Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 70.83%
  • Antalyaspor

6 25.00%
  • Berabere

1 4.17%
1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Neden rezil olmak olsun ki? Zaman geçirmek için yapıyor adam gayet normal değil mi skor takımı lehine iken?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Neden rezil olmak olsun ki? Zaman geçirmek için yapıyor adam gayet normal değil mi skor takımı lehine iken?
    Delikanlı gibi oynamayan rezil durumuna düşer. Eğer ben Anadolunun güçlü bir klübüyüm diyorsan savaşarak oynayacaksın. Yatarak değil. Yatmanında bir adamı vardır.

Adam top bizim yarısahadayken yere atıyor kendini. Ayağını tutuyor. arda Geliyor kızıyor numara yapma diye. Yere düşen , düşen değil yatan diyelim Ardaya kızıyor. Ayağını gösteriyor. Ben bile sandımki gerçekten sakatlandı. Adam sedyeye bindi saha kenarına Geldiği "an"da sedyeden atlıyor dimdik ayağa kalkıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Delikanlı gibi oynamayan rezil durumuna düşer. Eğer ben Anadolunun güçlü bir klübüyüm diyorsan savaşarak oynayacaksın. Yatarak değil. Yatmanında bir adamı vardır.

Adam top bizim yarısahadayken yere atıyor kendini. Ayağını tutuyor. arda Geliyor kızıyor numara yapma diye. Yere düşen , düşen değil yatan diyelim Ardaya kızıyor. Ayağını gösteriyor. Ben bile sandımki gerçekten sakatlandı. Adam sedyeye bindi saha kenarına Geldiği "an"da sedyeden atlıyor dimdik ayağa kalkıyor.
    Sivasspor savaşarak oynadı,defansif oynadı dediniz ? Şimdi ne farkı var ?Vakit geçirmeyi her ülkedeki her takım yapar ancak bizim takıma karşı olunca suç sayılır , bu neden onu soruyorum ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Buna korkmakta denebilir Emre abi.Zaman geçirmek yerine topu oyuna sokarsa gol yiyeceğinden korktuğu için bir kaleci zaman geçirir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri