Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

14 31.82%
  • Bursaspor

23 52.27%
  • Berabere

7 15.91%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 234 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [22. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Cristian'da kötü doğru ama Bilica ve Guiza gibi neredeyse her maç yapmıyor bu hataları.
    Cristian hatasız oynadığı maçlarda da oyuna katkısı yok ama olayı böyle düşün .. Asli görevi olan Rakip basmıyor Tüm yük Emre'de .. E zaten normal de de bu tip hatalatı çok yapan bir oyuncu .. Bilica'Dan farksız gözümde .. Adı geçmeyince vurgulayayım dedim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Yok biliyorum ben Batallayı da , şu türkiyedeki yorumcuların bi taraflarından telafuz uydurmaları çok acayip.

Holoşko derler , Telyo derler , Zatopocni derler .... Örneğin bi aurelioyu kaç senedir Orelyo mu Aurelyo mu nasıl okunuyor çözemedim
    Kewell'a,Kevel,Küwel,Kivel diye isimlerde taktılar İyice öğrenmiyorlar sonra burada rezil oluyorlar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Güiza'nın nasıl bir ruh hali içinde olduğunu anlamaya çalışmalı insanlar. Takımda diğer tüm yabancılar Amerika kıtasından, Güiza bu nedenle kendini yalnız hissediyor gibi. Özel hayatı net bir şekilde ortada, çocuğunun annesinin ne durumlarda olduğu açık. Performansı gittikçe düşüyor, ve bu onu gittikçe daha kötü bir ruh hali içine sokuyor. Bugün Güiza'nın göz yaşları arasında saklı olan bazı şeyler var, ve bunlar psikolojik yardım olmaksızın çözülemeyecek şeyler bence. Ve inanın ki, şu Güiza'nın hali beni bile üzdü, bazı şeyler vardır ki futboldan önce gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Güiza'nın nasıl bir ruh hali içinde olduğunu anlamaya çalışmalı insanlar. Takımda diğer tüm yabancılar Amerika kıtasından, Güiza bu nedenle kendini yalnız hissediyor gibi. Özel hayatı net bir şekilde ortada, çocuğunun annesinin ne durumlarda olduğu açık. Performansı gittikçe düşüyor, ve bu onu gittikçe daha kötü bir ruh hali içine sokuyor. Bugün Güiza'nın göz yaşları arasında saklı olan bazı şeyler var, ve bunlar psikolojik yardım olmaksızın çözülemeyecek şeyler bence. Ve inanın ki, şu Güiza'nın hali beni bile üzdü, bazı şeyler vardır ki futboldan önce gelir.
    Tamamen katılıyorum.Gözleri dolduğunda çok üzüldüm gerçekten.Bir insan 20 küsür yaşa gelmiş ve neredeyse 30000 küsür kişi önünde ağlayacaktı.Bu kadar üstüne gidilmemeli bence.Eğer oynatılmayacaksa en baştan oynatılmamalı.Böyle ıslıklar futbolcuyu çok etkiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

kesinlikle katiliyorum bende , az once tekrar gosterdilerde cidden cok yazik yani , bir insan a yapilicak davranis degil ama eminimki bir cok fenerbahcelide bu goruntuleri gordukden sonra uzulmuslerdir yaptiklarina insallah iyi olur hersey guiza icin

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aynı şeyi bir daha yazmayım diye aradım.Bazı şeyler vardır ki futboldan daha önemlidir.Güiza oturmuş ağlayacaktı orada.İçim acıdı."Semih,Semih" diye bağırdıklarından sonra..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Yok biliyorum ben Batallayı da , şu türkiyedeki yorumcuların bi taraflarından telafuz uydurmaları çok acayip.

Holoşko derler , Telyo derler , Zatopocni derler .... Örneğin bi aurelioyu kaç senedir Orelyo mu Aurelyo mu nasıl okunuyor çözemedim
    Batalla kendisi Bursaspor TV'de söylemiş isminin telaffuzunu. Yani spikerlerin dediği doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    kesinlikle katiliyorum bende , az once tekrar gosterdilerde cidden cok yazik yani , bir insan a yapilicak davranis degil ama eminimki bir cok fenerbahcelide bu goruntuleri gordukden sonra uzulmuslerdir yaptiklarina insallah iyi olur hersey guiza icin
    Bunu Lincoln'e demediklerini bırakmayan Galatasaray'lılarmı söylüyor?

O adam Almanya'dan problemli geldi. Neredeyse orada hiç sevilmiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ibob View Post

Ben hiç Lincoln'ün gözlerinin dolduğunu hatırlamıyorum.Bu doğru bir davranış değil dedim.Burada bir futbolcuya istediğini söyle,onun ruhu bile duymaz.Ama stadda yapılırsa bunlar ruhu incinir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık, dert yanmanın bir anlamı kalmadı. Yok niye biz şampiyon olamadık vs.

Tebrikler Bursaspor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bursaspor'u sonsuz kere kutluyorum.Fenerbahçe gibi bir deplasmanda 2-0 yenikken o moral bozukluğu ile maçı götürürken kendini toparlayıp 3-2 ye çevirmesi gerçekten müthiş hem de inanılmaz bir olay.Ertuğrul Sağlam Kayserispor'dan sonra Bursaspor'u da iyi yerlere getiriyor.Bu sene Bursaspor'u Avrupa'da görmek isterim gerçekten.Daum Fenerbahçe'yi bu sistemde devam ettirirsen Fenerbahçe'nin çokta ilerleyemeyeceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ben hiç Lincoln'ün gözlerinin dolduğunu hatırlamıyorum.Bu doğru bir davranış değil dedim.Burada bir futbolcuya istediğini söyle,onun ruhu bile duymaz.Ama stadda yapılırsa bunlar ruhu incinir.
    Adam geldiğinde omuzlarda krallar gibi karşılandı.

Gittiğini ise gazetelerden öğrendik.

Birde gelmiş burda yazılanlar diyorsun. Burayı baz alan kim?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Biz,kötü oynadığında da,iyi oynadığında da koruduk Lincoln'u.O sorunu çıkarmasa takımın sevilen adamıydı belki

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

sen anca konusmak icin konusmussun yani , guiza ile lincoln un arasinda ne gibi bir benzerlik gordun anlamadim , guiza iyi niyeti ile ozel hayatindaki sorunlarla birlikte boyle kotu oynuyor , lincoln ise karaktersiz bir adamdi arada buyuk fark var , konusmus olmak icin konusma bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güiza'nın durumu beni hiç alakadar etmiyor yalnız Lincoln'e kim demediğini bırakmamış? Lincolne tribünler neredeyse tapıyordu yanlışın var senin. Hatta bu yüzden çok da eleştiriliyordu.
    2 Hafta önce Nonda da antep maçında berbattı, 1 dakika falan ıslıklandı daha sonradan ıslıklar durduruldu ve o meşhur 30cmlik tezahürat girilmişti uzun süre destek verildi. O maçta Rijkaard da Daum'un bugün yaptığının tam tersini yaptı; Nonda'yı tamamen kaybetmemek için 90 dakika sahada tutmuştu.

Daha sonra yollarayrıldı gerçi ama o bambaşka bir durum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adam geldiğinde omuzlarda krallar gibi karşılandı.

Gittiğini ise gazetelerden öğrendik.

Birde gelmiş burda yazılanlar diyorsun. Burayı baz alan kim?
    Bende oradan bahsettim.Burada yapılanlardan kimsenin haberi olmaz fakat staddaki protesto futbolcuyu en çok yıpratan şeydir dedim.Ayrıca burada GS ya da FB'den bahsetmiyorum.Bir futbolcunun gözlerinin dolmasını kimse hoş bir şekilde karşılamadı burada.Sadece ben değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

yaazık ya öyle guizaya yuh çekenler taraftar değil ya kınıyorum hepsini nasıl boyle insanı bitirisiniz ya,o ruhsuz brezilyalılardan daha çok çalışıyor sahada gol atamasa bilee ! (Alex hariç)

Guiza hakkında dedikleriniz doğru...oyuncu kısır bir döngü içine girdi, çıkışı nasıl olur bilmiyorum ama Fenerbahçe'de çok zor artık...
    Gol atamadıkça morali bozuluyor (+ taraftar baskısı) morali bozuldukça gol atamıyor...
    Mallorca'da böyle değildi maç boyu 4 pozisyon bulur 2 gol atardı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Aynı şeyi bir daha yazmayım diye aradım.Bazı şeyler vardır ki futboldan daha önemlidir.Güiza oturmuş ağlayacaktı orada.İçim acıdı."Semih,Semih" diye bağırdıklarından sonra..

Benim ilkokul ikiye giden oğlum maçtan sonra ağladı.. Bizim,milyonlarca taraftarın acısı kimin umrunda?..Yine masal anlatmaya, biz gibi "anlayışsız" taraftarları kınamaya, destek istemeye başlayacaklar.. Guiza'nın gözyaşı,kaçan şampiyonluklardan sonra milyonlarca taraftarın gözünden akan yaştan daha değerli değil.. Burası Fenerbahçe.. Darülaceze değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza olayı bu boyuta gelmeden, Daum ve yönetim olaya müdahale etmeliydi. Bu saatten sonra Güiza'yı kaybetmemek mümkün değil. Daum onu geri kazanmaya çalışıyor ama o iyice batırıyor. Bu hale gelmeden dinlendirilmeli, yada ameliyat olmasına izin verilmeliydi. Dünya Kupasına katılması için ameliyat ettirmeyen, topuğundan sakat olmasına ve formsuz olmasına rağmen oynattıranlardadır suç.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Genel yorum içinde Santos'un golün hakkını vermeyi unuttuk. Bu ligde o golü atacak çok az adam var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Genel yorum içinde Santos'un golün hakkını vermeyi unuttuk. Bu ligde o golü atacak çok az adam var.
    Santos'tan ziyade Alex'in golünü beğendim ben. Müthiş bir top kontrolü ve şahane bir plase vurmuş gerçekten de..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Tebrikler Bursaspor.Umarım şampiyon olurlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Benim ilkokul ikiye giden oğlum maçtan sonra ağladı.. Bizim,milyonlarca taraftarın acısı kimin umrunda?..Yine masal anlatmaya, biz gibi "anlayışsız" taraftarları kınamaya, destek istemeye başlayacaklar.. Guiza'nın gözyaşı,kaçan şampiyonluklardan sonra milyonlarca taraftarın gözünden akan yaştan daha değerli değil.. Burası Fenerbahçe.. Darülaceze değil..
    Bundan önce gönderdim mi tam emin olamadım orada göremediğimde göndermediğimi anladım umarım öyledir.

Benim görüşüm yönetimin Güiza'ya izin vermesi.Bu adam kendini toplayamadan maça değil dışarı çıkamaz.3-5 maç izin verilsin.Hepimizi utandıracak burada.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Benim görüşüm yönetimin Güiza'ya izin vermesi.Bu adam kendini toplayamadan maça değil dışarı çıkamaz.3-5 maç izin verilsin.Hepimizi utandıracak burada.
    Katılıyorum.Chelsea nasıl skandallardan sonra Terry'e bir hafta izin verdiyse bizim de Güiza'ya kafasını toparlaması için belirli bir süre izin vermemiz gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Depresyona girmek isteyen, buhran geçirmek isteyen forvet var ise Fenerbahçe'nin kapıları her zaman açıktır. =))))

Güzel bir izne ihtiyacı var, şöyle gitsin bir daha gelmesin.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Guiza'dan fazla bence bilica'ya da kızılması lazım. Saatli bomba gibi adam. Onu futbolculuktan başka bir meslek erbabına benzetenleri haklı çıkarırcasına ceza sahası içinde öyle bir müdahaleyi nasıl yaparsın? Ceza sahasını geç, karşı takımın sahasında bie olsa o topa birisi kafasını soksa adamın kafasını kopartır o krampon.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

taraftarın güiza'yı eleştirmesi, ıslıklaması ve onun ağlamasının tek sebebi daum'dur. insan futbolcusunun son 2-3 haftadır formsuz olduğunu bile bile taraftarın önüne atmaz ama daum bunu yaptı. taraftarda galeyana gelip ıslıkladı güiza'yı. ama asıl ıslıklanması gereken daum.
    (/s)

Sheriff Misafir

Ama Aydın şimdi o adamın o topu ordan ne olursa olsun çıkarması lazım bence yerinde müdahaleydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Türkiye'deki taraftarlık mantığını anlamış değilim, ben Beşiktaş taraftarıyım ama hiçbir zaman yenildiğimiz maçtan sonra ciddi anlamda üzülmedim, hayatıma devam ettim, yendiğinde sevindim o ayrı. Alt tarafı bir spor kulübü.

Ayrıca örneğin Lincoln olsa maçta ve maçı umursamayıp saçma sapan oynasa hak veririm ama Güiza o kadar çabalıyor, ağlaması da umursamaz olmadığını gösteriyor. Bizde Nihat daha kötü oynuyor ama yine de ıslıklanmasına karşıyım, oyuncuyu ıslıklamak ve bu tip şeyler yapmak oyuncuya hiçbir zaman fayda etmez.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri