Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
İstanbul Büyükşehir Bld.
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Bu takıma revizyon şart.
Hem de öyle sadece futbolcusu da değil, tümü gidecek.
Daum ve ekibi gidecek arkadaş. Nerde kondüsyon nerde efsane gibi anlatılan Koch'un kondüsyonerliği. Daum'un zaten pili bitmiş bu saatten sonra yerli hocadan yanayım işi bitmiş avrupalılardan gına geldi artık. (bkn. Aragones,Daum)
Aziz Yıldırım'dan da artık gına geldi. Senin derdin Türk futbolunu düzeltmekse git federasyon başkanı ol kardeşim, takım günden güne eriyor umurunda değil. Ayrıca ne kendi ne de yönetimi futboldan anlıyor. Transfer yapmayı sadece Brezilya'da futbolcu izlemek olduğunu sanan bi yönetim şekli var buna Aykut Kocaman'da dahil. Nerde H.Bilal Kutlualp'in bitiriciliği adam Premier Ligden Anelka'yı tuttu getirdi sen daha Dentinho'yu getiremiyorsun.
Brezilyalıların kökü kazınmalı. Bu adamlarla başarı gelmiyor artık. Lugano'dan başka iyi yabancımız olduğunu düşünmüyorum. Hele Alex sahada sürünüyor çıkıp bir gol atıyor göz boyuyor yok öyle şey. Bu takım Emre'nin üstüne kurulmalı, bu takım artık 4-4-2 oynamalı 4-3-3 oynamalı Alex gitmesse bunların hiç biri gerçek olmayacak belli ki.
Bana göre bugün sezon bitmiştir, puan farkı önemli değil ben bugün bu takıma olan inancımı yitirdim. Yazıklar olsun size yönetiminden topçusuna, teknik ekibinden en alt kademede çalışan personeline kadar yazıklar olsun.
En çok üzüldüğüm şey Olimpiyat stadını dolduran o cefakâr taraftarı böyle kahretmeniz. Vallahi yazık billahi yazık.
Mesaj Yetkileri