Sayfa 422 / 492 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472 ... SonSon
12,631 ile 12,660 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

İkisinide alamazlar.Haydi Torres çok küçük bir ihtimal ama Gerarrd'ı almaları imkansız bence.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Düşünmek bile istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkisinide alacaklar. Gerarrd'a gidecek,Torres'de. Söyledim,söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Torres %90 gidiyor zaten de, Gerrard'ın gitmesi? Sanmıyorum kaptan kendi elleriyle yaptığı gemiyi yaksın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İkisi de ŞampiyonLuğu hakeden oyuncuLar. YıLLardır bu takımdaLar. Bir bu kadar daha dursaLar o Premier Lig kupasını kaLdıramazLar. KaLdırabiLecek potansiyeLde bir takıma gitmek en mantıkLısı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Torres ile Gerrard'da giderse Liverpool'un Hull City'den Burnley'den farkı olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Paraya yazık bence Şaka bir yana adamlar gerçekten parayla kulübe olan sadıklığı ölçüyo.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İkisi de ŞampiyonLuğu hakeden oyuncuLar. YıLLardır bu takımdaLar. Bir bu kadar daha dursaLar o Premier Lig kupasını kaLdıramazLar. KaLdırabiLecek potansiyeLde bir takıma gitmek en mantıkLısı.
    Böyle bir şey yazmayı düşünüyordum Hayro abi benden önce davranmış.Liverpool baştan yapılanmaya gitmeli,bu oyuncularda o şampiyonluğu kaldırabilecek bir takıma gitmeli.

9. Default

merak ediyorum ne zaman bitecek paraları

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    merak ediyorum ne zaman bitecek paraları
    Onlarda para bitmez.. adamlarin 7 sülalesine yetecek kadar paralari var

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Rafa gitmeli rafa... İspanyol takımı yaptı poolu. İspanyada deportivoı getafe gibi takımlarda oynayabilecek adamları liverpoola getirdi...

Liverpoolun Kewelllı Baroşlu Luis Garcialı Cisseli Hyypialı kadrosundan sonra öyle bir kadro kurulamadı bir daha. Kurulmazda rafa olduğu sürece...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Torres ile Gerrard'da giderse Liverpool'un Hull City'den Burnley'den farkı olmaz..
    O parayı alıp yiyecek halleri yok herhalde. Liverpool'da birkaç bomba patlatır.

Ama Gerrard gitmez bencede. Torres olur ama Gerrard olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Wycombe Wanderers oyuncularının hepsini al Liverpoola ver formayı , Liverpool yinede Hull , Burnley gibi olmaz. Büyük takımların bir ağırlığı ve geçmişi vardır.

Liverpool nolursa olsun İngilterenin en köklü ve en büyük takımıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sende ki bu Gerrard'ı yollama isteği neden? Birkaç ay öncede başka bir takım için aynı bu şekilde bir mesaj atmıştın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Rafa gitmeli rafa... İspanyol takımı yaptı poolu. İspanyada deportivoı getafe gibi takımlarda oynayabilecek adamları liverpoola getirdi...

Liverpoolun Kewelllı Baroşlu Luis Garcialı Cisseli Hyypialı kadrosundan sonra öyle bir kadro kurulamadı bir daha. Kurulmazda rafa olduğu sürece...
    Söylenebilecek her şey söylenmiş zaten, bunun üzerine diyecek bir şey yok.

Rafa 2005'deki zaferinden beri milliyetçiliğini konuşturuyor L'pool'da. İspanya'nın 3. sınıf topçularını takıma sokuyor. Ayrıca İnsua,Lucas gibi oyuncuları oynatması gibi bir takıntısı var. Crouch,Riera gibi kendi bulduğu adamları formsuzken hep oynatıp, tam formuna kavuşmuşken satması,gözden çıkarması gibi bir huyu var. Robbie Keane'e dünyanın parasını verip bedavaya satması, Alonso yerine sakat oyuncu Aquilani'ye hayvan gibi para vermesi var.
    Rotasyon takıntısı var. Var oğlu var...

Kısaca Rafa taktik bakımından dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen biri belkide. Ama takımı yönetmesini, yerinde transfer yapmasını bilmiyor. Bu yüzden Liverpool'un aradığı kan, Rafalution değil.

Tek çare Torres'i satmak gibi duruyor. Gerekirse Gerrard'da satılır, Premier Lig alınır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool bu oyuncuları gönderirse ilk 10'a girme mücadelesi mi verecek ? Böyle bir yanlışı yapmazlar bence ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Sende ki bu Gerrard'ı yollama isteği neden? Birkaç ay öncede başka bir takım için aynı bu şekilde bir mesaj atmıştın.
    Görünen köy klavuz istemez, ikisinide satacaklar. =))

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Forma yakışmış yanlız heaa Bastır Cityy

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İngilizler bizim Fotospor'dan daha iyi photoshop biliyor onu anladım tek .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Del Piero_10 Misafir

Gerrard mutlaka kalır. Torres'in de istikameti büyük ihtimalle İngiltere dışına olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

155 M Euro arkadaşlar. Bu parayla kimler alınır biliyormusunuz?

Koskoca Liverpool takımı 2 oyuncunun elinemi bakacak?

Gelen oyuncular daha kaliteli olur.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by ibob View Post
    155 M Euro arkadaşlar. Bu parayla kimler alınır biliyormusunuz?

Koskoca Liverpool takımı 2 oyuncunun elinemi bakacak?

Gelen oyuncular daha kaliteli olur.
    L'pool'un çok büyük borcu var. 155 milyon euro gelse ne olur ki transfere en fazla 50 milyon yatırırlar. Geri kalanı cebe atar patronlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gerrard para için defalarca takım degiştirmişcesine ya da Liverpool ondan kurtulmak istiyormuşcasına konuşman oldukça garip.. Bırak köyü tek bir ev bile görünmüyor baktığın yerde..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hgni görünen köy Gerrard gidebilirim falan mı dedi ben mi kaçırdım?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerrard para için L'pool'u değil,L'pool para için Gerrard'ı satıcak =))

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben Gerrard'ın gideceğini sanmıyorum.Zaten formada yakışmaz bence o L.Pool'da bırakır futbolu.Torres gider bence ama City'e gitmez.Büyük ihtimal Barça,Real'e felan gidebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Oynasın iyi hoş da umarım başına kötü bişiy gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Formayı yakıştırırlar daha sonra

Liverpool bu şekilde devam ederse; bir kaç sene önceki Milan gibi revizyonun şart koşulacagı ve bir çok kellenin gideceği takım olacak bence..
    Ayrıca verilen para az değil İngiliz kulüplerinin çogunda borç sorunu belirmeye başladı gelen para Liverpool'u bi süre finanse edebilir.
    Bir de Liverpool'dan çok Man City'nin durumunu merak ediyorum medyada dolaşan transferler gerçekleşirse Man City 1-2 sezona şampiyon olur aynen Chelsea'nin yaptıgı gibi ama daha sonrası ne olur nereye kadar gider? yani bu transfer edilen oyuncuların son durağı Man City olmayacak bu kesin eğer Man City ile kendini tekrar pazarlamak isterse Gerrard ve Torres fırsatı kaçırmak istemeyecektir.. Man City'de çok başarılı 1-2 sezon sonra Barça, Madrid vb. kapılar daha rahat açılabilir.. Haa Barça ya da Real bu isimleri şimdi de alamaz mı alır fakat Real'e giden çoğu yıldız gibi sönebilirler.. Bence Man City yeni bir başlangıç olur bu oyuncular için eğer Gerrard para için gitmez diyorsanız ben de Kaka için aynı şeyleri söylüyordum.. Liverpool'a gelince sempatisi olan değerleri olan bir takım ama bazı değerlere çok takılıp kalıyor bu yüzden başarıyı baltalıyor diye düşünüyorum her hamleyi taraftarın referandumu ile yapmak ya da başarı getiren isimleri kutsanmış gibi görmekten vazgeçilmeli.. Eğer Liverpool; Gerrard ve Torres'i satmayacaksa Benitez'i göndermeli

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

City 2'sininde bonservisi için L'pool'la anlaşır ama giderler mi bilemem... Torres belki gider de Gerrard kolay kolay gitmez...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Formayı yakıştırırlar daha sonra

Liverpool bu şekilde devam ederse; bir kaç sene önceki Milan gibi revizyonun şart koşulacagı ve bir çok kellenin gideceği takım olacak bence..
    Ayrıca verilen para az değil İngiliz kulüplerinin çogunda borç sorunu belirmeye başladı gelen para Liverpool'u bi süre finanse edebilir.
    Bir de Liverpool'dan çok Man City'nin durumunu merak ediyorum medyada dolaşan transferler gerçekleşirse Man City 1-2 sezona şampiyon olur aynen Chelsea'nin yaptıgı gibi ama daha sonrası ne olur nereye kadar gider? yani bu transfer edilen oyuncuların son durağı Man City olmayacak bu kesin eğer Man City ile kendini tekrar pazarlamak isterse Gerrard ve Torres fırsatı kaçırmak istemeyecektir.. Man City'de çok başarılı 1-2 sezon sonra Barça, Madrid vb. kapılar daha rahat açılabilir.. Haa Barça ya da Real bu isimleri şimdi de alamaz mı alır fakat Real'e giden çoğu yıldız gibi sönebilirler.. Bence Man City yeni bir başlangıç olur bu oyuncular için eğer Gerrard para için gitmez diyorsanız ben de Kaka için aynı şeyleri söylüyordum.. Liverpool'a gelince sempatisi olan değerleri olan bir takım ama bazı değerlere çok takılıp kalıyor bu yüzden başarıyı baltalıyor diye düşünüyorum her hamleyi taraftarın referandumu ile yapmak ya da başarı getiren isimleri kutsanmış gibi görmekten vazgeçilmeli.. Eğer Liverpool; Gerrard ve Torres'i satmayacaksa Benitez'i göndermeli
    Gerrard'la Kaka aynı değil abi. Zamanında Chelsea'nin Lampard ile Gerrard'ı beraber oynatmak için neler yaptığını herkes biliyor. Gerrard'ı Terry ile Lampard ile ikna etmeye çalışıyorlardı en sonunda.

Veya 80 milyon Euro verdi Real. Gitti mi gitmedi.

Serkan'ın dediği ne zaman olur? Bizim 2 amerikalı derki "Gerrard, finans olarak çöktük tek çare seni satmak." o zaman Gerrard düşünebilir gitmeyi. 4 yıl önce "Eğerki Liverpool beni göndermek isterse o zaman konuşalım" sözlerini hatırlayalım. Onun dışında Gerrard'ın gitmesi imkansız. Liverpool'daki 1 kupayı tüm Premier Lig kupalarına değişmeyeceğini söyleyen birisi.

Mesaj Yetkileri