-
Ne vardı San Marino'yla aynı gruba düşsek, yalnız G Grubu çok şeye gebe bir grup oldu.
Daha uzun bir süre var ama tahminlerimi şimdiden yaptım.
A Grubu'ndan Almanya çıkacaktır. Yanında biz olabilir miyiz bilmiyorum, yeni teknik direktörün kimleri kadroya alacağına bağlı.
B Grubu'ndan Rusya ve İrlanda Cumhuriyeti çıkacaktır.
C Grubu'ndan İtalya, Sırbistan birlikte çıkacaklardır gibi gözüküyor ama umarım Kuzey İrlanda en azından ikincilik alarak gruptan çıkar.
D Grubu'ndan Fransa ve Bosna Hersek çıkabilir.
E Grubu'ndan Hollanda ve Macaristan çıkacaktır.
F Grubu'ndan Hırvatistan ve Yunanistan çıkacaktır.
G Grubu'ndan burada herkesin işi çok zor, kim çıkarsa çıksın eğlenceli bir grup olacak.
H Grubu'ndan Danimarka ve Norveç çıksa güzel olur.
I Grubu'ndan İspanya ve İskoçya birer adım önde gözüküyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
-
Ben de Az Çok Bi Tahmin Yürüteyim Bari
A Grubu:Almanya kesin gibi eğer iyi bir hoca bulursak bizde Almanya ile çıkarız.Avusturya'nın falan çok zorlayabileceğini düşünmüyorum
B Grubu:Rusya,İrlanda ve Slovakya arasında müthiş bir çekişmeye sahne olacak bir grup.Üçününde şanslarını eşit görüyorum ben
C Grubu:İtalya ve Sırbistan bir adım önde ama K.İrlanda'da çok iyi bir tak süpriz yapabilecek kapasitede
D Grubu:Fransa çıkar Bosna ve Romanya 2.lik için kapışır.Zevkli bir grup olacağa benziyor
E Grubu:Hollanda ve İsveç bu gruptan çıkar.Heleki İsveç Dünya Kupasına gidemediği için o hırsla süprize izim vermez
F Grubu:Yunanistan her kurada olduğu gibi yine kolay bi gruba düştü.Sanırım Hırvatistan ve Yunanistan bu guptan beraber çıkarlar
G Grubu:Herşeye açık ama Galler ve Karadağ çok bir süpriz yapamaz.İngiltere Dünya Kupası elemelerindeki performansı gösterirse kesin favori.Bulgaristan bence İsviçre'den bir adım önde şampiyona için
H Grubu:3 İskandinav takımı aynı grupta.Portekiz son elemelerdeki kötü oyununu devam ettirirse belki bu şampiyonada yer bile alamaz ama tahminimce Danimarka ve Portekiz herşeye rağmen favori.Norveç süpriz yapabilir.
I Grubu:İspanya kesin favori.İskoçya Çeklerden bir adım önde ama bu grup karışık.İkinci takımı tahmin etmek gerçekten zor.
Mesaj Yetkileri