Bursaspor
Fenerbahçe
Berabere
25 senede birçok final kaybeden Fener yarı finale çıkınca niye kupayı alacağız bu sene diyorsunuz ki? Bana kalırsa bu sene de alamaz Fener.
Sene sonunda Bilica'nın yerine bir stoper şart, yıl sonuna kadar Deniz oynasın stoperde daha iyi. Penaltı pozisyonunda sarı kart görmesi kesinlikle şansınaydı, Kırmızı görse belki ağır olurdu, ama kimse bişi yapmadı diyemezdi. Önceden top ayağındayken tırsıyordum, artık rakibin peşinden koşarkende korkuyorum.![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Son dklarda da her ikili mücadeleye foul çaldı tempoyu düşürdü hakem.
İlk yarı sonunda bence itici bir oyuncumuz eksik demiştim zaten. Ortada Deniz ve Selçuk ancak iki gerçek kanat adamın olduğunda kabul edilebilir. Zaten bizim takımda gerçek kanat bir taneydiki oda sakat olan Uğur. Deivid'i düşünebilirdi diyordum ama sakat olduğunu devre arasında öğrendim![]()
Ömer Üründül, her eve lazım cidden bir şey oldu zaten, ama bugün biraz hasta gibiydi, özellikle maç öncesi görüşme yüzü bembeyazdı, fazla da konuşmadı ama yine her konuştuğunda boş konuştu.
Neyse, kupada yok gözümüz formayı terletsinler yeterdi bizim için öyle de oldu. Sanki her sene yarı finale çıkıyormuşuz gibi tepki vermek yersiz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Tebrikler Bursa gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Bilica bu takımdan sezon sonu kesin gönderilmeli. Maç 3-0 dakika 90 adam kulağında kulaklık yedek kulübesinde oturuyor bu nedir yahu ben nefesi burnumdan alamazken adamın umrunda değil![]()
"Rakibin attığı golleri vermeyecek bir hakem bulabilirsek maçı kazanarız." Ertuğrul Sağlam bunu geçen haftaki maçtan sonra söylemişti. Aynen de oldu. İlk maçta verilmeyen bir gol,bu maçta ofsayt nedeniyle golün iptali. Yazıklar olsun böyle hakemlere.
Helal olsun oyuncularımıza kupadan elenmemize rağmen tüm Türkiye'deki izleyicilere nasıl top oynanırmış gösterdik. Maçtan önce rahat maç olur gibi yorumlara karşı iyi bir ders vermiş olduk.
Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın maç sonu açıklamalarınızı okumanızı tavsiye ederim. Herşeyi özetlemiş.
Ey TFF, ey MHK, senelerdir kah Ahmet Çakar, kah Erman Toroğlu, kah başka yorumcular size boşuna demediler Türk hakemliği bitti diye, önce geçen haftaki maçta yaşananlar, şimdi bu maçta yaşananlar bakalım son haftalarda sisteme koyduğunuz sorgu odası uygulamasını bu hakemlere uygulayabilecek misiniz?
O sahada emek harcayan oyuncuların emeklerini çalanlar, dilerim ömür hayatları boyunca rahat yüzü görmesinler,
Bu arada Ertuğrul Hoca'nın maçtan sonra yaptığı yorumdan sonra kendisine de ceza verilecektir hakemler hakkında çok konuştu diye,
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bence Bursa'ya yazık oldu iyi de oynuyorlardı top defansa çarpınca yön değiştirdi gol oldu Fener'i tebrik ederim... Ama bu Fener'de ayıp ediyor yani hep 90+ da gol atıyor hem bizim kuponlar yatıyor tuttu diye sevinirken hem rakip takıma yapcak bir şey kalmıyorgelçi ben Fener'in maçına iddaa oynamıyorum ama olsun
Sercan'ın golü banko ofsayt ya tartışmaya gerek var mı? bende anlamadım...
Screw you guys, I'm goin' home