Son üç maçtaki fenerbahçe ilerisi için umut vermedi bana
Lille
Fenerbahçe
Berabere
Son üç maçtaki fenerbahçe ilerisi için umut vermedi bana
Fransa'da şampiyonluğun büyük adaylarından Lyon ve Marsilya'nın önünde olan, Genoa ve Valencia'nın olduğu gruptan çıkmayı başaran, bir ara Fransa gibi az golün olduğu bir ligde önüne gelene 4 tane atan bir takım çok ciddi bir rakiptir.
Bu maçtan yenilmeden ayrılacağımızı düşünüyorum ama açıkçası 0-0 gibi bir skora da razı değilim. Çünkü bu tip bir skor halinde evimizdeki maçta gol yediğimiz anda maç çok zor bir hale bürünecektir ve zaten kaliteli hücum hattı olan Lille'e karşı zor durumda kalmamız anlamına gelecektir.
En erken 2-3 hafta içerisinde sahalara dönebilir denilen Lugano'nun 8-9 günde düzelmesi bizim adımıza muhteşem bir gelişme. Piyer Arzuman'ın görevine son veren yönetime ve takımını Lille maçında yalnız bırakmayacak olan Lugano'ya teşekkürler. Lugano her ne kadar hızlı bir oyuncu olmasa da hızlı oyuncuları çok iyi şekilde marke edebiliyor. Dolayısıyla defansta Lugano olduğu sürece kolay kolay hiçbir forvetten korkmam ama yine de Gervinho'ya çok dikkat etmek gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam Frau da Lyon'da oynadığı dönemde bize gol atmıştı. As oyuncu değil ama sonradan girebilir.
İkinci yarıdan itibaren üst düzey mücadele sergileyen takımımız bu maça umutlu bakmamı sağlıyor. Başarılar Fenerbahçem.
Fenerbahçe Cumhuriyeti