Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İstanbul Büyükşehir Bld.

14 51.85%
  • Fenerbahçe

7 25.93%
  • Berabere

6 22.22%
1 ile 30 arası toplam 182 sonuç

Konu: İstanbul Büyükşehir Bld. - Fenerbahçe [23.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Maçın bitiminde bu konu aklıma geldi.Fenerbahçe ne zaman yenilse hakemler şöyle hakemler böyle ne bileyim hakem şunu görmedi vs.vs daha da uzatılır.Halbuki Fenerbahçe Klübü içindeki sorunları görmeyip hala hakeme kulp takmaya çalışıyor.Gerçekten rezalet olarak nitelendiriyorum.Hakeme bakacaklarına Daum'a sayısız futbolcusuna baksın ki sorunun hakemde olmadığını bi görsünler
    Yönetimin en büyük sorunu senin dediklerini yapmaması.Ne zaman yenilse falan demişsin nerden çıkardın anlamadım.Eskişehir maçıydı galiba Aziz YIldırım çıktı Kulüpler Birliği'nden istifa ediyorum diye onu bile beceremedi.Fırat gibi Fenerbahçe düşmanı hakemlere müdahale edilmesi lazım tabi ama önce kendi takımına bakıcaksın.

Ki bu yönetim bunu bile beceremiyecek biliyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yönetimin en büyük sorunu senin dediklerini yapmaması.Ne zaman yenilse falan demişsin nerden çıkardın anlamadım.Eskişehir maçıydı galiba Aziz YIldırım çıktı Kulüpler Birliği'nden istifa ediyorum diye onu bile beceremedi.Fırat gibi Fenerbahçe düşmanı hakemlere müdahale edilmesi lazım tabi ama önce kendi takımına bakıcaksın.

Ki bu yönetim bunu bile beceremiyecek biliyorum...

Ağzına sağlık kardeşim,ağzına sağlık.. Bu ses aynı acı, aynı üzüntü ve aynı öfkenin sesidir.. Şimdi yine nutuklar başlar: "Gereğini yapacağız.." Ne zaman yaptınız ki..

Mesaj Yetkileri