Söylemesi zor ve üzücü.. Ama bu all-star sanırım Iverson'ın son all-star'ı olacaktı.. Yani bir daha seçilebileceğini tahmin etmiyorum.. Bu sebeple onu son bir defa çok yakıştığı bu all-star parkelerinde görmeyi çok isterdim..

Geçen yıl MVP ödülünü paylaşan düşman kardeşler de olmayınca (Shaq-Kobe) iyiden iyiye show yönü kısırlaşmış bir all-star olacak... Özellikle Shaq ilginç buluşlarıyla her zaman orada görmek isteyeceğiniz birisi...Kobe'nin şu an itibariyle dünya basketbolundaki yerini anlatmaya lüzum yok zaten..

Olmayanlar;
-Kobe..
-Iverson
-Shaq
-Carter
-Trace McGrady
-Ray Allen

Çok değil,4-5 sene evvel bu isimlerin olmadığı bir all-star düşünülebilir miydi? Kobe'nin durumu farklı olmakla birlikte diğerleri için söyleyeceğim; zaman kimseye acımıyor..

Bu arada Carmelo ve Pierce'ın all-star öncesi oynayacak duruma gelmeleri en azından teselli oldu.. Onlar da iyileşmeseydi iyiden iyiye star'sız bir all-star maçı olacaktı. Bir teselli de Kobe yerine Kidd'in davet edilmesi.. Steve Nash,Billups ve Kidd gibi oynatmayı seven üç muhteşem oyun kurucu etrafında batı karmasından bir show bekliyorum.. Bu üçlü süreyi bölüşecek ve asist show yapacaklardır. Doğu ise LeBron ve Wade'in kişisel üretimine bakacak gibi..