Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hiddink Yararlı Olur mu?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Kesinlikle

27 75.00%
  • Sanmıyorum

9 25.00%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 210 sonuç

Konu: Türk Milli Takımının Yeni Teknik Adamı Guus Hiddink

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default Hiddink ile anlaşma sağlandı

Futbol Federasyonu, A Milli takım teknik direktörlüğü için son olarak Rusya’yı çalıştıran Guus Hiddink ile anlaştı.

A Milli Takımın yeni teknik patronu belli oldu. Futbol Federasyonu son olarak Rusya'yı çalıştıran Guus Hiddink ile anlaştı. Federasyonun yarın resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık dosyasını UEFA'ya teslim ettikten sonra Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Başkanvekili Lutfi Arıboğan, İstanbul'a dönmeyerek Amsterdam'a gitti ve Guus Hiddink ile buluştu.

Hollandalı teknik adam ile Amsterdam'da randevulaşan Özgener ve Arıboğan burada son detayları konuştular. Görüşmelerin olumlu geçtiği ve tecrübeli teknik adam ile 2 yılı opsiyonlu 4 yıllığına anlaşıldığı öğrenildi. Federasyonun Guus Hiddink ismini yarın resmen açıklaması bekleniyor.

Bu arada milli takımın Honduras ile 3 mart'ta İstanbul'da oynayacağı karşılaşmaya takımı Oğuz Çetin çıkaracak. Oğuz Çetin'in yanı sıra Hiddink'in diğer yardımcısının Hollandalı olacağı belirtildi. Ay-yıldızlıların kaleci antrenörlüğünü ise Engin İpekoğlu yapacak.

Hiddink, milli takım teknik direktörlük kariyerine 1994 yılında başlamıştı. 4 yıl Hollanda milli takımının başından yer alan Hiddink, ardından 2000-2002 arası Güney Kore, 2005-2006'da Avustralya ve son olarak da 2006 yılından bu yana Rusya milli takımı'nı çalıştırıyordu.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25058541/

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun diyelim o zaman 3 Mart'ta Honduras maçında Hiddink'in yanındayız diyelim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Hayırlı olsun dıyecek bırsey yog sağlam bır revüzyon lazım milli takıma

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Federasyon Hiddink gibi bir dünya markasını getirmeyi başarırsa büyük bir alkışı hakeder. Hiddink transferi Dünya Kupasında bulunmamamızın acısını da hafifletecektir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Hiddink İle Anlaşma Sağlandı

Futbol Federasyonu, A Milli takım teknik direktörlüğü için son olarak Rusya’yı çalıştıran Guus Hiddink ile anlaştı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25058541/
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Son derece yerinde bir karar Hayırlı olsun.... Kimi istersin deseler, ilk sırada Hiddink yer alırdı milli takım için...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gelebilecek en iyi isim. Geç oldu ama güzel oldu

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

haklısın usta simdi mum gıbı yapsın mıllı takımı önümüze gelenı yenerız hiddinkle avrupa sampiyonluğu banko

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok yanlış bir hamle bence kesinlikle yanlış.

Türk takımda ne yabancı oyuncu oynar ne de yabancı hoca çalıştırır. Bu benim görüşüm.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Çok yanlış bir hamle bence kesinlikle yanlış.

Türk takımda ne yabancı oyuncu oynar ne de yabancı hoca çalıştırır. Bu benim görüşüm.

haklısın muratım da türk hoca gelse mutlaka kulp bulunuyor yılmaz vural gelse oyuncu döver deriz, şenol güneş giyinmeyi bilmiyor deriz, ersun yanal küçük takım hocası deriz.. Deriz de deriz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok iyi oldu.Muhteşem oldu.Harika oldu.Milli takımımızın başında en çok görmek istediğim isimdi.İlk başta hayal gibi gözüküyordu.Bir çok arkadaş uzun süre teknik direktör arayışının sona ermeyişine tepki göstermişti.O zaman geç olsun güç olmasın diye düşünüyordum.Federasyon sağolsun bu düşüncemi ters köşe yapacak bir hamle yapmadı ve ilk başta dedikleri gibi dünya çapında bir isimle anlaştı.Hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hiç istemiyordum açıkçası Hiddink'i.Başarılı olacağını sanmıyorum ama umarım başarılı olur milli takımımızı en iyi yerlerde görürüz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ülkemizi En İyi Şekilde Tanıtsında Nereli Olursa Olsun Farketmez
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

En doğru isim yabancı olması benim için sorun değil bayrağımızı en iyi şekilde temsil etsin yeter...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok doğru tercih.Bence de alınacak en iyi isimdi.Özellikle milli takım tecrübesi çok büyük bir artı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yılda ne kadar alacak ?

Terim'in maaşı eleştiriliyordu da...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ya bizene alacağı paradan. Ayrıca Hiddink ile Fatih Terimin teknik direktörlü karşılaştıralamaz bile. O yüzden Hiddink ne kadar alırsa alsın çok değil , ben Hiddink ile mutlaka Euro 2012 'de en az final oynayacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yılda ne kadar alacak ?

Terim'in maaşı eleştiriliyordu da...
    Maaşlar arasında fark olabilir.Nasıl teknik direktörlerin arasında fark varsa...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Olabilir de i keşke Terim zamanında da bizene maaşından diyebilseydik , Hiddink ile başarı yakalayacaksak hiç yakalayamayalım , Türk Milli takımının basında kesinlikle Türk hoca olmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İhtiyaç olduğu sürece yabancıylada çalışırsın. Neticede ordu içerisine almıyorsun yada gizli görev vermeyeceksin. Milli duygularını sorgulayasın.

Takımı çalıştıracak ve maçlar için taktik bilgisini konuşturacak. Bu anlamda yeterliliği yoksa ayrı konudur.

Bizde isteriz yerli hocalarla çalışılsın. Bir Diyarbakırspor'un sadece Diyarbakır'lı oyunculardan kurulu kadrosu olsun. Malesef sistem böyle değil. Ne yeterli hoca ne de yeterli oyuncu çıkartabiliyoruz.

Yerlisi yoksa yabancısını alacaksın. Yerli varken yabancı getirilirse sorun vardır. Ben Ertuğrul Sağlam hariç getirilebilecek kişi göremedim. Ertuğrul Sağlam'da bu süreçte kabul etmediğine göre doğru bir tercih yapılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alican o zaman senin mantığına göre Galatasaray da Rijkaard ın teknik direktörlük yapması.Yabancı oyuncuların da olması yanlış değil mi?
    Karşılaştırınca böyle bi sey cıkıyor ortaya

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Burak , milli takım ayrı bir kavram sonucta Türkiye olarak 70 milyon tek ortak yanı belkide bu , umarım başarılı olur İnşAllah başarılı olur ama ben İstiklal Marşımızda böm böm bakan , maçtan önce sonra tercümanı ile cıkıp analiz yapan hocayı pek Milli takımın basına yakıstıramıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kültürümüz milletimizde benzerlikler gösteriyor.Folklor,yemekler,inanışlar ortak yan çok bence.Belçika deseydin hak verirdim sana...onlarda tek ortak nokta milli takım bunları kendileri de söylüyor...

Federasyonun böyle başarılı,taktik ve teknik bilgisi yüksek,uluslararası deneyimi üst seviyede bir hocayı getirmesi büyük basarıdır...

Milli konularla ilginiz varsa bence milli takımın teknik adamının Türk olup olmamasından daha önemli şeyler var.Onlara bence itibar gösterin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu muhteşem bir olay yahu,harika bir olay.
    Hayırlı olsun =)))))

En isabetli tercih, hayırlı olsun. TFF uzun süre bekledi ama beklediğimize değdi.

Hiddink'in 4 milyon Euro alacağı söyleniyor. Terim'in maaşının eleştirilmesi normal, çünkü Terim başarısız bir teknik adam, o maaşı hak etmiyordu. Hiddink'e verilecek bedel onun birinci sınıf teknik adam olmasından kaynaklanıyor, umarım beklentileri boşa çıkarmaz.

Hiddink sistemini takıma kısa sürede yansıtabilirse şampiyonluklar kazanabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten süper,muhteşem oldu...Tebrikler Federasyon

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

bazi arkadaslar hiddink icin yanlsi karar diyor , eger futbol a profesyonel olarak bakarsak , bir sirket gibi isledigini dusunursek , tabikide bu sirketin basina deneyimli basarili bir CEO getirilmesi gereklidir , nasil bir ise alim oldugu zaman adaylarin kariyerleri , CV leri inceleniyorsa , hiddink e baktigimiz zaman su anda dunyanin butun ''sirketlerinde'' CEO luk yapabilicek bir patrondur , avustralya gibi az kar eden bir sirketin basina gecip dunya kupasinda gruplardan cikartip italyayi ezmesine ragmen politik oyunlarla elendiler , guney kore gibi futbol un F sini bilmeyen takima az daha final oynatiyordu , son yillarda silinmis bir rusyanin basina gecip neler yaptigini hepimiz gorduk , demem odurki Turkiye icin en yerinde karar Hiddink'dir , ayrica Turkiye milli takimi bu yukarda saydigim butun takimlardan potansiyel olarak daha yukardadir , ayrica hiddink kesinlikle basinda yapilan elestriler yada niye bunu oynatmadin gibi dusuncelere zerre kadar onem vermiycektir , biz duygusal bir toplum oldugumuz icin hoca miz turk oldugu zaman bir sekilde onu manipule ediyoruz , fakat hiddink de bu sorunda yasanmiycaktir , iyi oynayan kesinlikle isim lerle ilgili bir takintisi olmayan bir hocadir , umarim milli takimimiza hayirli olur

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Türk milli takımında bu güne kadar göz önünde olmayan bir oyuncu oynamadı. hiçbir hoca cesaret edemedi. Bunu yapabilecek tek adam Hiddink'tir. Yapmasa da Hiddink dünyanın 1 numarasıdır bana göre. Türkiye çok büyük bir iş başardı, tebrik ederim. Yerli hoca takıntısını bırakın artık. Yunanistan'ı Avrupa Şampiyonu yapan teknik adam Yunan mıydı? Taa Fatih Terim istifa etmeden Türkiye için en iyi teknik adam Hiddink'tir demiştim, o zamanlar Hiddink'in gelmeyeceğini söylüyordu herkes, Rusya'yı niye bıraksın diyorlardı. Gerçekten çok sevindim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Artık hayırlısı neyse o olsun bekleyip göreceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

1 Ağustos'tan geçerli olmak kaydıyla 2+2 yıllık sözleşme imzalanmış. Sanırım Dünya Kupasında Fildişi Sahillerinin başında olacak Hiddink. Dünya kupasında tutacağımız takım belli oldu.
    I'm back...

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri