-
Teknik adam ve yeni yapılanmadan bence çoğu insan memnun..
Ücret konusunda tartışmalar çok gereksiz takımı ve Hiddink'i yıpratmaktan başka bir işe yaramaz, zira başarı için çok para gerekiyorsa verilmeli.. Hiddink'in gelmesi istediyse federasyon belli bir ücret kotası koymuştur kendilerince Terim ile Hiddink'i tartıya koyunca Hiddink'in tecrübesi ve başarıları daha ağır basıyor; Terim kadar para alırsa; verilen paranın haklı oldugunu söylebilirim.
EURO 2016 için umutluyum umarım bu sefer alırız, Başkan'ın da söylediği gibi ulaşım büyük problem ben İzmir- İstanbul arası gidip geliyorum o bile ne kadar zor oluyor.. ki o kadar kişinin uçak seferleri ile geçemeyeceği de göz önüne alınırsa, karayolları konusunda daha gelişmiş ve yakın yerler tercih edilmeli.. yani ulaşım konusunda İtalya veya Fransa ile yarışamayız.. o yüzden yakın yerlerin tercih edilmesi haklı bir seçim.
Mahmut Özgener Tff başına geldiğinden beri hakemler hakkında çok konuşmuyor konuyu çok dallandırıp budaklandırmıyor fakat belki de o yüzdendir hakem hataları ve kulüplerin hakemler üzerine odaklanması artıyor diye düşünüyorum..
En dikkat çekici konu ise 6+2 konusu; Kulüplerin bu konu için isteği tutumu belli fakat milli takım hocaları ile konuşmak çok önemli, çok iyi incelenip irdelenmesi gereken bir konu, yabancı sınırlamasını değiştirip 1-2 sezon sonra olmuyor diye yine değiştirmek büyük sıkıntılara sebep olabilir
Mesaj Yetkileri