Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Fenerbahçe

8 33.33%
  • Berabere

4 16.67%
1 ile 30 arası toplam 184 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bursa 3'ü de buldu ama yetmeyeceğini söylemiştim ben zaten. Hakem de maçın uzatmalara gitme taraftarıydı bu sebeplede +2 verdi ama Fenerbahçe son dakika gollerine devam etti.

Tebrikler Fenerbahçe'ye turu geçtiği için, güzel bir maç çıkaran Bursa'ya da alkışlar...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gereksiz yere zora soktuğumuz bir maç oldu. İlk 10 dakika içinde bitebilirdi. Gökhan Ünal ve Gökhan Gönül ile maçın en net pozisyonlarını kaçırdık. Ardından Vederson'un bir an uyuklamasıyla golü kalemizde gördük, Bilica'nın zamanlama hatasıyla penaltı golünü de yiyerek ilk yarıyı geride tamamladık. İkinci yarının başında Güiza'nın kaçırdığı net pozisyon da maçın bir başka kırılma noktası oldu. İkinci yarı oyuna Emre'nin girmesiyle oyuna daha fazla ağırlığımızı koyduk ama gol noktalarında yeteri kadar etkili olamadık.

Sakatsız, belasız yolumuza devam ediyoruz. Umutlar artık Manisa'ya kaldı. Üzgünüz. :} Tebrikler iki takıma da.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri