Quote Originally Posted by vego View Post
altyapl genç çıkması değilde onların pa larına ulaşmalarını hızlandırıyor hele bir de akademi varsa uçuyorlar
Aynen kardeşim katılıyorum.. Özellikle Türkiye Ligi'nde 4 büyük takımın içinde, Gençlerbirliği ve Bursaspor'un akademisi çok iyi

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
şanşın yanında youth coaclarınızı hangi ulke takımını yonetiyorsanız o ulkenin youth coachlarını bulun örneğin arkadaş bjk ile kariyer açmış türk youth coachlara sahıp olursan daha çok ve daha yetenekli oyuncular çıkar bende öyle oldu superdı altyapı tesisleri fln staff da world class hep ama altyapıdan cıkmıyordu,Türk coachlara yöneldim özellikleri fln ilk başta bulunmuyor ama oyunun ilerleyen zamanlarında çıkıyor böylece çok yetenekli oyunculara sahip oldum bennim tavsiyem budur.
Evet gerçekten buna katılıyorum.. Bir coach veya youth coach alırken profilinden hangi ülkelerle hangi oranda temas halinde bu orana özen gösterilmeli.. Aksi takdirde konsantre, dil ve uyum sorunu olabiliyor... Eğer iyi de bir Türk coach varsa ona yönelmeli.. Hangi ligdeysek o ülkenin vatandaşı olan bir coach...