1 ile 30 arası toplam 924 sonuç

Konu: Bütün Bursalılar Davetlidir

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Kalacak olursa yer sorunu etmeyin. Ben her türlü ağırlarım. Ev olmadı otele götürürüm. Sizlerden uzun süredir tanıdıgm Burak Şef olsun,Batuhan Şemsi daha ismini hatırlamadıgım birçoğunuzla görüşmeyi çok isterim. Gerçi 1 senedir. Hayrettin Abiyi çay içmeye çagırıyorum hep işi bahane ediyor. Ufaklıkta büyüdü artık abi 2 sene oldu be kulak ver sesime Mehmet desen anca ben arıyorum adamı ben aramadan aradıgı yok İsmail Abi desen askere gitti. 1 defa görüştük onunla. İlhan desen ortalıkta yok.

Mümkünse Serhat gelmesi yolumuza taş koyuyor. Birde Bursasporu hiç sevmiyor.
    İlhan geri döndü kardeşim..

Ayın 18'inde Bursa'dayım. 22'sinde de işe başlıyorum. O yüzden lütfen buluşalım, bu kez ben ısrar ediyorum
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    İnanmam. Ciddimisin kardeşim

kesin bulasalım kesin....

Bende ayın 23ünde izine çıkıyorum zaten. 20 günlüğüne. Hayro abi falan hemen toplaşırız.
    Zaten hem sana hem Hayrettin abiye hem de İsmail abiye yeterince ayıp ettim kardeşim. Ama ayıp dediğin telafi edilir Gönüller alınır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri