Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Fenerbahçe

8 33.33%
  • Berabere

4 16.67%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 184 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hiç canım büyük bir şey olur mu, ayıp olmuş sadece.

Yukarıda hangi pozisyon olduğunu belirttim, Sercan'ın attığı kesin ofsayt, ilk maçta attığımızı ve bu maçta yukarıda bahsettiğim pozisyonları diyorum.

Ayrıca, yine bahsettiğim o uygulama Beşiktaş - Antalyaspor maçındaki penaltı kararı yüzünden bir hakeme uygulandı ve 4 hafta dinlendirilmesi kararı çıktı o hakeme.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Mustafa, Selçuk'un kapasitesi belli ama ben Deniz'den daha iyi bir oyun beklerdim. Deniz bugün hayal kırıklığıydı bana göre. Selçuk yerine de daha iyi bir alternatif almalıyız sene sonunda.
    Selçuk'un takımda kalması olayı artık başka birşeye dönüştü, son Kazım ve Önder olayından sonra Selçuk, örnek tutumundan dolayı takımda tutuluyor birazda ve yanılmıyorsam bugün kaptandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İlk maçı 3-0 yenildikten sonra o stresle maçı 3-0'a kadar taşıyabilecek az takım tanırım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

yorumumdan dolayı özür dilerim entera bastım yanlışlıkla.Fenerbahçe son anda yırttı yazacaktım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maçta ki izlenimlerime göre Bursaspor çıkmayı haketmişti ancak hakem sayesinde o işte yattı.Deniz'i de Arkasspor istiyomuş seneye Voleybola başlıyor. :S

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şaka gibi ....
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Göründe ortada bişey var Zaten Sanıyor. Deniz futbolla voleybolu karıştırdı. Sımaç vurmaya kalkıştı. Bütün trübün gördü. Bir hakem görmedi.

Abi hava topu mücadelesi oluyor orada iki oyuncuyada temas ediyor top orada ne yapabilir ki ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam daha fazLa geriLmeyin.

OLdu,bitti.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by NightWalker89 View Post
    Maçta ki izlenimlerime göre Bursaspor çıkmayı haketmişti ancak hakem sayesinde o işte yattı.Deniz'i de Arkasspor istiyomuş seneye Voleybola başlıyor. :S
    Güzeldi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cüneyt çakır zamanında bizim de çok emeklerimizi çaldı kasti bir şekilde fenerbahçeye ayrıcalık tanıycağını sanmıyorum ... hatalar olabilir ama böyle şeyler hiçbir zaman elenmenin mazareti olmamalı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Değiştirmesi önemli değilki burada sonuçta istem dışı bir pozisyon oluşuyor hemde havada oluşan bir olay..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Valla artık olan oldu, biten bitti, bundan sonrasında MHK'nın bu hakemler hakkında vereceği kararları bekliyorum. Bunlara hata demek yersiz olur.

Deniz'in pozisyonu istem dışı durmuyor, vuruyor topa yumruğu ile, hafiften smaç gibi ilginç bir vuruş yapıyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bazı zaferler vardır ki, ders alınmazsa mağlubiyetten beter sonuçlara gebedir.. Bu gece gelen tura , son dakikada atılan gole sevinecek mecali bulamadım kendimde..

Az kalsın 103 yıllık tarihe bir kara leke düşüyordu.. Koskoca Fenerbahçe; 3-0'dan turu vermek üzereydi.. Bu rezaletin altından kimse ama kimse kalkamazdı..

Bu kadar lüzumsuz adamı takıma dolduran ve bulunmaz hint kumaşı gibi yıllardır ama yıllardır takımda tutmaya devam eden, fuzuli adamlarla kadroyu şişiren yönetimin kulağına küpe.. Bu sezonu kupalarla kapatsak bile yaz ayı geldiğinde şişkinlik yapan kof adamlarla yollar mutlaka ayrılmalı.. (Bu arada, Wederson'un lakayitçe davranışlarından kaynaklı hatalara her geçen gün daha çok öfkeleniyor ve bu oyuncuya iyiden iyiye sinirleniyorum..)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Deniz'in topunda Turgay'ın ellerine de bakın; ikisinin elleri de pozisyonları icabı aynı şekilde kalkıyor ve top istem dışı Deniz'in elinden gidiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şunun altını çizmekte fayda var.

Galatasaray elendi ve herkes sevindi. Bugün Fenerbahçe eleniyordu ve belkide elenmekten beter duruma düşecekti.

Takımlarımız geçmiş senelerde iyi kadro kuramazdı ama takım başındaki hocalar iş bilirdi. Son dönemde iyi takım kuruyorlar ama getirilen hocalar buranın hamuruna o kadar yabancı ki ekşitiyorlar.

Buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Yoksa daha çok bu durumlara düşeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2 Gökhan'ın maçın başında kaçırdıkları net pozisyonlar gol olsa, belki ortaya böyle heyecanlı bir maç çıkmayacaktı, bu nedenle iyi ki gol olmamış diyebiliriz.

1 gol atacağımıza emindim ama golün uzatma dakikalarında geleceğini hiç düşünmemiştim, yine de maç 90 dakika. İlk yarı 2 forvetin haricinde kalan 9 oyuncunun hücum özelliklerinin yetersiz olması bir yana, çıkan kadroyu da eleştirmiyorum ama Vederson yerine Andre Santos neden bekte oynamadı, işte onu anlamadım. Bu adam 1 devre ön tarafta denendi ve olmadığı görüldü, Carlos gönderildikten sonra asıl yerine geçti ve iyi de oynamaya başladı, neden bunu bozdu Daum, anlamadım ve bu değişime de sinirlendim doğrusu. Sol kanat bu nedenle işlemez oldu, sağ kanatta zaten alternatif yoktu ve Gökhan ön tarafta yararlı olamadı. Göbeğin zaten top yapma yeteneği olmayan 2 oyuncuyla kapatılması, koca devre boyunca Fenrbahçe'nin 2 pas yapamamasına neden oldu. Belki yenen goller olmasa, bir şekilde bu düşünce işe yarayacaktı ya da girilen 2 pozisyon gol olsa yine bu düşünce işe yarayacaktı ama bu futbol, sahada her şey olabiliyor.

Bursaspor yumrukları salladı salladı, Fenerbahçe'yi sendeletti ama yıkacak yumruğu atamadı. Heyecanlı dakikaları yine önemli bir maçta gol atarak turu getiren Güiza'nın golüyle sona erdirdik. Büyük takım olmanın avantajı diyelim bu gole.

Bursaspor'un oyunu tüm anadoluya örnek olmalı. Sürekli defans yapıp büyük takımlara karşı anlık başarı kazanmak yerine, bir sistemi oturtup, istediğinde istediği skoru elde edebilecek bir takım haline gelmiş Bursaspor. Burada Fenerbahçe eksikti, yedeklerdi gibi mazeretler öne sürülebilir ama bunları söyleyip, Bursasporlu oyuncuların haklarını yemek de bize yakışmaz. Bugün 3 gol atacaklarına inanmışlar ve bunu başardılar da. Bu nedenle hem Ertuğrul Sağlam'ı hem de oyuncularını alkışlamak gerekir.

Bursaspor haketti yorumları ise ilk maçı görmezden gelmek olur ve Fenerbahçe'ye haksızlık olur bu sefer de. Bursa bu kafa yapısıyla yola devam ettiğinde, zaman zaman kayıplar yaşayacak olsa da, uzun vadede hem taraftarıne hem de futbol severlere güzel oyun izletmiş olacaklardır.

Bugün beraber oynayan 11 oyuncuyu bir daha aynı anda sahada görmeyeceğimize eminim Fenerbahçe'de. Daum bir kumar oynadı, zorlu maçları düşünerek dinlendirdiği oyuncular oldu, şansı yanındaydı ve bir sakatlık ve cza olmadan turu geçerek İstanbul'a dönüyorlar.

Turu geçmenin verdiği sevincin yanında, 1 hafta sonra oynanacak 1 Bursaspor maçı daha olması da beni heyecanlandırıyor. Kadıköy'de yine izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatacak bir maç izleyeceğimize eminim, üstelik o maçta daha da istekli Bursaspor ve taraftar desteğiyle ideale yakın kadroyla sahaya çıkacak Fenerbahçe olacak. İzleyenlere daha çok keyif verecektir o maç.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçla ilgili tek bir cümle kullanacağım.Gol olunca orta sıralardan kendimi tellerde buldum her şeyin açıklaması bu olsa gerek.....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takımı beğenmesemde tur atlamamıza sevindim. Yediğimiz ilk gol bariz faul..

maçı hakkımızla aldık. Hakem bizden olsaydı 3-1 yenilmezdik. E.Sağlam maçın hayal kırıklıı ile oraya buraya saldırdı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel maç oldu, Bursaspor çok güzel mücadele etti,çok güzel top oynadı ve neticesinde 3 gol buldular.

90+'da bulduğumuz gol ile Yarı finalist olduk.

Artık bir zahmet bu sene kupayı alalım )))

Birde Daum,Bekir'i sağ bekte oynatma ısrarından vazgeçse herşey güzel olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AsLına bakıLdığında Bursaspor öyLe çok boğucu bir baskı kurmadı Fenerbahçe üzerinde. Oyunun beLLi böLümLerinde organize atakLar geLiştirerek sonuca gitti. Tabi asLında çok ta dramatik bir veda oLdu Bursaspor için. 3-0 rövanşında 3-0 ı yakaLamışsınız ve son dakika goLü iLe eLeniyorsunuz.

C.Daum un Semih takıntısı sorguLanmaLı asLında. Takımın şu anda en formda isimLerinden birini nasıL oLurda kenarda yanında tutuyor anLamak mümkün değiL.

ErtuğruL sağLam ın da en yanLış hamLesi maç 3-0 oLunca zaten sakat oLan Sercan`ı oyuna aLması oLdu. Yani böyLe bir durumda Sercan`ı risk ederek beLki de sezon sonuna kadar kendisinden faydaLanma fırsatını kaybetmiş oLdu.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

kazanılmış bu turun ardından düşünülecek çok şey olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ilk macda iglessias in attigi bal gibi yiyen yan hakem dusunsun simdi o mac 3-1 bitseydi her sey cok daha farkli olucakdi dun gece

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Neresi Faul?
    Volkan'ın orta sırasında ayağını tehlikeli kaldırmış olabileceğini düşünüyor olabilir ama esas nokta Vederson'un ayağının tehlikeli olarak kalkmış olması ve Volkan'ın son anda ayağını oraya koyması.

Bekir'i oynadığı maçlarda beğeniyorum, bence stoperde de şans vermemiz lazım. Bu maçta Keşke Ali Bilgin sakat olmasaydıda stoperde Bilica yerine Bekir'i izleseydik. Bence Bilica'dan daha faydalı olacaktır orada.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa hocam bekir biraz ağır topçu değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bindirmelerde gayet iyiydi dün akşam.
    Gökhan Gönül'ün olmadığı maçlarda da bekte gayet iyi performans ortaya koymuştu. Bir maçta stoper denemiştik onda da Lugano sene başında daha yeni gelmişti, bence onu asıl mevkisi olan defans ortasında denemeliyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Yazik oldu Bursa'ya, her iki macta da hakem hatalari oldu, ancal 3-0 onde oldugun maci uzatmaya gotureceksen son dakikada o golu de yemeyeceksin. Futbolun adaleti varsa FB kupayi kazanamaz, bakalim ne olacak....
    Bu arada kimse Bursa taraftari coskulu falan da demesin. Skor 3-0 olmus, herkes uyuyor. Dusunuyorum da, biz FB'ye karsi 0-3'un rovansinda 3-0 one gecsek yer gok inler Inonu'de vallahi.....

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Bence bindirmelerde gayet iyiydi dün akşam.
    Gökhan Gönül'ün olmadığı maçlarda da bekte gayet iyi performans ortaya koymuştu. Bir maçta stoper denemiştik onda da Lugano sene başında daha yeni gelmişti, bence onu asıl mevkisi olan defans ortasında denemeliyiz.
    Belkide deniz'i orda oynatmaktansa onu orda denenebilir gerçektende deniz çok çok ağır bi topçu bence dediğinde haklı olabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bu arada kimse Bursa taraftari coskulu falan da demesin. Skor 3-0 olmus, herkes uyuyor. Dusunuyorum da, biz FB'ye karsi 0-3'un rovansinda 3-0 one gecsek yer gok inler Inonu'de vallahi.....
    Sen maçtamıydın? O atmosferi yaşamadan ''Bursaspor taraftar kötü'' demek ne kadar kolay üç kelime.Beşiktaş taraftarını da biliyoruz reklam panolarının arkasında kocaman mikrofon.Tabi sizden ses çıkar.

Maça gelince hakem ikinci yarı Bursaspor'u Fenerbahçe'nin sahasına sokmadı.Her harekete faul faul.3-0'dan sonra verilmeyen penaltı.
    Demekki rakibi yenmek yetmıyor.Hakemide yenmek gerekiyormuş.Bursaspor'lu topçuların her birinden Allah razı olsun.Bize bu umudu yaşattılar.

İzleyin Bursaspor taraftarına laf eden arkadaşlar.Ulusal basın gazetecilerinin yorumları

http://www.bursasportv.com/index/vid...brik_Ediyorum_
    http://www.bursasportv.com/index/vid...7/_Yazik_Oldu_
    Last edited by DisCo : 12.Şubat.2010 at 13:01 Reason: eşek | kocaman değiştirildi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Taraftar poLemiğine girmeye gerek yok.

Bursaspor taraftarı zaten bütün herkesin takdirini kazanmış bir taraftar topLuLuğudur. Biraz daha önpLana çıkmak istiyorLarsa kendiLerine has besteLer buLmaLarında fayda var. Bursa goL goL goL diyerek nefret ettikLeri taraftar grubunun söyLemLerini kuLLanmak onLara yakışmıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Neyse bu tür şeylere fazla girmiyorum, bize suskun diyenler maçı Ömer Üründül gözüyle izliyorlar belli, tribünler suskun diyor, bas bas bağırıyor insanlar orda,

Sadri Alışık'ın ifadesiyle birleşince süper bir parodi oluyor, hakkaten "bu damı gol değil be",

Yine güzel bir yerdeyiz, yine dramatik bir şekilde eleniyoruz. 92 Sezonunda kaybedilen final, 95'te kaybedilen Karlsruhe maçı, şimdi de bu sene yaşananlar, fazla denecek bir şey yok, çekirge üçüncü sıçramayı yaptı, dördüncü de ilginç şeyler olacak.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri