1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Gerçek Taktikleri Oyuna Uygulama Projesi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gerçekten çok güzel bir düşünce ama gerçekleşmesi öyle kolay olan bir olay değil bence.çünkü fm 2010 sadece bir oyun yani sanal.gerçek oyunda futbolu etkileyen birçok mental faktör var.Ben eminim birçok arkadaşımız yönettikleri takımlarda barca gibi bir oyun bekler hatta barcayı alan arkadaşlar gerçekte olduğu gibi bir oyun ve bütün kupaları almayı bekler ama olmaz.Ayrıca oyun motoruda buna imkan vermiyo.Birçok eksiklik var bence.Yani istediğiniz taktiği kursanız bile maç motorundaki bir eksiklik allah kahretsib böyle olurmu dememize neden oluyo..Ama uğraş veren arkadaşlarada saygı duyuyorum.Umarım güzel şeyler çıkarır ve paylaşırlar.Herkese iyi oyunlar.

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    Gerçekten çok güzel bir düşünce ama gerçekleşmesi öyle kolay olan bir olay değil bence.çünkü fm 2010 sadece bir oyun yani sanal.gerçek oyunda futbolu etkileyen birçok mental faktör var.Ben eminim birçok arkadaşımız yönettikleri takımlarda barca gibi bir oyun bekler hatta barcayı alan arkadaşlar gerçekte olduğu gibi bir oyun ve bütün kupaları almayı bekler ama olmaz.Ayrıca oyun motoruda buna imkan vermiyo.Birçok eksiklik var bence.Yani istediğiniz taktiği kursanız bile maç motorundaki bir eksiklik allah kahretsib böyle olurmu dememize neden oluyo..Ama uğraş veren arkadaşlarada saygı duyuyorum.Umarım güzel şeyler çıkarır ve paylaşırlar.Herkese iyi oyunlar.
    Maç motorunu düzeltemediler gitti.Saçma saçma 3D ile uğraşacaklarına 2D'yi geliştirseler daha iyi olur.
    Yahu arkadaş her ceza alanının içindeki müdahele penaltımı olur ?? Bu ne tür bi saçmalık !!
    Her maçta en az 1 penaltı.Bilemedin 2 maçta bi mutlaka penaltı.Maçın son dakikaları gelmiş berabere bitecek.Tak penaltı.Load yapıyorum maçı baştan oynuyorum.Yine aynı.Eskiden 34 yaşına kadar hiç sakatlanmadan oynattığım Volkan Demirel 1 sezon boyunca 3 kez ciddi sakatlanıyor ve koca sezonu Babacan ile tamamlıyorum.Doğru düzgün sakatlanmayan Lugano koca sezon sakatlıklarla boğuşuyor...16 yaşında değeri 10k olan adı sanı duyulmamış bir klüpte maç dahi oynamayan birine teklif yapıyorum.Klüp veriyor oyuncuyu kilit adam olarak sözleşme öneriyorum sözleşme imzalamak istemiyor...Bu oyunda her ne kadar yapay zeka var deselerde bence bikaç kural üzerine sabitlenmiş düz bir oyun.Hangi taktiği yaparsanız yapın oyunun kabul ettiği bikaç taktik dışında başarılı olamıyorsunuz.
    Sonuç olarak çok çalışmaları lazım ÇOKKK...

Mesaj Yetkileri