Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hiddink Yararlı Olur mu?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Kesinlikle

27 75.00%
  • Sanmıyorum

9 25.00%
1 ile 30 arası toplam 210 sonuç

Konu: Türk Milli Takımının Yeni Teknik Adamı Guus Hiddink

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yılmaz Vural:''Trapattoni gelecekmiş milli takıma.Kasımpaşa'ya gelsin bakalım ne yapacak Trapattoni'' yarıldım bunu duyunca

Bu arada Hiddink gelecek büyük ihtimalle .)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yılmaz Vural'ın en başta Milli takım adaylığı sempatik geliyordu ama artık abarttı çok itici gelmeye başladı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yılmaz Vural'ın en başta Milli takım adaylığı sempatik geliyordu ama artık abarttı çok itici gelmeye başladı.
    Yılmaz Vural'ın işi gücü şov yapmak, gündemde kalmak. Trapattoni'nin yakaladığı başarıların kaçta kaçını yakalamış? Hangi takımla Türkiye Liglerinde ilk 3'e girmiş. Milli Takım'ı bıraksın Kasımpaşa'mıza baksın önce...

Bence de Hiddink gelecek. Hiddink gelecek dertler bitecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ben sana katılmıyorum. Söylediği şeyler çok doğru Yılmaz Vuralın. Son olarak Bursa'da semire katıldıgı videoları bulabilirsen izlemelisin. Şov yaptıgını söyleyenlere? nasıl bir cevap verdi. Kariyeri olmasada, eğitim olarak Avrupada herşeyi almış bir hocadan bahsediyoruz. Sen çıkıp adamı şovmenlikle suçluyorsun.
    Abi Yılmaz Vural ne olursa olsun hep gündemde kalmıyor mu? Yıllar evvel yaptıklarına bir gözat bence. Ankaragücü'nde iken Effa'yı dövmesi, Manisa'da iken öne geçmiş oyuncularına seviniyorlar diye saldırması, ardı arkası gelmeyen şike söylemleri. Ben Yılmaz Vural'a bir Eskişehirspor taraftarı olarak soruyorum. 95-96 sezonunda hangi transferden ne kadar komisyon almıştır ve takımın en çok gol atanı Zafer Tüzün'ü neden kadro dışı bırakmış ve daha sonra neden çekip gitmiştir? Ve ya geçen gün söylediği şey için bir yorum yapayım. Durup durduk yere neden 2 camiayı karşı karşıya getirme isteği duymuştur? (Bursaspor-Trabzonspor) Neden o gün değilde bugün söylemiştir? vs vs vs. Kimse bana Yılmaz Vural'ın Milli Takım'ın başına geçmesinin bir mantığını anlatamaz. Başarılı olur veya olmaz onu bilemem ama Yılmaz Vural Milli Takım'a yakışacak bir hoca değildir. Abdullah Avcı - Ertuğrul Sağlam - Tolunay Kafkas - Ersun Yanal gibi hocalar varken Yılmaz Vural'a kalmaz Milli Takım. Rüya görmeye devam etsin...

Mesaj Yetkileri