Temsilcimize başarılar.
Temsilcimize başarılar.
Sakatların son durumu nedir?
Galatasaray için pek zor olmayan bir karşılaşma,neler neler gördü bu takım,bu stadyum. Ne takımları eledi.
Keita yine yapacağını yapar.
İlk golü biz atalım yeter..Kontrollü oynayıp defansın arkasına adam kaçırmazsak bu maçı alırız..Bence Arda oynayacaktır kendi isteğiyle..
Biletler daha gişelere çıkmadan Bitti. GS Bonus Kart sahipleri internetten alabiliyor 2 gün önceden. Yönetim bu projesinde de başarılı oldu. Artık Seyrantepeye de hazır taraftar(TT Arena maçlarına GS Bonus kartı olmayanlar gidemeyecek)
Samiyende Eze Eze Yeneceğimizi düşünüyorum. Umarım ultrAslan forumlarında apo nın resmi baya ilgi çekmiştir. Taraftarın ateşi en çok işimize yarayan şey olacaktır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
GS rahat eler Atletico'yu, yeterki gol yemesinler fazla pozisyon vermesinler.
Çok zor bir maç olacak rahat olacağını zannetmiyorum hele bide maçın başlarında gol yersek dağılabiliriz o yönden korkuyorum..Amacımızın yine ilk yarı topu orta sahada çevirmek olduğunu düşünüyorum eğer ilk yarı gol yemeden kapatırsak ikinci yarıya daha dirençli gelebiliriz..İkinci yarı atletico üzerimize gelmeye başladıkça arda ve keita yla ilerde etkili olabiliriz hele bide gol atarsak tadından yenmez...
Maçı Star veriyor buna sevindim ancak şifreye girerlerse çok söverim valla.Şu turu Allahın izniyle bi geçelim Baros ve Kewell diğer turda oynayabilecek duruma gelir herhalde..Arda oynar büyük ihtimal..
Samiyendeki maçı Stardan izlemek çok keyifli olucak
Fenerin maçında şifre girdimi ? Bende şifresiz çıktı ama bi ara tamire gidince ordaki adam şifreleri felan yazmış. Normalde şifrelimiydi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende de yoktu şifre
Yoktu FB maçında şifre.Ama bunlar bizim maçta akıllıca koyarlarsa :S
Anteni takacaz ozaman yapcak bişey yok![]()
O kadar kolay olmayacak bu iş.Onlar da tur için ellerinden geleni yapacaklardır.Ama Sami Yen'den eli boş dönmeleri lazım ve bunu başaracağımızı düşünüyorum.İnşallah bir üst tura geçeceğiz.
A.Madrid'in artık ligde pek fazla umudu kalmadı.Onlar için bu seneki lig boşa geçmiş bir yıl durumunda.Ellerinde kalan tek şey Avrupa Ligi ve onun içinde ellerinden geleni yapacaklardır.Galatasaray'ın ise önemli oyuncularından çoğu sakat bu yüzden turu geçebileceğine inanmıyorum.
Bu turu geçeceğiz, buna sonuna kadar inanıyorum. Takıma ve teknik heyete inancım tam, ilk maçtan avantajlı skor ile döndük bunu kullanıp güzel bir akşam geçireceğiz inşallah.
A. Madrid'de Agüero ağır grip geçiriyormuş, bu bizim için bir avantaj olabilir.
------------------------------------
Atletico Madrid'in Galatasaray rövanşı için durumu belirsiz olan iki futbolcu da kadroda. Kaleci De Gea ve Kun Agüero kadroya alındı. İspanyollar yarın 15:00'de İstanbul'a geliyorlar. Önce kadroda olmayanları yazayım. Sarı kart cezalısı Dominguez kadroda yok. Stoperde Ujfalusi oynayacak. İlk maçta sol bek oynamıştı, yedek bekleyen Antonio Lopez sol beke geri döner. Valera da sağ bek çıkar. Kadroya alınmayan bir diğer isim Pablo İbanez. Tiago ve İbrahima da UEFA listesinde olmadıkları için kadroda yoklar.
Aceto..
Kolay bir maç olmayacağı kesin.Skoru 0-0 da tutmayı başarırsak ne ala.Kazara bir gol yersek işimiz zora girer.Temkinli oynayıp önce gol yememeyi düşünmeli,sonra gol bulmayı düşünmeliyiz.Defansta açık vermememiz lazım.
Skor tahmini olarak 1-0 ya da 2-1 kazanacağımızı düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Dün bu maçı rüyamda gördüm.Maçı 3-1 kazanıyorduk.3-2 de olabilir.Ama 3-1 di 3-0 öne geçeriz 1 gol yeriz Uğur uçar da bir gol atar.
Hamburg eşleşmesinde de deplasmanda maç 1-1 bitmişti,burada öne geçmemize rağmen skoru koruyamayıp beceriksizliğimizden goller yemiştik. Umarım oyuncular bu maçı hatırlayıp ders çıkarırlar. Gerçek Galatasaray ruhunu sahaya yansıtırsak turu alnımızın akıyla atlarız. Başarılar Aslanlar..
Bu maça gidiyoruz uA bursa ile 2-3 otobüs kaldırıyoruz...Yeni açıkta Takımımı sonuna kadar destekleyecegiz ister eleyelim ister elenelim.
İnşAllah güzel oyun ile Atletico Madrid'i safdısı bırakırız.
Allah Yardımcımız Olsun...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Atletico bu maçta atak yapacaktır.O yüzden kanatlardan rahat atak yapabileceğimizi düşünüyorum.Dos Santos oynatılırsa ve adam gibi pas alırsa bu maç onun maçı olabilir..Keita'ya güvenim zaten sonsuz takımımızın 2 kilit oyuncusu olacaktır biri Keita biri de oynatılırsa Arda..O oynamassa büyük ihtimal Rijkaard Dos Santos'u oynatır.Caner son 2 maçta o kadar iyi değildi..Onların 3 kilit oyuncusu var bence Agüero,Reyes ve Simao..
Canerin bileğinde kırıkmı, çatlakmı ne var diye duydum bu gün.. Gio'nun kendisini ispat edeceği bir maç olacak gibime geliyor banada.. İnş taraftarımızın önünde kazanırızda geçeriz...
bence turu geçemeyeceğiz içimde kötü bir his var.inşallah geçeriz ama geçen seneki hamburg maçı geliyor aklıma.
İnşallah yarın muhteşem taraftar desteği ile bunları eleriz.İlk maçta olduğu gibi Franco'ya bu maçtada çok iş düşüyor.İnşaalah son zamanlardaki formunu devam ettirir.Keita'da diğer kilit adamımız.Bol gollü,heyecanlı bir maç olacağını düşünüyorum.Hadi hayırlısı..
"Atletico is not 'the Real' Madrid"
Emre Güngör sakatlanmış yahu, durumu belirsizmiş.
Atletico Madrid Maçı Biletleri İçin Son Şans
Galatasaray ve Atletico Madrid arasında yarın oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasının dün tükenen biletleri için taraftarlarımıza son bir şans doğdu.
Galatasaray ve Atletico Madrid arasındaki karşılaşma için Galatasaray Spor Kulübü tarafından rakip Atletico Madrid taraftarları için Eski Açık Misafir Tribünü ayrılmıştı. Ancak rakip takım taraftarları sadece 30 bilet alınca, iki takım yetkilileri konuşarak bu seyircileri stadyumun başka bir bölümünde güvenlikli bir şekilde ağırlama konusunda anlaştı. Böylece Eski Açık Misafir Tribünü tamamı ile Galatasaray taraftarlarına ayrıldı.
Taraftarlarımıza ayrılan Eski Açık Misafir Tribünü bölümünün biletleri yarın saat 12:00'dan itibaren Ali Sami Yen Stadyumu gişelerinden satışa sunulacaktır. Taraftarlarımıza duyurulur.
Galatasaray.org
Atletico'nun dengesiz bir takım olması, bu maçın da rövanş maçı olması; yani, mağlup duruma düşen takımın kaybedecek hiçbir şeyinin kalmayacak olması sebebiyle ilginç bir maç bekliyorum. Bu maçtan çıkabilecek herhangi bir sonuç ve skorun da sürpriz olmayacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
GALATASARAY
Leo Franco
Ugur
Neill
Servet
Hakan Balta
Mustafa Sarp
Mehmet Topal
Elano
Keita
Caner
Arda
YEDEKLER:
Aykut
Ayhan
Barış
Emre Çolak
Emre Aşık
Dos Santos
Sabri Sarıoğlu
A.MADRİD
Asenjo
A. Lopez
Perea
Ujfalusi
Valera
R. Garcia
Assunçao
Simao
Reyes
Agüero
Jurado
YEDEKLER:
De Gea
Pernia
Camocho
Forlan
Salvio
Juanito
Ruben
Gs,rahat geçer turu...2-0 gibi skorla galip gelirler...
Bu maçta 0-0 bile yetiyor Allah'ın izniyle kazanacağız ve turlayacağız(Bu arada herkesin kandili mübarek olsun)