Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

8 53.33%
  • Galatasaray

6 40.00%
  • Berabere

1 6.67%
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Antalyaspor - Galatasaray | ZTK Çeyrek Final İlk Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tehdit etmiştir bu herif yorumunu ailene kullanmıyorsun Yalçın'a kullanma sebebinde babanın oğlu olmayışıdır. Amacını bu kadar bariz edipte hala savunan ilk defa görüyorum.

Burada babanın oğlu olmayan herkese istediğin lafı kullanamazsın. Bu yeterli nedeni bu alanda bulunan birisi olarak bilmen gerekir.

Bunun yanında forumda atılan binlerce mesajı okuyacak, takip edecek bir yetenekte değilim. Beni fazla gözünde büyütme. Ha seni veya bir başkasını yakaladığımda da belki gözden kaçırılanlar vardır diye sizi es geçecek değilim. Tüm bunlar nedeniyle yönetici sayısı fazla tüm bunlar nedeniyle rapor sistemi var. Ben görmem başka yönetici görür. Ben görmem sen rapor edersin görmemi sağlarsın. İşleyiş bu kadar basit.
    Hayır demek istediğim o değil hemen mesajı siliyorsun tak bide mesaj yazıyorsun sert biçimde ona kızıyorum.Yalçın benim babamın oğlu değildir dememin sebebi dedin ya ailendeki biri falan diye ondan dedim.Ben kime ne diyeceğimi çok iyi biliyorum.Ama dediğim gibi bu kelimede anormal hiç birşey yok.E anormal birşey yoksada bu mesajları yöneticinin birisine raporlamada gerek yok.Ama burdaki sorun sen herif kelimesini daha önce hiç görmedin mi bu forumda.Burda kural çiğneyen kimse yokki.Sadece senin bir kelime yüzünden bir üyeye anında bişey yazmak istemeden olan birşey sanırım.Çünkü bir yorum yazıpta içinde herif kelimsi olduğu için mesajı silinen kimseyi görmedim.Neyse uzatmanın anlamı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ulan, herif, eşşek değil ya vb. kelimeleri içeren tüm mesajları siliyorum. Devamında uyarı veriyorum. Başlık açsak bunlardan dolayı uyarılan ve mesajı silinen onlarca kişi çıkar. Sadece size yapıldığını zannetmeyin.

Senin mesajını silipte sert mesaj yazmadım. Sen %100 haklıymışsin gibi bazı şeylerin merakını burdan soruyorsun. Merak edebilirsin. Bunu sorgulama yeri burası değildir. Yukarda da dedim onlarca uyarı alan kişi var. Keşke olmasa ama hepsi buradan hak ararsa sebep sorarsa yandık.

Bende sana bir örnekleme sundum. Aileni söyledim. Çünkü insan ailesine kötü birşey yapmaz, kötü birşeyi yakıştırmaz. Ailene kullanırmısın bunu dedim. Sen Yalçın babamın oğlu değil kullandım dedin. Yani bu lafta bir anormallik var ki ailene kullanmıyorsun. Bunu göstermeye çalıştım.

Şunuda söylüyorum. Hiç mi herif lafına rastlamadım. Evet seninkine rastladım ve sildim. Daha öncekiler gibi. Gözden kaçırdığım küfür eden bile olmuştur. Forumdaki tüm mesajları okuyamam. Sizlerde yardımcı olun.

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Çok abartıyorsun bence herif demiş alt tarafı küfür etmemiş bişe yapmamış.
    Abartığımı düşünüyorsan adminlere mesaj atarsın.

Bu kuralları uygulamamızın sebebi futbol forumundaki tartışmaların kahvelerdeki tartışmalardan farklı olmasını istediğimizdendir.

Herhangi bir kişi, toplum veya kuruşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.

Konu içerisinde, yönetimin verdiği cezaları, uyguladığı yaptırıları ve kararları tarışmak yasaktır. Bu tür mesajlar için destek merkezi kullanılamalıdır veya bir üst kademedeki yöneticiyle iletişim kurulmalıdır. Kurala uymayan üyelere ceza puanı uygulanacaktır.
    Bu kuralları çok abartmışsınız dersin. Onlar düzeltirler. Bizde uygularız.

Mesaj Yetkileri