1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Yeni Stad Yapımı

Hybrid View

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Yeni stad yapmak için yönetime istek yapmıyorsun, onlar uygun görüp yapıyorlar. Bunun gerçekleşmesi için de Serie B hiçbir şey. Serie A'da üst üste şampiyonluklar ve Avrupa'da başarı lazım.
    iyi dednde hangi takım 7500 kişilik bi stadla italyada şampiyonluklar yaşayıp avrupa da başarı kazanabilmişki seyirci sorunum yok zaten stad her maç neredeyse full oluyor yani yapsınlar yeni stadı iki senede parası çıkar valla ama başkana bu derdimi nasıl anlatırım onu bilmiyorum

Quote Originally Posted by stalwart88 View Post
    iyi dednde hangi takım 7500 kişilik bi stadla italyada şampiyonluklar yaşayıp avrupa da başarı kazanabilmişki seyirci sorunum yok zaten stad her maç neredeyse full oluyor yani yapsınlar yeni stadı iki senede parası çıkar valla ama başkana bu derdimi nasıl anlatırım onu bilmiyorum
    Hocam ben Sivasspor ile 9 sezonda 3 şampiyonlar ligi aldım ve en son 14000'lik stad yerine 21000'lin yapmaya karar verdiler. Düşün artık. Adamlar bir de o kadar para varken bankadan para çektiler. Bu da işin diğer saçma tarafı, en iyisi sen devam et. Tribün gelirini unut bir süre.

Mesaj Yetkileri