Abi Yılmaz Vural ne olursa olsun hep gündemde kalmıyor mu? Yıllar evvel yaptıklarına bir gözat bence. Ankaragücü'nde iken Effa'yı dövmesi, Manisa'da iken öne geçmiş oyuncularına seviniyorlar diye saldırması, ardı arkası gelmeyen şike söylemleri. Ben Yılmaz Vural'a bir Eskişehirspor taraftarı olarak soruyorum. 95-96 sezonunda hangi transferden ne kadar komisyon almıştır ve takımın en çok gol atanı Zafer Tüzün'ü neden kadro dışı bırakmış ve daha sonra neden çekip gitmiştir? Ve ya geçen gün söylediği şey için bir yorum yapayım. Durup durduk yere neden 2 camiayı karşı karşıya getirme isteği duymuştur? (Bursaspor-Trabzonspor) Neden o gün değilde bugün söylemiştir? vs vs vs. Kimse bana Yılmaz Vural'ın Milli Takım'ın başına geçmesinin bir mantığını anlatamaz. Başarılı olur veya olmaz onu bilemem ama Yılmaz Vural Milli Takım'a yakışacak bir hoca değildir. Abdullah Avcı - Ertuğrul Sağlam - Tolunay Kafkas - Ersun Yanal gibi hocalar varken Yılmaz Vural'a kalmaz Milli Takım. Rüya görmeye devam etsin...