Diyarbakırspor
Sivasspor
Berabere
2 denk takımın mücadelesinde beraberlik olur diyorum
Sistem kuponlarına rahatlıkla beraberlik yazılabilir (:
Bende beraberlik düşünüyorum.Zor maç olacaktır.Kazanan olacaksada 1-0 gibi bir skorla kazanacaktır.Kazanırsa Sivasspor kazanır bence.
bence bu maci sivas alacaktir. en kotu beraberlik olur. diyarbakir takimi sadece vitrine oynuyo, kimse takimi sahiplenmis degil. tv den yayinlanan bi macta kendilerini ispatlamak niyetinde olduklarindan 3 buyuklerle yaptiklari maclari kiyas almayin derim...
Allahın İzniyle Bu Maçı Alacağız Mehmet Yıldız Olmasa Bile Bu Maçta İbrahim Şahinin İyi Gideceğini Düşünüyorum Her İki Ekibede Başarılar
Ha İsmail Abi Sedat SakatAubey Var
![]()
Sivasspor'a bir sempatim var kazanırlar inş. herşey gönüllerince olsun..![]()
İki takım da eşit puanda. Bu maçı alacak takım kazanacağı moralle diğer haftalarda ateş hattından uzaklaşabilir. Sivasspor'a başarılar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Diyarbakır'ın kazanmasını bekliyorum..Umarım kazanırlar..
Bu hafta beraberlik haftası olur. Diyar geçen haftaki gibi oynarsa kaybetmez. Bence berabere biter...
Diyarbakırspor geçen haftaki moral ve bazı konuların geçici süreyle iyileştirilmesi nedeniyle bu maçı kazanacaktır.
3-1'lik skor tahmin ediyorum.
Diyarbakır 1-0 Önde. Diallo
İbrahim Şahin 1-1
Keita 2.sarıdan atıldı.Sivasspor 10 kişi.Dakika 85.
Diyarbakırspor 2 Sivasspor 1 Kırmızı Kart Gördü Maç 1-1 Bitdi Son Dakikada Kamanan Gole Giderken Erdinç Faul Yaptı Ve O Son Pozisyondan Sonra Maç 1-1 Bitdi Sağlık Olsun
Yanılmadım.Tipik beraberlik maçıydı. İki takımda kaybetmeye tahammül edemezdi...
I'm back...
Dediğim gibi 2 denk takımın mücadelesi beraberlikle sonuçlandı...