Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Fenerbahçe

8 33.33%
  • Berabere

4 16.67%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 184 arası toplam 184 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bursaspor'u kahramanca mücadelesinden dolayı kutluyorum. Onlar diledikleri kadar övünmekte ve takımlarıyla gurur duymakta haklılar..

Beni üzen ve kahreden Fenerbahçemin bu duruma düşmesi.. İnanın düştüğümüz hal dün akşam beni öyle gerdi ki, tura zerre kadar sevinemedim.. Guiza'nın golünde zıplayacak,çığlık atacak mecali bulamadım kendimde.. Maçtan önce düşüncem şuydu; "nasılsa tur garanti,tatsız bir maç olur, ben Efes-Macabi arasındaki eurolig maçı başlayınca ona dönerim,molalarda bu maça takılırım.." Mümkün mü?

Yanlış anlaşılmasın; Bursaspor bizi kendi sahasında 3-1 yenebilir.. Kasımpaşa'da bizi yendi, hemde Kadıköy'de.. Kayseri geçen yıl dört tane attı.. Beni kahreden bunlar değil.. Bunlar üzücüdeolsa futbolda var.. BENİ KAHREDEN 3-0'LIK AVANTAJA RAĞMEN,BURADAN TURU KAYBEDECEK NOKTAYA GELMENİN KORKU ve UTANCI.. 103 YILLIK TARİHİMİZDE BÖYLE BİR ŞEY YOK.. Eğer 3-0'dan turu verseydik, tarihe 103 yılın utancı olarak geçer ve kimse bunun altından kalkamazdı..(İlk maçı,ne bileyim,1-0 yahut 2-1 filan kazanıp elenmek sorun değil..Nasılsa 26 yıl olmuş kupa yüzü görmeyeli.. Ama Fenerbahçe 3-0'dan tur verecek haa.. Olur şey değil.. Herkes aklını başına alsın..Yeni bir başarısızlığa tahammülümüz yok artık..)
    Fenerli arkadaşlarımız arasında en objektif yorum yapan sensin teşkkür ederim yorumların için..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Oh ne ala memleket. Bizim tribünlerde aynı o grup gibi bir grubun dediklerine riayet edip bizi ya..ka yapan sizler değilsiniz gibi konuşuyosun dostum.

Bursaspor tribünleri süperdi(!) Ben canlı canlı gördüm o tribünleri. Bizim kapalıda aynı şekilde. Kapalı olmasa o kadar çok ses çıkmaz o tribünlerden. Artı TV başında izleyince; "Vay anasını adamlar ne bağırıyo be!" diyosun. Ama orda maçı canlı canlı izleyince öyle olmadığını anlıyosun. Burak'ta bana hak verecektir bu konuda. Ben çok şaşırmıştım maçtayken. Ayrıca ben bilmem yaş gruplarını ama çoğu küçücüktü. Yanılmadığımdan eminim. 30-40 büyük kişi olabilir ama topluca küfür edenlerin çoğu çocuk...
    Açık kalede her sezon,her maç öyle geçer.15-16 yasındaki cocuklar orda delikanlılık yaptıklarını sanıyorlar...

Ayrıca ben şu tezahuratlar dısında (Bursa gol gol gol,yesıl inciler,bi de atkıyla yapılan Musti Es Esinde yaptığı sov) pek de duymadım tezahuratları...

Bizim tribünde cok kötüydü 1-0lık maçta mükemmel bir tribün vardı o 10 üzerinden 9 ise bu da 2ydi...Tribünün kötü olmasınının nedeni 700 kadar biletin tezahuratlarla pek de alakalı olmayan taraftarlarımızın bu biletleri almasıyla ilgilidir...İstanbul'dan 2 otobüs geldi.Yalova'dan ve İnegöl'den gelenler vardı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın 58. dakikasında Deniz Barış’ın elle oynadığı ve penaltı tartışması yaratan pozisyonu Cüneyt Çakır’ın devam ettirmesindeki sır ortaya çıktı: Jaap Uilenberg... Kim bu Uilenberg? Hemen anlatalım.. Uilenberg, UEFA Hakem Komitesi’nin Türkiye’den sorumlu üyesi.. Hollandalı üye, sık sık Türkiye’ye geliyor ve dünkü maçın kahramanı Cüneyt Çakır’ın 1. kategoriye çıkmasında etken olan isimlerden birisi..

Peki Uilenberg’in dün Deniz Barış’ın penaltı tartışmasına yol açan pozisyonu ile ilgisi ne? Onu da açalım.. Cüneyt Çakır, 17 Aralık’ta yönettiği Ajax-Anderlecht (1-3) maçında tıpkı Deniz Barış’ın pozisyonunun benzeri bir olaya ceza alanı dışında serbest vuruş kararı verdi.. Bu maçı izleyen Uilenberg, Çakır’ı uyarıp, “Eğer pozisyonda top elle müdahale olmadan önce futbolcunun kafasından sekip geliyorsa ’devam’kararı vermeliydin. Bundan sonra bu tarz pozisyonlarda bu uygulamayı yap” şeklinde konuştu.

Hollandalı üye sorumlu olduğu MHK aracılığı ile bu kuralın tüm hakemler tarafından bu şekilde uygulanmasını istedi.. İşte bundan dolayı da Çakır, dün Deniz Barış’ın topa önca kafayla vurması, ardından topun rakibi baskısıyla eline çarpması nedeniyle devam ettirdi..

Sağlam: Hakemler bize yazık etti

F.Bahçe'ye son dakikada yedikleri golle elenen Bursaspor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam hakemlere isyan etti. Sağlam maç sonu yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Turu geçeceğimize inandık. 3-0’ı da bulduk. Ancak son bölümde Cüneyt Çakır bizi durdurdu. İnşallah Kadıköy’deki ilk maçta açık bir golümüzü vermeyen Hüseyin Göçek ile dün penaltımızı çalmayan Cüneyt Çakır’ın vicdanı rahattır. Emeğimize yazık ettiler.” Başkan İbrahim Yazıcı ise “F.Bahçe maçında hakkımız yendi” dedi.

kaynak:haber3

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Öncelikle Turu Geçen Fenerbahçeye Tebrikler Ayrıca Müthiş Bir Futbol Oynayan Bursaspora Oynadığı Bu Güzel Futbol İçin Tebrikler
    Turu Bursanın Almasını İsterdim Ama Olmadı
    TeXaS Stadda ÇoK Güzel Destekledi Takımını Hele 6.Dakikada Stadı Ankaragücü Diye İnletmeleri Süperdi
    Son Dakikalarda Çıkan Olaylar ÇoK Kötü Ama Sizlerde Dediniz 15-16 Yaşında Diye Çokta Anormal Karşılamıyorum Ayrıca Mertcan Abinin Dediklerine Katılıyorum Anadolu Takımını Desteklemek Gerçekten ÇoK Çileli Ama Güzel Bişey Eskiden Bende İstanbul Takımlarına Hayrandım Ama Böyle Cefakar Memleket Aşıklarını Görünce Yaşasın Memleketine İhanet Etmeeyen Anadolu Diyorum

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri