Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 309 / 422 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
9,241 ile 9,270 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barcelona maçı şaka gibiydi.

Hafta için hakemler ile ilerliyor denilen Barcelona aynı hafta içindeki maçta 2 kırmızı kart gördü. İşin ilginci;

Beyaz bayraklar hazırdı.

Güzel oyundu,tebrikler Barcelona.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serkan kimn ne derse desin Real Madrid'e çalınan pozisyonlar Barcelona'ya çalınmıyo. Geçen hafta Ronaldo'nun kırmızı gördüğü pozisyon gibi Messi kaç tane yaptı ama hakemler Real'e çıkardığı gibi rahat kart çıkaramıyo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın İsmail, ben Barcelona'yı savunmuyorum zaten.

Bu işte bir bit yeniği var.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Zidane'dan Messi'ye övgü

Zidane'dan Messi'ye övgü

Fransa futbol tarihinin efsane ismi Zinedine Zidane, Barcelona'da forma giyen Lionel Messi'nin, kendisine verilen tüm ödülleri hakettiğini söyledi.

Zidane, Messi'nin, dünyanın en iyi futbolcusu unvanına layık olduğunu belirtti ve ''Messi, oyunu tek başına kazanabilen özel bir oyuncu'' dedi.

Messi, bu yılki Ballon d'Or (Altın Top) ve Dünyada Yılın Oyuncusu ödüllerine layık görülmüştü.

Kaynak--->LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Ronaldo'dan sinemaya yeşil ışık

Ronaldo'dan sinemaya yeşil ışık

Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, futboldan sonra sinema filminde oynayabileceğini söyledi.

Ronaldo, İspanyol basınında yer alan demeçlerinde geçmişte film teklifi aldığını anımsatarak, ''Ama şu an bu tip şeyler için uygun zaman değil. Şimdi yüzde 100 futbola ve Real Madrid'e konsantre olmuş durumdayım'' dedi. Sinema dünyasını tanıma merakı olduğunu ancak bunu futbolu bıraktıktan sonra yapmak istediğini kaydeden Ronaldo, ''Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsin'' diye konuştu.
    Bu arada Malaga maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı aldığı 2 maç cezası dolan ve yarın Xerez'e karşı oynayacak olan Ronaldo, şunları kaydetti:
    ''İspanya'daki hakemler çok iyi, kimseyi yargılamayı düşündüklerini sanmıyorum. Belki de son maçlarda onlar hakkında, Barça'yı mı Real Madrid'i destekliyorlar diye, çok aşırı polemik yapıldı. Ben hakemlerden konuşmuyorum, sadece onlara herşeyin iyi gitmesini diliyorum.''
    Malaga maçında attığı dirsekle Patrick Mtiliga'nın burnunun kırılmasına neden olan Ronaldo, ''Asla kimseye zarar vermek istemedim. Kötü birşey yapmadım ve kırmızı kart öncesinde de sonrasında da hep aynı kişiyim'' yorumunda bulundu.
    Son olarak Şampiyonlar Ligi'ni ve Olympique Lyon ile deplasmanda oynayacakları maçı değerlendiren 25 yaşındaki futbolcu, şu ifadeleri kullandı:
    ''Eğer Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorsak Lyon'da kaybedemeyiz, yenmek zorundayız. Orada kazanamazsak, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı da düşünemeyiz. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için sadece kalite ve yetenek yeterli değil, fizik gücünün de çok iyi olması gerekiyor. Real Madrid'de tüm futbolcular fizik açısından çok iyi, bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Manchester ile kupayı kazandığımızda 3-4 futbolcunun fiziği belki çok iyi değildi ama diğerlerinin iyiydi, bu önemli.''

Kaynak--->LigTv

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default Canales resmen Real Madrid'de

Real Madrid resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla genç oyuncunun transferini taraftarlarına duyurdu.

Real Madrid'de. Real Madrid yönetimi, Racing Santander forması giyen 18 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağladıklarını resmen açıkladı.

Realmadrid.com'dan yapılan açıklamada "Real Madrid ve Racing Santander kulüpleri Sergio Canales Madrazo'nun transferi için anlaşmaya varmıştır. 1 Temmuz 2010'dan itibaren Real Madrid forması giyecek olan Canales ile altı yıllık bir sözleşme yapılacaktır" ifadeleri yer aldı.

Marca gazetesi ise genç oyuncunun gelecek sezonda da Racing Santander'de kiralık olarak forma giyeceğini iddia etti.

18 yaşındaki Canales, bu sezon Racing Santander formasıyla çıktığı 13 maçta altı gol atmayı başarmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Hayırlı olsun yetenekli futbolcu,uyum sağlarsa elbet yararlı olur Madrid'e.Gelecek sezon için Santander'de oynaması daha iyi olur.Hemen giderse yıldızların arasında kaybolabilir.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Erken yaşta gitmiş ama Garay gibi bir sene daha kiralık oynayabilir .. Real Madrid harika bir transfer yaptı bu sene attığı gollerden bazılarını görmüştüm

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

G.Antep & Beşiktaş , Real Madrid & Racing Santander
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Canales'in galiba Valencia'ya attığı golunu görmüştüm ağzım açık izledim. Çok yetenekli müthiş geleceği olan birisi. Real 2-3 sene önce alsa biter gider derdim ama artık gençlerede forma şansı veriyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

sözleşmesi 6 yıllık imiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gelecek vaadeden çok yetenekli bir oyuncu...Bi arkadaşında dediği gibi 1 yıl daha Racing'te oynayıp (kiralık) kendini Real'de gösterebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    G.Antep & Beşiktaş , Real Madrid & Racing Santander
    Getafe - Real Madrid ekle

sakary Ali Misafir

Bence kötü oldu kendisi için kendisini çok beğenirdim keşke Madride gitmeseydi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk defa adını duyuyorum.Youtube'de gollerine baktım biraz.Fena bir oyuncu değilmiş.Zaten Madrid alıyorsa kumaşı iyidir.Umarım yakın zamanda kaybolmadan merdivenleri birer birer tırmanır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Real 7 dakikada dağıttı!

La Liga'da lider Barcelona'yı takibini sürdüren Real Madrid, oldukça zorlandığı Xerez deplasmanından 7 dakikada buluduğu goller farklı galip ayrıldı.

Ligin 22. haftasında Xerez konuk olan Real Madrid, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Maç boyunca özellikle Ronaldo'yla bir çok gol pozisyonun yaratan Real Madrid, ilk yarı boyunca kaleci Renan'ı geçemedi.

İkinci yarıda da baskısını sürdüren eflatun beyazlılarda biribirinden değerli hücumcular, aranan golü bir türlü golü bulumazken kilidi açan isim bir savunma oyuncusu oldu. 64. dakikada sağ kanattan hızla ceza sahasına giren Arbeloa, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün şokunu atlatamayan Xerez, 69'da Kaka'nın ortasında kafayı nefis vuran Cristiano Ronaldo'nun golüyle iyice yıkıldı. Bu golden yalnızca 3 dakikada sonra yine Kaka'nın çevirdiği topu tamamlayan Ronaldo, skoru tayin etti: 3-0.

Bu sonucun ardından üst üste 4. maçını kazanan ve 53 puana yükselen Real Madrid, lider Barcelona'yı takibini sürdürürken Xerez 11 puanla son sıradan kurtulamadı.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Zemin berbattı.Arbeloa'nın golü güzeldi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rüyamda Real Madrid Barcelona'ya 15 puan fark atmıştı ligde.Bir kaç sene önce bu mümkün olan bir olaydı ama önümüzdeki uzun bir süre bu mümkün olmayacak sanırım.
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Default Atletico, sahasında Barcelona'yı devirdi: 2-1

La Liga'nın 22. haftasında, lider Barcelona, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid'e 2-1 mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini aldı.

Atletico Madrid 2-1 Barcelona
    Goller: Forlan (9'), Simao (23)(Atletico Madrid) / Ibrahimovic (27')(Barcelona)

La Liga'nın 22. haftasında, lider Barcelona, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Atletico Madrid'e konuk oldu.

İlk yarıda Atletico fırtınası

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Atletico Madrid oldu. İki rakibini ekarte eden Reyes, pasını Forlan'a çıkardı. Uruguaylı golcü, 9. dakikada karşı karşıya pozisyonda Victor Valdes'i avlayarak başken ekibini öne geçirdi: 1-0.

18. dakikada, Barça'nın ofsayt taktiği işlemeyince, Agüero rakip savunmanın arkasına sarkarak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak Arjantinli yıldızın Forlan'a pası çok kötüydü ve Puyol araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

23. dakikada Simao, frikikten müthiş bir gol kaydederek farkı ikiye çıkarttı: 2-0.

Bu golden hemen 3 dakika sonra, Katalan ekibi farkı bire indirdi. Kullanılan köşe vuruşunda Puyol'un ön direkte aşırdığı topu arka direkte tamamlayan Ibrahimovic, skoru 2-1'e getirdi. Geri kalan dakikalarda konuk ekip rakip kalede baskı kurmasına rağmen gol bulamayınca, ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

Barça'nın ilk mağlubiyeti

58. dakikada Barça ceza sahasına giren Agüero, Puyol'u geçtikten sonra pozisyonunu kaybetti. Ancak sol çarprazda iki Barcelona defansını bir kez daha geçen Arjantinli yıldızın şutunu, Barça kalecisi Valdes çıkardı.

Bundan sonraki bölümde Atletico kalesinde bir süre baskı kuran Guardiola'nın öğrencileri, beraberlik fırsatı yakalamayı başaramadı.

Maçın son dakikasında, Atletico savunmasının arasından sıyrılan Messi, ceza sahasının dışından topu kaleye yolladı. Ancak bu şut da az farkla dışarı gidince, karşılaşma 2-1 Atletico üstünlüğüyle sona erdi.

Böylelikle, 55 puanla La Liga'da lider olan Barcelona, bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu. Atletico ise bu sonuçla puanını 27'ye çıkarttı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Atletico Madrid - Barcelona maçının gollerini koyayım bende.İlk gol gerçekten muazzam.

http://www.youtube.com/watch?v=BZfAtd_rIKs

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İlk golün yanısıra Simao'nun frikik golüde çok güzeldi...
    Ayrıca inşAllah Atletico Galatasaray'a karşı böyle oynamaz :/

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    İlk golün yanısıra Simao'nun frikik golüde çok güzeldi...
    Ayrıca inşAllah Atletico Galatasaray'a karşı böyle oynamaz :/
    Duran toplardan gelen goller çoğu zaman hoşuma gitmez.Birinci golün yapılışı gerçekten çok hoş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezon başına göre toparlanmış gözüküyor At.Madrid.Bu Galatasaray adına kötü oldu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sezon başına göre toparlanmış gözüküyor At.Madrid.Bu Galatasaray adına kötü oldu.
    Evet tam da sırasını buldu.Sezon başı güzel başlayıp ortalarına doğru çökmeye başlasalardı..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Barca gözünü O'Shea'ye dikti

Barca gözünü O'Shea'ye dikti

Barcelona'nın, Manchester United'da forma giyen John O'Shea ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Sport'ta yer alan haberde, gelecek sezon için transfer listesi belirleyen Barcelonalı yetkililerin, savunmanın sağında oynayacak bir oyuncu arayışında olduğu, O'Shea'yı bu mevki için ideal isim olarak görüldüğü iddia edildi. Haberde, listede Bayern Münih'de forma giyen Franck Ribery ile Valencialı David Silva'nın da olduğu hatırlatıldı.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O'shea bir ben sevemedim herhalde : )

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    O'shea bir ben sevemedim herhalde : )
    Bende sevmiyorum İsmail Abi Şahsen bi Real Madrid destekçisi olsamda O'Shea'yi Barca'ya yakıştıramıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O`shea gibi adamLar şu anda futboL piyasasında az. Adam soL bek, Sağ bek, savunma göbeğinde, ön Libero`da aynı performans iLe oynayabiLiyor. Daha ne oLsun ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Adam joker gibi birsey bence fazla kücümsemeyin, kalede bile oynamisti bir ara

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İrlanda'lı olması yeter

Mesaj Yetkileri