1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Euro 2012 Eleme Grupları Belli Oldu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne vardı San Marino'yla aynı gruba düşsek, yalnız G Grubu çok şeye gebe bir grup oldu.

Daha uzun bir süre var ama tahminlerimi şimdiden yaptım.

A Grubu'ndan Almanya çıkacaktır. Yanında biz olabilir miyiz bilmiyorum, yeni teknik direktörün kimleri kadroya alacağına bağlı.

B Grubu'ndan Rusya ve İrlanda Cumhuriyeti çıkacaktır.

C Grubu'ndan İtalya, Sırbistan birlikte çıkacaklardır gibi gözüküyor ama umarım Kuzey İrlanda en azından ikincilik alarak gruptan çıkar.

D Grubu'ndan Fransa ve Bosna Hersek çıkabilir.

E Grubu'ndan Hollanda ve Macaristan çıkacaktır.

F Grubu'ndan Hırvatistan ve Yunanistan çıkacaktır.

G Grubu'ndan burada herkesin işi çok zor, kim çıkarsa çıksın eğlenceli bir grup olacak.

H Grubu'ndan Danimarka ve Norveç çıksa güzel olur.

I Grubu'ndan İspanya ve İskoçya birer adım önde gözüküyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ben de Az Çok Bi Tahmin Yürüteyim Bari

A Grubu:Almanya kesin gibi eğer iyi bir hoca bulursak bizde Almanya ile çıkarız.Avusturya'nın falan çok zorlayabileceğini düşünmüyorum

B Grubu:Rusya,İrlanda ve Slovakya arasında müthiş bir çekişmeye sahne olacak bir grup.Üçününde şanslarını eşit görüyorum ben

C Grubu:İtalya ve Sırbistan bir adım önde ama K.İrlanda'da çok iyi bir tak süpriz yapabilecek kapasitede

D Grubu:Fransa çıkar Bosna ve Romanya 2.lik için kapışır.Zevkli bir grup olacağa benziyor

E Grubu:Hollanda ve İsveç bu gruptan çıkar.Heleki İsveç Dünya Kupasına gidemediği için o hırsla süprize izim vermez

F Grubu:Yunanistan her kurada olduğu gibi yine kolay bi gruba düştü.Sanırım Hırvatistan ve Yunanistan bu guptan beraber çıkarlar

G Grubu:Herşeye açık ama Galler ve Karadağ çok bir süpriz yapamaz.İngiltere Dünya Kupası elemelerindeki performansı gösterirse kesin favori.Bulgaristan bence İsviçre'den bir adım önde şampiyona için

H Grubu:3 İskandinav takımı aynı grupta.Portekiz son elemelerdeki kötü oyununu devam ettirirse belki bu şampiyonada yer bile alamaz ama tahminimce Danimarka ve Portekiz herşeye rağmen favori.Norveç süpriz yapabilir.

I Grubu:İspanya kesin favori.İskoçya Çeklerden bir adım önde ama bu grup karışık.İkinci takımı tahmin etmek gerçekten zor.

Mesaj Yetkileri