Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

11 78.57%
  • Sivasspor

1 7.14%
  • Berabere

2 14.29%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Bursaspor - Sivasspor [23.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Bursaspor - Sivasspor [23.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Bol gollü bir galibiyet bekliyorum Bursa'mdan
    taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bursa en az 3 farkla gecmesi lazim ama nedense beraberlikte cok olasilikli bi sonuc gibi goruyorum

Maç tarafsız sahada seyircisiz.. umarım son maçın moraliyle çıkarlar bizimkiler.. 2-1 bursaspor alır gibi

Umarım önemli maçlardaki hırsımızı, isteğimizi koruyabiliriz bu tür maçlarda da. Rehavete kapılmadan aynı oyunumuzu sürdürdüğümüz sürece bu takım şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olacaktır. Sivas karşısında da inşallah galibiyeti alırız, skor önemli değil.

Türk futbol tarihinde sanırım bir ilk. Hem tarafsız saha hem seyircisiz oynama cezası. Ne olursa olsun Bursa'dan ve çevre illerden yine de takımını dışarıdan desteklemeye giden birçok taraftarımız olacaktır.

Fenerbahçe maçından sonraki en önemli maçlardan biri. Bütün gücümüzle oynayıp bu maçı almalıyız. Sercan'ın çıkış yapma maçı olacaktır. . .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maçın Sakarya'da oynanacağını duydum ve çok sevindim. Sivas'ı sevmediğimden Bursaspor'un galip geleceğini düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Kalbim Bursaspor'un kazanması istiyor ve ben Bursa'nın kazanacağını düşünüyorum...
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Nedense içimden bir his beraberlik olacak diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu maç sivasındır haberiniz olsun.bursa gerçekten baya bir rehavete girdi..bence sivas alacak 2-0

sakary Ali Misafir

Fedarasyon ne yaptığını bilmiyor.Hem maç tarafsız sahada hemde seyircisiz..Dünya futbol tarihinde böyle birşey görülmemiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Batalla, 1-0.Frikikten güzel bir gol attı.

1 tane attık ancak şu ana kadar 7-8 tane gol kaçırdık. . .

Guzel gol atti gercekten..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bursa İyi Oynuyor Bizde Kontradan 2 Tane Gol Kaçırdık Bakalım 2.Yarı Neler Olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Turgay, 2-0.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

3-0 oldu.Üst üste geldi goller.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Seyircisiz tarafsız sahada gündüz maçı. Enteresan.

3-0 olmuş. ama Bursa attığı kadar kaçırdı yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bursa istedigi zaman cok guzel oynuyor , istedigi zaman hizlandiriyor tempotu istedigi zaman yavaslatiyor , tabi 3-0 olduktan sonra pek bi zevki kalmadi gerci macin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bursa bu maçta işi sıkı tuttuğunu gösterdi,biz bir maçın eğlencesinde kalmayız dediler. Diğer şampiyonluk adaylarının artık puan dağıtmayı unutmaları gerekiyor yoksa Bursa işi bitirir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Türk futbol tarihinde sanırım bir ilk. Hem tarafsız saha hem seyircisiz oynama cezası. Ne olursa olsun Bursa'dan ve çevre illerden yine de takımını dışarıdan desteklemeye giden birçok taraftarımız olacaktır.

Fenerbahçe maçından sonraki en önemli maçlardan biri. Bütün gücümüzle oynayıp bu maçı almalıyız. Sercan'ın çıkış yapma maçı olacaktır. . .
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Fedarasyon ne yaptığını bilmiyor.Hem maç tarafsız sahada hemde seyircisiz..Dünya futbol tarihinde böyle birşey görülmemiştir.
    Ne Türk Futbolunda ne de Dünya Futbolunda bir ilk bu.. Hatırlayın UEFA Milli takımımıza da aynı cezayı vermişti. Frankfurt'ta seyircisiz oynadık.. Öküz altında buzağı aramayalım her kararda..

Bursa'ya gelince, çıkış devam ediyor böyle giderse şampiyonluğun en büyük adayı bursa..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

benim için bişey farketmedi, eczanede sesi kapatıp izledim, seyirci olsaydıda bişey duyamayacaktım
    yürü be Bursa'm kim tutar seni!

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Helal olsun Bursaspor'A.Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'den sonra önemli bir maç kazandılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe maçından sonra kaybederler diye düşünüyordum fakat kazandılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çoğu gitti azı kaldı. (:
    Fenerbahçe maçının şansla kazanılmadığını bu maçı alarak birkez daha gösterdik.Artık şampiyonluk umuda daha da arttı.Bu oyun sürerse şampiyon oluruz.

Çok zevkli bir karşılaşma oldu. Batalla attığı frikik golünde yine klasını konuşturdu. Ozan ve Volkan etkili bir maç çıkardılar. Bursaspor tam anlamıyla "takım oyunu" oynamaya başladı.

Sivas'a da ligde başarılar.

"Kapıyı araladık, yola devam ediyoruz" Ertuğrul Sağlam

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu takım Sivasspor gibi olmaz yani 2.sene düşüşte olmaz neden , cünkü Sivas sert savunma ile ileride Yıldızı bırakıp birşeyler yapıyordu kontrada cabası ama Bursa öyle degil Bursa inanılmaz ofansif oynuyor hep atak hep atak cok iyi yerlere gelecegine inanıyorum Ertugrul Saglam devam ederse Bursaspor birşeyler yapar.

Tebrikler Bursaspor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Herşeyden önce Bursa'nın çok iyi bir kadrosu var ve Ertuğrul Sağlam ilede bu kadronun hakkını veriyor...

Kenar adamları zaten çok iyi.Turgay ise benim Süper Ligde izlerken en zevk aldığım futbolcular listesinde.Bu fizik ile bu kadar çabuk ve topla arasının bu kadar iyi olması çok büyük avantaj...

Ergic tek başına bir takım.Fiziği,tecrübesi,tekniği harikulade.Keza Batalla çok yetenekli...

Sercan,Eren,Serdar,Muhammed gibi süper gençler...

Bu yetenekli futbolcular büyük takım formaları giymiş tecrübeli(Tandoğan,Ömer,Hüseyin,M.Keçeli,Zapo) oyuncularla bezenince iyi bir takım çıkıyor karşımıza.En önemliside bu zaten "takım" olabilmek.Sadece iyi kadro yetmez,takım olmak gerekir.Bursa'da Ertuğrul Hoca'nın büyük katkısıyla bunu başardı...

Bugünde çok rahat bir şekilde kazandı Bursa.Ozan,Volkan,Turgay üçlüsü çok etkiliydi.Arkadan Batalla ve Ergic'in desteğide gelince maçı kopardılar...

Tebrikler Bursaspor...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bursa en az 3 farkla gecmesi lazim ama nedense beraberlikte cok olasilikli bi sonuc gibi goruyorum
    3 farklida gecti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bursa süper top oynamış yine dün. Battala'nın frikik golunu izledim adam hakkaten süper bücür. Olmadık yerlerde sahneye çıkıyo golunu yazıyo.

Bursa maçları kazandıkça aklıma ilk Beşiktaş maçından sonra Feribotla gelen takımlarını karşılamaya giden taraftarların bu videosu geliyo aklıma.

http://www.facebook.com/video/video....6459&ref=share

Saldır Bursa şampiyonluk için.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri