ama kazaklarda çok zorlayamaz bizi.
6. torbada ise san marino faroe adaları vs. gibi amatör diyebileceğimiz takımlar içinden yine en iyisi olan azerileri seçtik.
Böyle bir şanssızlık olamaz, hiç kolay kura çektiğimizi hatırlamıyorum ben. Hep tüm torbaların en güçlü ekipleri geldi bugüne kadar. İspanyollar şampiyon oldu , ertesi ay kurada bizim gruba düştü.
Bu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum ama deplasmandaki belçika-avusturya-azerbaycan maçları zor olur. almanlara 2 maçtada yeniliriz diyorum. Hayırlısı...
Mesaj Yetkileri