Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
İstanbul Büyükşehir Bld.
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
ALINTI:
[quote=Rossoneri;1660476]ben ali koç'un bu kulübe başkan olabilme ihtimalini sevdim. ama bu ihtimali de ne yazık ki aziz yıldırım elinden aldı ali koç'un.
ilk devre bazı eksiklikleri görüp bunu basın önünde dile getirmesi sonu oldu ali koç'un. hangi maçtı hatırlamıyorum ama eksiklikleri dile getirmişti. o açıklamasından sonra ali koç'u basında gören oldu mu acaba? ben göremedim.
aziz yıldırım kendisine rakip görmüş olacak ki, saf dışı bırakma eylemine girişti. ali koç ile bağlar koptu sanıyorum ki.
bu takıma ali koç gibi gerçekleri görebilen, gördüğünde bunu dile getirebilen, gerçeklerden kaçınmayan, transfer konusunda iş bitirici, eline yüzüne bulaştırmayan birisini istiyorum şahsen. ali koç gibi.
devre arası deivid'i yollamayan, stoper eksikliğini görmezden gelen, brezilya'ya oyuncu almaya gidiyorum diyerek tatil yapıp gelen bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız.
hakem kırmızı vermedi penaltı vermedi gibi yorumlar var, maçı izlemedim sadece skora, yapılan değişikliklere ve buraya atılan yorumlara göre yazıyorum bunu.
önce bir yönetimi konuşalım bence. bu takımın nasıl yönetildiğini ve nasıl yönetilmesi gerektiğini konuşalım.
sonra bazıları ezbere konuşup 3 yıl şampiyonluk sözü, sene sonunda da 3 yıldız sözü verince havalara zıplamayalım. önce bir düşünelim. baştakiler ezbere konuşuyor çünkü.
Ağzınıza sağlık.. Sezon başından beri,hatta o sekiz maçlık galibiyet serisi devam ederken de bu sitede, bu forumda ısrarla birşeylerin yanlış gittiğini yazıyordum.. Hatta dün bu sayfada,bu ankete benzer kaygılarımı dile getirdim.. Keşke onlar haklı çıksaydı.. Keşke bizi mahcup etselerdi.. Maçı kazansalar da söylediklerimin ardında duracaktım; ayrı mesele.. Malesef ki malesef, 25-30 senedir Fenerbahçe ile yatıp kalkan birisi olarak BU TAKIMA,BU HOCAYA, BU FUTBOLCU KADROSUNA ve HEPSİNDEN ACISI BU YÖNETİME İNANMIYORUM..
Mesaj Yetkileri