1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Türk spor tarihinin en büyük anlaşması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu yönetim kadar akıllı bir yönetim gelmedi gelmezde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    şu yönetim kadar akıllı bir yönetim gelmedi gelmezde.
    Yazın yediğin hurmalar kışın tırmalar diye söz vardır. Sonradan çıkacak bu harcamaların sonucu. Henüz yaz mevsiminde Galatasaray yönetimi. Ama bekledikleri gelir olmazsa kulup çok büyük borç yükünün altına girecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Yazın yediğin hurmalar kışın tırmalar diye söz vardır. Sonradan çıkacak bu harcamaların sonucu. Henüz yaz mevsiminde Galatasaray yönetimi. Ama bekledikleri gelir olmazsa kulup çok büyük borç yükünün altına girecek.
    özhan canaydın olsaydı gs batmıştı zaten.ama polat için aynı şeyleri düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    yıllık 28 milyon nakit çıkışı var deniyor.Bizim aldığımız kredi 70milyon..Basit bir matematik hesabıyla bu birleşme sayesinde yıllık 28 milyon nakit çıkışı duracak..70 milyon da uzun vadeye bölündüğü için bir problem olacağını sanmıyorum çok akıllıca bir iş bence ilerde ne gibi bir borç altına girecek anlayamadım ben

Mesaj Yetkileri