1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Batuhan FIFA'nın listesinde...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Cool Batuhan FIFA'nın listesinde...

Beşiktaş’ta formaya hasret kalan Batuhan Karadeniz, FIFA’nın resmi internet sitesine girdi. Siyah-beyazlıların 18 yaşındaki genç oyuncusu, fifa.com’daki, “En İyi Umut Veren Oyuncu Kim?” konulu yazıda bulunan listede yer aldı

Futbolseverlerin yorumlarının sorulduğu yazıda aralarında Interli Mario Balotelli, CSKA Moskova’dan Alan Dzagoev, Santanderli Sergio Canales, Olympique Lyon’dan Miralem Pjanic ve Anderlecht’ten Romelu Lukaku’nun bulunduğu 36 futbolcunun isimlerine yer verildi.
    Geçen sezon Eskişehirspor’da kiralık olarak forma giyen ve attığı gollerle kırmızı-siyahlı takıma önemli katkı sağlayan Batuhan’ın, Beşiktaş’ta oynamaya başladıktan sonra kendisini yeniden kanıtlayabileceğine dikkat çekildi.

Milliyet

http://www.fifa.com/worldfootball/ne...enage+prospect

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ne diyelim demekki yeteneksiz,kazma, fizik dışında bişeyi yok diyenler demekki FİFA'dan daha iyi biliyor...

Üstelik öyle diğerleri gibi iffhs gibi site anketi değil

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ahmet Batuhan'ın yeteneklerini aslında herkes biliyo. Kimse bu konuda tek laf etmiyo. Ama herkesin eleştirdiği kendini beğenmiş olması - nerde ne diyeceğini bilmemesi. Yoksa zaten sağlam topçu olduğunu 17 yaşında milli takım forması giymesinden. Veya Eskişehir'de neredeyse oynadığı maç kadar gol atmasından anlayabiliriz. Biraz profesyonel olabilse şu anda çok farklı yerlerde olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Abi zaten şımarık disiplinsiz oldugunu bütün herkes beşiktaşlılar dahil kabul ediyor.Ancak azımsanmıyacak sayıda kişi sadece fizikten kazandıgını, yeteneksiz oldugunu söylüyor. Onlara istinaden yazdım. Şuanda Batuhan için tek umut sene sonunda gelecek yeni hoca.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Istedigi kadar yetenekli olsun, canli yayinda hocasina laf sokabiliyorsa, antrenmanlara cikma nezaketini gosteremiyorsa, kral yapmayip kral olacaksin diyorsa, kaybedilmis bir macin aksami diskoya gidyorsa bu cocugu bizde isi yoktur.....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ahmet Batuhan'ın yeteneklerini aslında herkes biliyo. Kimse bu konuda tek laf etmiyo. Ama herkesin eleştirdiği kendini beğenmiş olması - nerde ne diyeceğini bilmemesi. Yoksa zaten sağlam topçu olduğunu 17 yaşında milli takım forması giymesinden. Veya Eskişehir'de neredeyse oynadığı maç kadar gol atmasından anlayabiliriz. Biraz profesyonel olabilse şu anda çok farklı yerlerde olurdu.
    Belki sen etmiyorsun İsmail abi ama çogu üye fiziginden başka hiçbir özelligi olmayan basit bir futbolcu dedi. Bence yetenekli ama disiplinsiz ve şımarık kategorisine giriyor. Tabi genç yaşta gelen şöhreti herkes kaldıramıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

A2 için kendisini hazır hissetmiyormuş geçen NTVspor'da dinlemiştim.

Mehmet Demirkol'du sanırım, oynamadan bu kadar çok sayfa dolduran başka oyuncu bulunmaz diyordu gerçekdende doğru adam top oynamadan tanındı

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    A2 için kendisini hazır hissetmiyormuş geçen NTVspor'da dinlemiştim.

Mehmet Demirkol'du sanırım, oynamadan bu kadar çok sayfa dolduran başka oyuncu bulunmaz diyordu gerçekdende doğru adam top oynamadan tanındı
    Geçen sene 11 maçta 8 gol attı yanılmıyorsam.

Yani bizim o çok şaşalı forvetlerimizin sezon boyunca ortalama attıgı golü 11 maçta attı , üstelik büyük takımda da değil.
    Şans verilmeyecekse keşke gs veya ts alsada en azından böyle bir yetenekten mahrum kalmasak .

dün goal.com'da okumuştum. PSV ilgileniyordu Batuhan'la. Beşiktaş'tan kurtarsa kendini, iş yapacak bu çocuk eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eriyip gidiyo adam. Sözde kazanmaya çalışıyo Beşiktaş yönetimi onu. Ama adamın gönlü bizde. Bir yetenek kaybolup gidicek böyle giderse. Umarım sezon başında verilmeyen Batugol devre arasında verilir bize. 5 Milyon Lira verdik kabul etmedi Beşiktaş yönetimi...

Ben 10 maçını izledim Batuhan'ın. O boyuna rağmen tekniği süper. Hava toplarında, şutlardada başarılı. Bir antrenmanda orta sahadan şut çalışmasını yaptığını gördüm. Dümdüz vuruyodu toplara, füze gibi gidiyodu...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Batuhan'a iyi bir hoca lazım bence n'apmasını gösterecek biraz da profesyonellik öğretecek yoksa erir gider böyle bir yetenek... Sanırım Batuhan'ın kafasında şey var BJK'dan gitsem de nasıl olsa oynarım ben top diye düşünüyor sanırım ama hata yapar...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    dün goal.com'da okumuştum. PSV ilgileniyordu Batuhan'la. Beşiktaş'tan kurtarsa kendini, iş yapacak bu çocuk eminim.

PSV'nin gundeminde su an forvet transferi yok, bundan emin olabilirsin. Ayrica Batuhan'a PSV milyonlarca euro bonservis bedeli de odemez zaten.....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Batuhan'ı keşke genç yaşta İngilizler istediğinde gönderselerdi.Şuan Bendtner,Fellaini seviyesinde bir oyuncu olurdu diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri