1 ile 30 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Lille | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maçın karesi:

http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/fbahc...ml?position=17

Fazla söze gerek yok. Daum'un 5 dakika daha Fenerbahçe'den para alması bir Türk olarak benim içimi acıtıyor. Sırf yabancı diye bu kadar tölerans gösterilmez bir adama. (Daum için) Sırf Türk diye bu kadar hor görülmez insan. (Semih için) Acaba Semih'in adı Cristoph Şentürk olsa bugün yedek otururmuydu?

Geçmiş olsun. Fenerbahçe'nin eleyeceğini düşünüyordum ama Türk futbolunun genel sorunu duran toplar. Yetenekli (!), üst düzey (!) yabancılarda getirseniz çözemiyorsunuz işte.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Fazla söze gerek yok. Daum'un 5 dakika daha Fenerbahçe'den para alması bir Türk olarak benim içimi acıtıyor. Sırf yabancı diye bu kadar tölerans gösterilmez bir adama. (Daum için)
    Daum giderse Aziz Yıldırım'da ardından gider. ondan olmasın bu tölerans.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın özetini izledim. Kaçırdığı gol Alex kalitesinde bir oyuncuya yakışmamış. Maçın kırılma anlarından biri olmuş. En kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir; Volkan çıkıp çıkmama konusunda kararsız kalmış ve etkisiz eleman durumuna düşmüş.

Bu kadar fazla sakatlıkla 3 kulvarı aynı anda götürmemiz zordu, şimdi elde kaldı 2 kulvar. İşin hayırlı yanı daha doğrusu kendimizi biraz olsun avutabileceğimiz yanı; elde kalan 2 kupaya daha sağlam yürümemiz olacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri