Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Lille

18 52.94%
  • Fenerbahçe

9 26.47%
  • Berabere

7 20.59%
1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Lille - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Deniz'de bizim göremediğimiz neyi görüyo bu Daum anlamıyorum. Tamam ortasahada oynar koşar mücadele eder kolay kolay yıkılmaz. Ama defansta bu adam oynatılırmı. Daha girdiği anda tamam dedim gol geldi. Deniz asisti yapacak yine. Şaşırtmadı evladım Frau'nun önüne çok güzel bıraktı. Herkes Deniz - Guiza demişte Volkan efendiye birşey diyen yok. Bu kadar laubali oynanmaz. 2. devre başladığından beri böyle. Hep diyorum bu adamın rakibi olmadığında Volkan yanından geçen topa bile müdahele etmiyo.

Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Roberto Carlos
    Diego Lugano
    Edu Dracena
    Selçuk Şahin ( Claudio Maldonado )
    Marco Aurelio
    Deivid de Souza
    Uğur Boral
    Alex
    Kezman

Bu takımla en çok gol atan ve en çok gol yiyen takım oldu Fenerbahçe. Korkmadan oynadı Şampiyonlar Liginde çeyrek finale çıktı. Ama dün akşam bakıyorum dk90 Alex çıkıyo Selçuk giriyo. Vederson attığı golden başka ne yaptı. Mehmet Topuz gibi rakibi yıldıran sürekli basan adam nerde. Guiza formsuz bağırıyo sen hala daha onu oynatıyosun. 2-1 geridesin zaten adamların defansları canlı bomba. Al Semih'i uyutsun hepsini pozisyon yaratsın. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlayamayan Daum'a sallanması lazım ilk başta aslında.

Last edited by DisCo : 19.Şubat.2010 at 13:05 Reason: Kural 10- Konu Dışı Mesajlar

Mesaj Yetkileri