Okulu bitirmek adına son adımı da attım, 4 ay sonra bu adımı yere basıp, öğrencilik hayatına son vermeyi hedefliyorum. Kalan 6 dersi, firesiz verip, önümüzdeki derslere bakıyorum, kaldı 3.![]()
Okulu bitirmek adına son adımı da attım, 4 ay sonra bu adımı yere basıp, öğrencilik hayatına son vermeyi hedefliyorum. Kalan 6 dersi, firesiz verip, önümüzdeki derslere bakıyorum, kaldı 3.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Öğrenciliğe son vermeyip acaba yurt dışında yüksek lisans mı diye bir düşünce de var aklımın bir ucunda, hemen askere gidip, hayata hemen atılma düşüncesi de bir yanda, ahh öğrencilik ne güzel şey yahu, derdin yok tasan yok.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sınavlar geçiyor yahu, unutup gidiyorsun.Okul temmuzda biterse zaten askerlik kasımda olacak, yaz sonunda belki ben de gidebilirim, Slovenya var aklımda 1 aylığına.
"YÜCE ATATÜRK"
Selamlar...
Beni zaten başkası yanına alacak.Bir arkadaşım AB projesi kapsamında Slovenya'ya gidecek 19'unda ve 1 senelik oturma izni var. O davet gönderecek bana, o şekilde gidebilirim.
Askere en erken şekilde gitmeyi ben de istiyorum ama eylül de olmaz, o dönemde başka yoğunluklarım olabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Selamlar herkese
Screw you guys, I'm goin' home
Selamlar..
Bir sorum var bi kaç çözüm söylediler, bi kaç tane de buraya danışayım dedim.
Şimdi bir arkadaşım bana Amerika'dan Iphone getirecek, ama gümrüğüyle ben uğraşmam dedi.. Benim bunu 1 ay içinde Türkiye'ye giriş yapmış birinin üzerine kaydettirmek dışında bir çözüm yolum yok değil mi?.. Bir de Kemeraltı'nda kırdırmak var onu biliyoruz.![]()
Yardımcı olursanız sevindirik olurum, sağolun şimdiden.
Getirecek Emre abi..
Bu arada kırdırma işi kafamda zaten bakalım daha yasal bi şey bulamazsam.![]()
Getirecekse zaten giriş yaptığında üzerine kayıt olmuyor mu telefon ki bir daha ne gümrüğü ile uğraşacak? Benim bilmediğim bir prosedürü mü var acaba?
Emre abi arkadaş bana " Ben uğraşmam gümrükle, bul birinin üzerine kayıt ettir." dedi.
Demek ki bir durum var, bunu söylemiş arkadaş.
Neyse Emre abi, çıkmam gerekiyor.
İlgin için sağol, kırdıracağız artık.![]()
Demek ki öyle bir durum var.
Daha iyi ya hiç hocaların sana söylemedi mi öğrenciler için projeler yapıldığını orada öğrenci komisyonları oluşturulduğunu senin de yeterli seviyede olursan katılıp burs alabileceğini yurt dışına bu vesile ile proje kapsamında çıkabileceğini falan?
Ne biçim öğrencisiniz anlamadım ki.![]()
Off yahu öğrenci olup da bunları bilmeyen/duymayan mı var?Sen de iyice cahil yaptın ha beni, öğrenci olarak gideceğin süre belli, öğrencilikten sonra gideceğin süre belli. Birisinde eğitim için vize veriyorlar, birinde oturma izni, bu 1 senede orada iş de ayarlarsan alırsın çalışma iznini, ohh mis...
Tabi benim o yönde planlarım yok ben ülkemde kalıp, burada çalışacağım.
"YÜCE ATATÜRK"
Ya misafirler gitmiyo delircem of. Acayip çişim geldi böyle altıma yapıcak gibi ama şimdi gitti :/ Böbrekler patladı galba sonunda. Gidin be gidin of kamburum çıktı 4 saattir pc başında !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bir tanede akıllı başlı bir adam denk gelse bize yahu hepsi dengesiz.![]()
Zaten öğrenciyken ben oraya çalışma, okumaya, kendimi geliştirmeye (eğitim açısından) gidiyorum diyen varsa yalan söylüyordur. Amaç belli.![]()
"YÜCE ATATÜRK"