Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Bursaspor
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
2 Gökhan'ın maçın başında kaçırdıkları net pozisyonlar gol olsa, belki ortaya böyle heyecanlı bir maç çıkmayacaktı, bu nedenle iyi ki gol olmamış diyebiliriz.
1 gol atacağımıza emindim ama golün uzatma dakikalarında geleceğini hiç düşünmemiştim, yine de maç 90 dakika. İlk yarı 2 forvetin haricinde kalan 9 oyuncunun hücum özelliklerinin yetersiz olması bir yana, çıkan kadroyu da eleştirmiyorum ama Vederson yerine Andre Santos neden bekte oynamadı, işte onu anlamadım. Bu adam 1 devre ön tarafta denendi ve olmadığı görüldü, Carlos gönderildikten sonra asıl yerine geçti ve iyi de oynamaya başladı, neden bunu bozdu Daum, anlamadım ve bu değişime de sinirlendim doğrusu. Sol kanat bu nedenle işlemez oldu, sağ kanatta zaten alternatif yoktu ve Gökhan ön tarafta yararlı olamadı. Göbeğin zaten top yapma yeteneği olmayan 2 oyuncuyla kapatılması, koca devre boyunca Fenrbahçe'nin 2 pas yapamamasına neden oldu. Belki yenen goller olmasa, bir şekilde bu düşünce işe yarayacaktı ya da girilen 2 pozisyon gol olsa yine bu düşünce işe yarayacaktı ama bu futbol, sahada her şey olabiliyor.
Bursaspor yumrukları salladı salladı, Fenerbahçe'yi sendeletti ama yıkacak yumruğu atamadı. Heyecanlı dakikaları yine önemli bir maçta gol atarak turu getiren Güiza'nın golüyle sona erdirdik. Büyük takım olmanın avantajı diyelim bu gole.
Bursaspor'un oyunu tüm anadoluya örnek olmalı. Sürekli defans yapıp büyük takımlara karşı anlık başarı kazanmak yerine, bir sistemi oturtup, istediğinde istediği skoru elde edebilecek bir takım haline gelmiş Bursaspor. Burada Fenerbahçe eksikti, yedeklerdi gibi mazeretler öne sürülebilir ama bunları söyleyip, Bursasporlu oyuncuların haklarını yemek de bize yakışmaz. Bugün 3 gol atacaklarına inanmışlar ve bunu başardılar da. Bu nedenle hem Ertuğrul Sağlam'ı hem de oyuncularını alkışlamak gerekir.
Bursaspor haketti yorumları ise ilk maçı görmezden gelmek olur ve Fenerbahçe'ye haksızlık olur bu sefer de. Bursa bu kafa yapısıyla yola devam ettiğinde, zaman zaman kayıplar yaşayacak olsa da, uzun vadede hem taraftarıne hem de futbol severlere güzel oyun izletmiş olacaklardır.
Bugün beraber oynayan 11 oyuncuyu bir daha aynı anda sahada görmeyeceğimize eminim Fenerbahçe'de. Daum bir kumar oynadı, zorlu maçları düşünerek dinlendirdiği oyuncular oldu, şansı yanındaydı ve bir sakatlık ve cza olmadan turu geçerek İstanbul'a dönüyorlar.
Turu geçmenin verdiği sevincin yanında, 1 hafta sonra oynanacak 1 Bursaspor maçı daha olması da beni heyecanlandırıyor. Kadıköy'de yine izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatacak bir maç izleyeceğimize eminim, üstelik o maçta daha da istekli Bursaspor ve taraftar desteğiyle ideale yakın kadroyla sahaya çıkacak Fenerbahçe olacak. İzleyenlere daha çok keyif verecektir o maç.
Mesaj Yetkileri