Siz hala Türkçe Manager mi bekliyorsunuz? okul harçlığımı biriktirdim bu oyun için harcamadım yemedim kenara koydum tek istediğim Türkçe çıkmasıydı bekledim Türkçe çıktıktan sonra alırım diye 2-3 hafta geçti yok 1 ay geçti yok

gittim 5 TL ye aldım oyunumu paranın üstü ise hala duruyor Türkçe çıkartırlarsa alacağım için önce ki mesajları okumadım açıklama yapıldıysa özür dilerim ancak adam havadan reklam yaptılar birçok forumda birçok sitede...

millet gitti aldı oyunu şimdi firma kendini korsanın %5 i kadar orjinal satsın diye savunuyor peki bardağın diğer tarafı istenen rakam geçmiş orjinal satışın 10 katından fazla satış yapılması ve bunu oyunun çıkmasına az bir süre kala söylüyorlar ve hala çıkartmıyorlar Türkçe'yi 10.000 rakamında çıkacak dendi 10.000 rakamı +yapım süresi denmedi bu durumda Türkçe'nin hazır olması gerek. hazırladığın Türkçe'yi de oyuna eklemek zor olmasa gerek 10.000 satışı beklemek saçmalık bu durumda.

ben söz verdiğim için paramı ayırdım duruyor bir kenarda ama firmanın Türkçe'yi çıkartcağını sanmıyorum ve bu sitenin imajına da zarar verdi oyunun resmi sitesi kullanıcılarına yardımcı olamazken rakip site kısa sürede hazırladı yamayı yani abartıldığı kadar zor bir şey değil bende farklı oyun Türkçeleştirmelerinde yer aldım evet çok sıkıcı bir işlem ancak zor değil ve siz gerçekten çok profesyonel bir ekip kurup hazırlıyorsunuz yamayı buda işleri daha da kolaylaştırıyor.

bence yapımcı firmanın en başta rakamı düşürmesi gerekir yoksa 10.000 rakamına ulaşılmaz sen bir anda 10 kat arttıramazsın satışları ama bu rakam bu sene 2-3 kat artar seneye 4-5 kat öbür sene herkes elini cöbüne atar.

bir açıklama gelmeli kesin çıkacak veya kesin çıkmayacak diye aksi taktirde sitenin imajı zedelenecektir... şunu söyleyeyim rakip sitede çok daha aktif artık birçok kişi Turksportal'da birşeyler paylaşmıyor bir açıklama yok yeni birşey yok bu işten en çok kaybeden bence TURKSPORTAL'dır...

NOT: yukarda da belirtiğim gibi eğer bir açıklama geldiyse kesin bir açıklama özür dilerim geçmiş mesajları okumadım...