İkisinide alamazlar.Haydi Torres çok küçük bir ihtimal ama Gerarrd'ı almaları imkansız bence.
İkisinide alamazlar.Haydi Torres çok küçük bir ihtimal ama Gerarrd'ı almaları imkansız bence.
Düşünmek bile istemiyorum.
İkisinide alacaklar. Gerarrd'a gidecek,Torres'de. Söyledim,söylüyorum.
İkisi de ŞampiyonLuğu hakeden oyuncuLar. YıLLardır bu takımdaLar. Bir bu kadar daha dursaLar o Premier Lig kupasını kaLdıramazLar. KaLdırabiLecek potansiyeLde bir takıma gitmek en mantıkLısı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Torres ile Gerrard'da giderse Liverpool'un Hull City'den Burnley'den farkı olmaz..
Paraya yazık benceŞaka bir yana adamlar gerçekten parayla kulübe olan sadıklığı ölçüyo.
merak ediyorum ne zaman bitecek paraları![]()
Rafa gitmeli rafa... İspanyol takımı yaptı poolu. İspanyada deportivoı getafe gibi takımlarda oynayabilecek adamları liverpoola getirdi...
Liverpoolun Kewelllı Baroşlu Luis Garcialı Cisseli Hyypialı kadrosundan sonra öyle bir kadro kurulamadı bir daha. Kurulmazda rafa olduğu sürece...
Söylenebilecek her şey söylenmiş zaten, bunun üzerine diyecek bir şey yok.
Rafa 2005'deki zaferinden beri milliyetçiliğini konuşturuyor L'pool'da. İspanya'nın 3. sınıf topçularını takıma sokuyor. Ayrıca İnsua,Lucas gibi oyuncuları oynatması gibi bir takıntısı var. Crouch,Riera gibi kendi bulduğu adamları formsuzken hep oynatıp, tam formuna kavuşmuşken satması,gözden çıkarması gibi bir huyu var. Robbie Keane'e dünyanın parasını verip bedavaya satması, Alonso yerine sakat oyuncu Aquilani'ye hayvan gibi para vermesi var.
Rotasyon takıntısı var. Var oğlu var...
Kısaca Rafa taktik bakımından dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen biri belkide. Ama takımı yönetmesini, yerinde transfer yapmasını bilmiyor. Bu yüzden Liverpool'un aradığı kan, Rafalution değil.
Tek çare Torres'i satmak gibi duruyor. Gerekirse Gerrard'da satılır, Premier Lig alınır.
Liverpool bu oyuncuları gönderirse ilk 10'a girme mücadelesi mi verecek ? Böyle bir yanlışı yapmazlar bence ..
İngilizler bizim Fotospor'dan daha iyi photoshop biliyor onu anladım tek.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Gerrard mutlaka kalır. Torres'in de istikameti büyük ihtimalle İngiltere dışına olur.
155 M Euro arkadaşlar. Bu parayla kimler alınır biliyormusunuz?
Koskoca Liverpool takımı 2 oyuncunun elinemi bakacak?
Gelen oyuncular daha kaliteli olur.
Gerrard para için L'pool'u değil,L'pool para için Gerrard'ı satıcak =))
Ben Gerrard'ın gideceğini sanmıyorum.Zaten formada yakışmazbence o L.Pool'da bırakır futbolu.Torres gider bence ama City'e gitmez.Büyük ihtimal Barça,Real'e felan gidebilir..
Oynasın iyi hoş da umarım başına kötü bişiy gelmez
Formayı yakıştırırlar daha sonra
Liverpool bu şekilde devam ederse; bir kaç sene önceki Milan gibi revizyonun şart koşulacagı ve bir çok kellenin gideceği takım olacak bence..
Ayrıca verilen para az değil İngiliz kulüplerinin çogunda borç sorunu belirmeye başladı gelen para Liverpool'u bi süre finanse edebilir.
Bir de Liverpool'dan çok Man City'nin durumunu merak ediyorum medyada dolaşan transferler gerçekleşirse Man City 1-2 sezona şampiyon olur aynen Chelsea'nin yaptıgı gibi ama daha sonrası ne olur nereye kadar gider? yani bu transfer edilen oyuncuların son durağı Man City olmayacak bu kesin eğer Man City ile kendini tekrar pazarlamak isterse Gerrard ve Torres fırsatı kaçırmak istemeyecektir.. Man City'de çok başarılı 1-2 sezon sonra Barça, Madrid vb. kapılar daha rahat açılabilir.. Haa Barça ya da Real bu isimleri şimdi de alamaz mı alır fakat Real'e giden çoğu yıldız gibi sönebilirler.. Bence Man City yeni bir başlangıç olur bu oyuncular için eğer Gerrard para için gitmez diyorsanız ben de Kaka için aynı şeyleri söylüyordum.. Liverpool'a gelince sempatisi olan değerleri olan bir takım ama bazı değerlere çok takılıp kalıyor bu yüzden başarıyı baltalıyor diye düşünüyorum her hamleyi taraftarın referandumu ile yapmak ya da başarı getiren isimleri kutsanmış gibi görmekten vazgeçilmeli.. Eğer Liverpool; Gerrard ve Torres'i satmayacaksa Benitez'i göndermeli
City 2'sininde bonservisi için L'pool'la anlaşır ama giderler mi bilemem... Torres belki gider de Gerrard kolay kolay gitmez...
Screw you guys, I'm goin' home
Gerrard'la Kaka aynı değil abi. Zamanında Chelsea'nin Lampard ile Gerrard'ı beraber oynatmak için neler yaptığını herkes biliyor. Gerrard'ı Terry ile Lampard ile ikna etmeye çalışıyorlardı en sonunda.
Veya 80 milyon Euro verdi Real. Gitti mi gitmedi.
Serkan'ın dediği ne zaman olur? Bizim 2 amerikalı derki "Gerrard, finans olarak çöktük tek çare seni satmak." o zaman Gerrard düşünebilir gitmeyi. 4 yıl önce "Eğerki Liverpool beni göndermek isterse o zaman konuşalım" sözlerini hatırlayalım. Onun dışında Gerrard'ın gitmesi imkansız. Liverpool'daki 1 kupayı tüm Premier Lig kupalarına değişmeyeceğini söyleyen birisi.