Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Fenerbahçe

8 33.33%
  • Berabere

4 16.67%
1 ile 30 arası toplam 184 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Taraftar poLemiğine girmeye gerek yok.

Bursaspor taraftarı zaten bütün herkesin takdirini kazanmış bir taraftar topLuLuğudur. Biraz daha önpLana çıkmak istiyorLarsa kendiLerine has besteLer buLmaLarında fayda var. Bursa goL goL goL diyerek nefret ettikLeri taraftar grubunun söyLemLerini kuLLanmak onLara yakışmıyor
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Taraftar poLemiğine girmeye gerek yok.

Bursaspor taraftarı zaten bütün herkesin takdirini kazanmış bir taraftar topLuLuğudur. Biraz daha önpLana çıkmak istiyorLarsa kendiLerine has besteLer buLmaLarında fayda var. Bursa goL goL goL diyerek nefret ettikLeri taraftar grubunun söyLemLerini kuLLanmak onLara yakışmıyor

Şakacı çocuk seni.(:

Bursa gol gol gol demeyi zaten bizde bağırmak istemiyoruz ama kendini bilmeyenler söylüyor.Ayrıca sadece gol gol gol tezahuratı Beşiktaş'a mahsus birşey mi?Kendilerine has beste diyorsun.Sende Bursalısın,biliyorsun Bursaspor tribününde beste çok.Hala alıntı tribün dersen,arasıra maçlara gel veya toplantılara katıl diyorum..Öyle maçlara gelmeden atar gider yapmakla olmuyor..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Şakacı çocuk seni.(:

Bursa gol gol gol demeyi zaten bizde bağırmak istemiyoruz ama kendini bilmeyenler söylüyor.Ayrıca sadece gol gol gol tezahuratı Beşiktaş'a mahsus birşey mi?Kendilerine has beste diyorsun.Sende Bursalısın,biliyorsun Bursaspor tribününde beste çok.Hala alıntı tribün dersen,arasıra maçlara gel veya toplantılara katıl diyorum..Öyle maçlara gelmeden atar gider yapmakla olmuyor..
    VaLLa ben şaka feLan yapmıyorum, ifade ediş biçiminden de hiç hoşLanmadım beLirteyim.

Diyorsun ki bizde bağırmak istemiyoruz kendini biLmezLer bağırıyor, yahu koskoca stad açık-kapaLı oLmak üzere goL goL goL yaptıLar, kendini biLmezLer stadın tamamını kapLıyorLar herhaLde?

KartaL goL goL goL diye bağırmak beLki Beşiktaş`a has birşey oLmayabiLir ama her yerde de xxxx takım goL goL goL diye bağırıLdığını da duymadım, görmedim ben daha. O ambiyans, o ifade biçimini herkes takdir ederki Beşiktaş taraftarı yapıyor.

Bursasporda Beste çok, zaten bende onu ifade ettim. Sağda, soLda söyLenen besteLeri söyLeyecekLerine kendi besteLerine daha çok önem versinLer onunLa özLeşsinLer. Stadın %70 i goL goL goL diye bağırırken kaLkıpta kendini biLmez bir kaç kişi diyorsan aranızda o zaman epey iLetişimsizLik vardır.

BiLmem anLatabiLdim mi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri