Bursaspor ile anlaşmaya varan tecrübeli kaleci Ömer Çatkıç, hedefleri olan bir takımla anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bursaspor seyircisi önünde forma giymeyi heyecanla bekliyorum" dedi.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan kaleci Ömer Çatkıç, hedefleri ve arkasında seyirci desteği bulunan bir takımla anlaştığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Bursaspor seyircisi önünde forma giymeyi heyecanla beklediğini belirten kaleci Ömer Çatkıç, "Bursaspor büyük bir camia. İyi bir takımla anlaştığımı düşünüyorum. Bursaspor, hedefleri olan bir takım. Arkasında büyük seyirci desteği var. Gençlerbirliği'nde forma giyerken bunun sıkıntısını yaşadık. Maçlarımızda rakip takımın dahi bizden fazla seyircisi oluyordu. Seyirci olmazsa ne kadar iyi takımınız olursa olsun başarıya ulaşmanız çok zor. Arkanızda bir camia olmadığında bazı şeyleri başaramıyorsunuz. Bursaspor'da bunları başarabileceğimizi umuyorum. Bursaspor'un arkasında büyük bir kitle var. Bu kitlenin önünde forma giymek için şimdiden heyecanlanıyorum" diye konuştu.

Bursaspor'un başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını belirten kaleci Ömer Çatkıç, "Önemli olan Bursaspor'un başarısı. Gelecek sezon Bursaspor'un kalesini Yavuz ile birlikte koruyacağız. Yavuz da kendini kanıtlamış bir kaleci. İnşallah Bursaspor'a katkı sağlarız" ifadelerini kullandı. Riva Tesisleri'nde devam eden Özel A Antrenör Kursu ile ilgili de değerlendirmede bulunan kaleci Ömer Çatkıç, "Futbolcuyken bazı şeyleri öğrenmek daha avantajlı. Daha faydalı olur diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu.