Originally Posted by Professional18 Bir oyuncu her baskıyı yediğinde fiziğinde dolayı topu kaybediyorsa.İsterse saydığın özellikler 20 olsun. Bu şekilde top kaybettiğini nerden çıkarıyorsun anlamadım ? bu oyuncuyu hiç denedin mi ? ya da deneyen arkadaşların yorumlarına hiç baktın mı ?
Originally Posted by ForeverFener Bu şekilde top kaybettiğini nerden çıkarıyorsun anlamadım ? bu oyuncuyu hiç denedin mi ? ya da deneyen arkadaşların yorumlarına hiç baktın mı ? 10.1'de denedim ve hiç memnun kalmadım.Boşuna Eu hakkınız gider.
Originally Posted by Professional18 10.1'de denedim ve hiç memnun kalmadım.Boşuna Eu hakkınız gider. İtalyan asıllı EU hakkın gitmez. Ayrıca çok yetenekli bir futbolcu Catania'ya almıştım ligin ilk maçında yılın golünü attı. 0'dan vurdu ve gol oldu..
Originally Posted by galatasaray12 İtalyan asıllı EU hakkın gitmez. Ayrıca çok yetenekli bir futbolcu Catania'ya almıştım ligin ilk maçında yılın golünü attı. 0'dan vurdu ve gol oldu.. Ben her aldığımda asistanım şu anda (..) kadar yabancı futbolcunuz bulunmaktadır diyor?
Forum Rules