Fenerbahçe
Bursaspor
Berabere
Güiza'nın nasıl bir ruh hali içinde olduğunu anlamaya çalışmalı insanlar. Takımda diğer tüm yabancılar Amerika kıtasından, Güiza bu nedenle kendini yalnız hissediyor gibi. Özel hayatı net bir şekilde ortada, çocuğunun annesinin ne durumlarda olduğu açık. Performansı gittikçe düşüyor, ve bu onu gittikçe daha kötü bir ruh hali içine sokuyor. Bugün Güiza'nın göz yaşları arasında saklı olan bazı şeyler var, ve bunlar psikolojik yardım olmaksızın çözülemeyecek şeyler bence. Ve inanın ki, şu Güiza'nın hali beni bile üzdü, bazı şeyler vardır ki futboldan önce gelir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Artık, dert yanmanın bir anlamı kalmadı. Yok niye biz şampiyon olamadık vs.
Tebrikler Bursaspor.
Bursaspor'u sonsuz kere kutluyorum.Fenerbahçe gibi bir deplasmanda 2-0 yenikken o moral bozukluğu ile maçı götürürken kendini toparlayıp 3-2 ye çevirmesi gerçekten müthiş hem de inanılmaz bir olay.Ertuğrul Sağlam Kayserispor'dan sonra Bursaspor'u da iyi yerlere getiriyor.Bu sene Bursaspor'u Avrupa'da görmek isterim gerçekten.Daum Fenerbahçe'yi bu sistemde devam ettirirsen Fenerbahçe'nin çokta ilerleyemeyeceğini düşünüyorum
sen anca konusmak icin konusmussun yani , guiza ile lincoln un arasinda ne gibi bir benzerlik gordun anlamadim , guiza iyi niyeti ile ozel hayatindaki sorunlarla birlikte boyle kotu oynuyor , lincoln ise karaktersiz bir adamdi arada buyuk fark var , konusmus olmak icin konusma bence
Güiza'nın durumu beni hiç alakadar etmiyor yalnız Lincoln'e kim demediğini bırakmamış? Lincolne tribünler neredeyse tapıyordu yanlışın var senin. Hatta bu yüzden çok da eleştiriliyordu.
2 Hafta önce Nonda da antep maçında berbattı, 1 dakika falan ıslıklandı daha sonradan ıslıklar durduruldu ve o meşhur 30cmlik tezahürat girilmişti uzun süre destek verildi. O maçta Rijkaard da Daum'un bugün yaptığının tam tersini yaptı; Nonda'yı tamamen kaybetmemek için 90 dakika sahada tutmuştu.
Daha sonra yollarayrıldı gerçi ama o bambaşka bir durum![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
yaazık ya öyle guizaya yuh çekenler taraftar değil ya kınıyorum hepsini nasıl boyle insanı bitirisiniz ya,o ruhsuz brezilyalılardan daha çok çalışıyor sahada gol atamasa bilee ! (Alex hariç)
Guiza hakkında dedikleriniz doğru...oyuncu kısır bir döngü içine girdi, çıkışı nasıl olur bilmiyorum ama Fenerbahçe'de çok zor artık...
Gol atamadıkça morali bozuluyor (+ taraftar baskısı) morali bozuldukça gol atamıyor...
Mallorca'da böyle değildi maç boyu 4 pozisyon bulur 2 gol atardı.
Benim ilkokul ikiye giden oğlum maçtan sonra ağladı.. Bizim,milyonlarca taraftarın acısı kimin umrunda?..Yine masal anlatmaya, biz gibi "anlayışsız" taraftarları kınamaya, destek istemeye başlayacaklar.. Guiza'nın gözyaşı,kaçan şampiyonluklardan sonra milyonlarca taraftarın gözünden akan yaştan daha değerli değil.. Burası Fenerbahçe.. Darülaceze değil..
Güiza olayı bu boyuta gelmeden, Daum ve yönetim olaya müdahale etmeliydi. Bu saatten sonra Güiza'yı kaybetmemek mümkün değil. Daum onu geri kazanmaya çalışıyor ama o iyice batırıyor. Bu hale gelmeden dinlendirilmeli, yada ameliyat olmasına izin verilmeliydi. Dünya Kupasına katılması için ameliyat ettirmeyen, topuğundan sakat olmasına ve formsuz olmasına rağmen oynattıranlardadır suç.
Genel yorum içinde Santos'un golün hakkını vermeyi unuttuk. Bu ligde o golü atacak çok az adam var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tebrikler Bursaspor.Umarım şampiyon olurlar.
Depresyona girmek isteyen, buhran geçirmek isteyen forvet var ise Fenerbahçe'nin kapıları her zaman açıktır. =))))
Güzel bir izne ihtiyacı var, şöyle gitsin bir daha gelmesin.
Guiza'dan fazla bence bilica'ya da kızılması lazım. Saatli bomba gibi adam. Onu futbolculuktan başka bir meslek erbabına benzetenleri haklı çıkarırcasına ceza sahası içinde öyle bir müdahaleyi nasıl yaparsın? Ceza sahasını geç, karşı takımın sahasında bie olsa o topa birisi kafasını soksa adamın kafasını kopartır o krampon.
taraftarın güiza'yı eleştirmesi, ıslıklaması ve onun ağlamasının tek sebebi daum'dur. insan futbolcusunun son 2-3 haftadır formsuz olduğunu bile bile taraftarın önüne atmaz ama daum bunu yaptı. taraftarda galeyana gelip ıslıkladı güiza'yı. ama asıl ıslıklanması gereken daum.
(/s)
Ama Aydın şimdi o adamın o topu ordan ne olursa olsun çıkarması lazım bence yerinde müdahaleydi.
Türkiye'deki taraftarlık mantığını anlamış değilim, ben Beşiktaş taraftarıyım ama hiçbir zaman yenildiğimiz maçtan sonra ciddi anlamda üzülmedim, hayatıma devam ettim, yendiğinde sevindim o ayrı. Alt tarafı bir spor kulübü.
Ayrıca örneğin Lincoln olsa maçta ve maçı umursamayıp saçma sapan oynasa hak veririm ama Güiza o kadar çabalıyor, ağlaması da umursamaz olmadığını gösteriyor. Bizde Nihat daha kötü oynuyor ama yine de ıslıklanmasına karşıyım, oyuncuyu ıslıklamak ve bu tip şeyler yapmak oyuncuya hiçbir zaman fayda etmez.