1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Diego Bounanotte l AMC l 21 l

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    İyi de öyle bir adamı zaten defansif orta saha olarak kullanırsın.DMC de veya MC de çapa görevi görürler teknik açıdan da fazla verimli değildir ha tekniği de iyiyse o zaman müthiş bir adam olur zaten.Bugün Alex,Messi,Kaka,Riquelme,Mata,Silva gibi oyuncular a bakarsan zaten bunlar da senin sevmediğin orta saha tipidir ama dünyanın en iyi oyuncularıdır.
    Alex'i koydun yine ortaya.Dünyanın en iyi oyuncularından biri Alex diyorsun.Nickinden de anlaşıldığı üzere Fenerbahçelisin.Asıl konuya gireyim.Messi,Alex,Mata,Silva tamam da Riquelme ve Kaka nereden çıktı anlayamadım?

Quote Originally Posted by Professional18 View Post

Alex'i koydun yine ortaya.Dünyanın en iyi oyuncularından biri Alex diyorsun.Nickinden de anlaşıldığı üzere Fenerbahçelisin.Asıl konuya gireyim.Messi,Alex,Mata,Silva tamam da Riquelme ve Kaka nereden çıktı anlayamadım?
    Alex özellikleri bakımından oyunda çok iyi bir futbolcu gerçekten bahsetmiyorum bu 1.si.(Bu seride Chelsea veya Manchester'dan birisi mutlaka istiyor.)2.si alıntı yaptığım arkadaşımız ikili mücadelelerde etkili,güçlü,zıplama vs.gibi fiziksel özellikleri yüksek bir orta saha oyuncu stilini sevdiğini belirtmiş.Ama ben de oyuncunun hem yüksek tekniğe sahip hem de fiziksel özelliklerinin çok iyi olmasının zor olduğunu söyledim.Ha böyle oyuncular mutlaka vardır ama büyük takımlarda oynuyorlar genel itibariyle.Bu saydığım isimler de dünyanın en iyi ofansif orta saha oyuncuları ve teknik özellikleri çok iyi fiziksel özellik bakımından ise çok da iyi sayılmaz.3.sü de bu söylediklerimden Fenerbahçeli olduğum üzerinde durman ilginç.Burası oyuncu platformu ve oyuncuları tartışıyoruz takımlarını veya kendi takımlarımızı değil.

Mesaj Yetkileri