Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Yahu ne alakasi var, bir defa Necip'in Fink'ten daha kaliteli oldugunu kimse soyleyemez. Ikincisi, Bobo-Holosko ikilisinin ozellikle ic sahada neler yapacagi ortada, Antep'te de gorduk zaten. Sert takimlara karsi tamamen kayboluyorlar. Nihat'i sag kanada koymak onu zaten oldurmek demek. Nihat eski Nihat degil, eski hizi yok ve onu Nihat yapan sey Ispanya'daki tarzi, yani 2. forvet olarak aralara girmesi ve net gol vuruslari yapmasi, sag kanada gectigi zaman adam bitiyor. Sene basindan beri zaten Kayseri maci haric 1 mac cift forvet oynamadik, bu mac yine 4-3-3 ile oynariz gibime geliyor. Benim bekledigim kadro:

-------------------------Rustu-------------------------------

Toraman-----Ferrari------Sivok-----------Uzulmez

----------------Fink---------Ernst----------------------

---------------------Tello------------------------------

----Nihat---------Bobo-----------Yusuf-------------

Bence bu kadrodaki tek degisiklik Yusuf yerine belki Ekrem'in veya S.Ozkan'in oynamasi veya Tello'nun yerine Tabata'nin oynamasi olabilir. Holosko'yu oynatmak ugruna Toraman'i orta alana cekip Fink'i yedek birakmak gibi birsey deneyecegini zannetmiyorum hocanin. Keza Nobre'yi oynatip Bobo'yu da yedek baslatmaz herhalde. Aslinda bekledigim tek surpriz sag bekte Ridvan olabilir, Ismal veya Necip henuz bu seviyeyi kaldiramiyorlar maalesef, onlarin boyle kritik macta baslayacagini zannetmem.....
Ben söylerim.Fink beşiktaşın en zayıf karnıdır. Antepte, Diyarbakırda oynasa şu adam sağlammış keşke alsak demem. Mükemmel top kapıp , o topu kullanamayan bir oyuncu yerine, kısmen daha az top kapıp , kaptıklarını olumlu kullanabilen bir oyuncuyu tercih ederim.

Evet Nihat artık eski Nihat değil , bunu senin dediğni gibi forvet oynadıgında gördük. Sadece 1 gol atabildi oda özel becerisi olan sert şut ile. Stoperler dokununca yerlere yığılan bir nihat.güçsüz artık. O yüzden stoperlerle mücadele etmeyeceği , açık alan bulabileceği bir mevkide oynamalı. Buda kanattır.